diablotg Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 2002'de kaydolmuştum, en son 2009'da mesaj atmışım. Dolu dolu 5 sene geçmiş. Google'dan kendi ismimi aratayım dedim, denk geldi, ulan böyle bir site vardı, ne vakit geçirirdim başında dedim. Şifremi de unutmamışım, iyi oldu be. . . Alıntıla
Ren Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Geç gelmek her zaman iyi bir şey olmayabilir tabii. Ya forumu kapatıp gitseydik? Alıntıla
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Hoş geldin tekrardan :) Alıntıla
Norak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 onikibinyil once buralar hep bostandi hep mirc'di, peheyy Alıntıla
Seperate Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Geldin de pek bir pok yok buralarda Alıntıla
fenn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Sana şimdi baştan anlat et. Oooo Alıntıla
diablotg Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 hoşbulduk . . . Evet neler neler değişti o kadar senede :) ama iyi hissettirdi. Alıntıla
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 diablo bile bağyan oldu oyunda, sen de var mı bi değişiklik ? Alıntıla
diablotg Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 değişiklik oldu tabii, ergenlikten çıktım :), bir sürü sorumluluk yüklendim, doktoraya başladım. 2 seneyi geçen bir ilişkim var ve adam akıllı kazanmaya başlayınca da evlenmeyi planlıyorum. Yani, yetişkinlerin dünyasında kendime yer edinmiş durumdayım her ne kadar çocukluk dünyamdan mentalite olarak çıkamasam da :). Alıntıla
fenn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Patronun oğlu mevkisinden haberin var mı? Alıntıla
elesso Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 kapalı kaldığı dönemde bırakanlardan mısın? o üyeleri geri çekmek lazım hep. Alıntıla
diablotg Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 hiç hatırlamıyorum ki ne zaman elimi ayağımı çektim burdan. Okuldu mezuniyetti falan derken o dönemlerde bırakmışım ama kapandı diye mi bıraktım hiç hatırlamıyorum Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.