Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Maaş dönemi, zamlar nasıl,kim mutlu,kim mutsuz?ve bir "kovulma" hikayesi

KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

Karag8z said:

KuddusiMavra said:

bütün patronlar aynı yerde patronluk eğitimi alıp,

abicim sende bir den patron olmayı bence. Ben acıyorum bazen. çok para çok mutluluk olsaydı bu forumda dolanan bir iki kişinin bu foruma ayak basmamaları lazımdı.

Sadece para değil birçok etken var. Bu etkenlerin en büyüğü para.
Sosyal ağlarda paylaş

RamsesII said:

yemin ediyorum işe çok zor geliyorum, tamamen demotive olmuş durumdayım.İşleri falan çok uzun sürede yapıp sallıyorum.

Sonumuz hayrola...

sakin ol.
sakin kal.
para için çalışıyoruz. kendini kullanılmış gibi hissediyorsun, hak ettiğini düşündüğün parayı alamamak canını sıkıyor. çok iyi anlıyorum seni.
ancak kafaya buradan ayrılmayı koy. işini ara. bulduğunda ayrıl. o zamana kadar da boş gezip cepten yiyeceğine maaşını al.
Sosyal ağlarda paylaş

benimde mart ayında çalıştığım bölüm değişti, ağustosta gittim konuştum bu iş bu paraya olmaz +1k isterim dedim onlarda 0,5 verdiler. Ben olumlu adım atayım 0,75 olsun dedim olumsuz yaklaştılar, benim avans borcum var avans borcunun taksitlerini ocağa kadar erteleylim ocaktaki zamla beraber ödemeye başlarsın ocağı bekleylim dediler. Bende salak gibi o zaman olur dedim. Şimdi ocak sonu oldu adamlar zam falan yok dediler :)
Sosyal ağlarda paylaş

İstanbul Ticaret Odası (yanlış hatırlamıyorsam) İstanbul'da enfilasyonu %11 gibi bir şey açıkladı.

Yıllık enfilasyonu tuik %7.3 açıkladı.

Burdan çıkan sonuç %7.3'ün altını zaten vermemesi gerekiyor patronunuzun. Ha Patron biraz delikanlı ise maaşınızın erimemesi için min %11 vermesi gerekiyor. Kısaca %11'in altı direkt maaş eritip kaarı yükseltmek anlamına geliyor.

Yapılacak, eğer kıdem çok yüklü değilse yeni iş arayın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...