RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Grego said: sırf şu stajyer mevzusunu unutturmak için başka birşey patlatacağım da, tutuyorum kendimi. patlatsana abi heyecanla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Grego said: forumca beni her iletişimde olduğum dişiyle seviştirme çabanızı takdir etmeye korkuyorum yeminle. Milf işte daha ne istiyorsun ? Hiç tattınmı milf ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Beyler gördüm ki Zaenin'den şikayetçisiniz. Benim de ne zamandır garpıç modluğunda gözüm var. Gelin darbe yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 stajyer nolmuş, mızraklamış mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Yannız grego'nun sevgilisi olmasa başarı hikayeleri birbirini izlermiş sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 heydaaa. mızrakçı yeniçeri ekibi geldi yine. yeni olayımız fotokopici kız arkadaşlar. ordan devam. mvsşlfmgb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Dworgian said: Grego said: bugün fotokopi makinasını kiraladığımız kadın ile mail trafiği gerekti. baktım soyadı değişmiş, konuşmanın sonunda tebrikler, mutluluklar diledim. nerden diledim abv. kadın meğersem boşanmış. huge,pottery. bak sırf konu değişsin diye verdiğim kişsel detaya bak. değiştirin artık, emeğe saygı. dlskajdslakdjs olsun boşanmasını kutlamışsın işte. gerçi mesaj verio gibi de olmuş olabilirsin beware. Bence mızrağı saplasın fotokopiciye. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 valla grego tek olsaymis..pft..sans iste ama bu isler tek tabanca olsa bu kadar piyango vurmazmis belki ..hep derler ya bir anda butun cekiciligini yitiriveriyor ..yani tilsim yengeli olmasindadir belki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 şimdi grego sorular; FK (fotokopici kız) ST (stajyer) FK ve ST yaşları nedir FK ve ST sana yaklaşımları nedir? (ST yi biliyoruz gerçi) FK ve ST ilişki durumları nedir? (Burada FK baskın zira yeni boşanmış) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 imamizer said: stajyer nolmuş, mızraklamış mı? Stajyer duruyo, şimdi fotokopici boşanmış kız hikayesi var. Ordan devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 DA2019 said: Bence mızrağı saplasın fotokopiciye. :P Çocuk bigün buraları alkollü okuyup dediğimize gelecek. Olan güzelim ilişkisine olacak. Yapmayalım yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 sf başı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Dworgian said: şimdi grego sorular; FK (fotokopici kız) ST (stajyer) FK ve ST yaşları nedir FK ve ST sana yaklaşımları nedir? (ST yi biliyoruz gerçi) FK ve ST ilişki durumları nedir? (Burada FK baskın zira yeni boşanmış) FK: 28 ST: 21 FK: Grego Bey diyo, mesafeli. Stajyer belli. He dese nikah yapacak. FK: Yeni boşanmış. ST: Single Ben Grego adına cevap vereyim. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 mızrak filtresi koyalım bir de, bu devam hikayelerinize. iki dakka mızraklamayın nknjbgsfgb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 biz mızraklamıyoruz haşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 grego yeni bir heyecan mı geliyo, artık ıskalama la teselli et kadını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Dworgian said: DA2019 said: Bence mızrağı saplasın fotokopiciye. :P Çocuk bigün buraları alkollü okuyup dediğimize gelecek. Olan güzelim ilişkisine olacak. Yapmayalım yazık Ya yok bişey yapacağı. Yapacak adam buraya başlık açmaz, açmadan gidip yapacağını yapardı. Biz diyince mi saplıcak mızrağı?? Konuyla alakalı: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 spo bir sonraki mailin boyle birsey olabilir esasinda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 2-3 gün sonra da çalıştığımız alman firmasının satın alma şefi gelecek. oradan da size sağlam ekmek çıkar, ama konuyu bir türlü mızraktan çıkaramıyorum. eninde sonunda oraya bağlıyorsunuz. sizi bi tufaya getireceğim, du bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 dana22 said: spo bir sonraki mailin boyle birsey olabilir esasinda.. ajhhdhhahahdbfvadf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 dul tesellisi konusunda wishmaster ı çağırıyoruz @devrim, doğru abi adam bize meze sunuo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Grego said: 2-3 gün sonra da çalıştığımız alman firmasının satın alma şefi gelecek. oradan da size sağlam ekmek çıkar, ama konuyu bir türlü mızraktan çıkaramıyorum. eninde sonunda oraya bağlıyorsunuz. sizi bi tufaya getireceğim, du bakalım. Satın alma şefi de mi bayan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Grego said: 2-3 gün sonra da çalıştığımız alman firmasının satın alma şefi gelecek. oradan da size sağlam ekmek çıkar, ama konuyu bir türlü mızraktan çıkaramıyorum. eninde sonunda oraya bağlıyorsunuz. sizi bi tufaya getireceğim, du bakalım. mızrak erkeğin en ilkel dürtüsü abi. en derine indiğinde olay oraya gelio. engellemek zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 DA2019 said: Grego said: 2-3 gün sonra da çalıştığımız alman firmasının satın alma şefi gelecek. oradan da size sağlam ekmek çıkar, ama konuyu bir türlü mızraktan çıkaramıyorum. eninde sonunda oraya bağlıyorsunuz. sizi bi tufaya getireceğim, du bakalım. Satın alma şefi de mi bayan?? http://i.ytimg.com/vi/1iWv36x996g/hqdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 yine hocam.com olmuş buralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar