dana22 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 aramizda patron cildirdi da adi gecen patronlardan var diyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 yemin ediyorum işe çok zor geliyorum, tamamen demotive olmuş durumdayım.İşleri falan çok uzun sürede yapıp sallıyorum. Sonumuz hayrola... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 monoscope said: bana da yapılmadı ya aralıkta girdim yeniyılda revize olur heralde dedim ama olmadı :/ şurda iyi espri gelmiş yalnız. aralıkta girip ocakta zam beklemek sdfnklsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Karag8z said: KuddusiMavra said: bütün patronlar aynı yerde patronluk eğitimi alıp, abicim sende bir den patron olmayı bence. Ben acıyorum bazen. çok para çok mutluluk olsaydı bu forumda dolanan bir iki kişinin bu foruma ayak basmamaları lazımdı. Sadece para değil birçok etken var. Bu etkenlerin en büyüğü para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 RamsesII said: yemin ediyorum işe çok zor geliyorum, tamamen demotive olmuş durumdayım.İşleri falan çok uzun sürede yapıp sallıyorum. Sonumuz hayrola... sakin ol. sakin kal. para için çalışıyoruz. kendini kullanılmış gibi hissediyorsun, hak ettiğini düşündüğün parayı alamamak canını sıkıyor. çok iyi anlıyorum seni. ancak kafaya buradan ayrılmayı koy. işini ara. bulduğunda ayrıl. o zamana kadar da boş gezip cepten yiyeceğine maaşını al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Patron elemanlardan daha çok çalışmiyorsa o sirket batar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 bizimkisi gelmiyo bile batcak yakında : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 eyvallah kuddusi abi, sağolasın toparlamaya çalışıyorum. Sakinim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Madcat said: monoscope said: bana da yapılmadı ya aralıkta girdim yeniyılda revize olur heralde dedim ama olmadı :/ şurda iyi espri gelmiş yalnız. aralıkta girip ocakta zam beklemek sdfnklsdg ben eylülde girip ocakta zam aldım geçen sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 wanted yüzde kaç zam aldın peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 pozisyonun maaş scalası sabit olan yerlerde yaparlar. bireysel maaş olan yerde yapmazlar. ikisi de anormal değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 hayır enteresan yani insan beklemez heralde ne bileyim, ya da ona göre maaş verirler falan, enteresan yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 RamsesII said: wanted yüzde kaç zam aldın peki? %10 12 arası bişeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 benimde mart ayında çalıştığım bölüm değişti, ağustosta gittim konuştum bu iş bu paraya olmaz +1k isterim dedim onlarda 0,5 verdiler. Ben olumlu adım atayım 0,75 olsun dedim olumsuz yaklaştılar, benim avans borcum var avans borcunun taksitlerini ocağa kadar erteleylim ocaktaki zamla beraber ödemeye başlarsın ocağı bekleylim dediler. Bende salak gibi o zaman olur dedim. Şimdi ocak sonu oldu adamlar zam falan yok dediler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Wanted helal, güzel olmuş bende aynı konumdaydım senle 16 aylık zam %9 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Marty said: Patron elemanlardan daha çok çalışmiyorsa o sirket batar This Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 bizde de zamlar ertelenmiş, mart ayında olacakmış. zam oranları yüksek gelmiş, düşürülecekmiş sdfsd tabi bu ayın farklarını da vereceklermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Basit: Is sevilecek bir şey olsa üstüne para vermezlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Marty said: Patron elemanlardan daha çok çalışmiyorsa o sirket batar Öğretmenlikte de böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 martta verecekleri ikramiyeyi aralıkta göstermişler o yüzden olmuş benim eksik mayış 2014 den artan vergiymiş neyse daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 otomatik vites arabayı da bugün verdiler oh mis asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 hahahaha maşallah jacabo allah kazasız belasız sürdürsün paranı da ağız tadıyla yedirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 İstanbul Ticaret Odası (yanlış hatırlamıyorsam) İstanbul'da enfilasyonu %11 gibi bir şey açıkladı. Yıllık enfilasyonu tuik %7.3 açıkladı. Burdan çıkan sonuç %7.3'ün altını zaten vermemesi gerekiyor patronunuzun. Ha Patron biraz delikanlı ise maaşınızın erimemesi için min %11 vermesi gerekiyor. Kısaca %11'in altı direkt maaş eritip kaarı yükseltmek anlamına geliyor. Yapılacak, eğer kıdem çok yüklü değilse yeni iş arayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 onu bunu bilmem de bizim gaz fatura % 50 zamli gelivermis..bu kibarca herseyin en az % 50 ucacagi anlamina gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Bu iki sene memura çok acı girdi btw. Sendikalar fix rakamlara okey dediler geçen sene. Sonra enflasyon, dolar falan aldı yürüdü. Uçan kuşa zam geldi. Memura da bu ocakta %3 enflasyon farkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar