Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iPad Air vs Mini

liberal

Öne çıkan mesajlar

Tablete ihtiyacım var. Uygun fiyata Windows tablet olsa alırdım aslında da 3rd party hardware'lar rezalet Windows'un. Böylelikle iOS eko-sistemine de gireyim diyorum.

Elimde okumalık pdf var tonla o yüzden ihtiyac doğdu. Artık alayım bir tane, monitöre bakarak belimi kıracağım cünkü.

Ağırlıklı olarak pdf okumalık, not almalık, derlemelik kullanacağım bir alete ihtiyacım var.

Dosyalar epub mobi falan değil pdf olunca 7.9 inch kesmez gibi geliyor sanki. Ne diyorsunuz? Elde tutması kolay mı şu Air (1.nesil)? Kullanışlılık olarak ikisi arasında artısı eksisini bilen gören?
Sosyal ağlarda paylaş

liberal said:

Tablete ihtiyacım var. Uygun fiyata Windows tablet olsa alırdım aslında da 3rd party hardware'lar rezalet Windows'un. Böylelikle iOS eko-sistemine de gireyim diyorum.

Elimde okumalık pdf var tonla o yüzden ihtiyac doğdu. Artık alayım bir tane, monitöre bakarak belimi kıracağım cünkü.

Ağırlıklı olarak pdf okumalık, not almalık, derlemelik kullanacağım bir alete ihtiyacım var.

Dosyalar epub mobi falan değil pdf olunca 7.9 inch kesmez gibi geliyor sanki. Ne diyorsunuz? Elde tutması kolay mı şu Air (1.nesil)? Kullanışlılık olarak ikisi arasında artısı eksisini bilen gören?

ios'ta pdf dosyasını itunes ile okuyacaın programın içine atman gerektigini biliyo musun? Dropboxtan indirdigin dosyayı sadece dropbox, mailden indirdigin dosyayı sadece mail clientı açaibliyor misal.
Android al, rahat et.
Sosyal ağlarda paylaş

eminmisin ? :)

su yukardaki mesaj forum ortaminda her okunana inanilmamasi gerektiginin en buyuk kanitlarindan birisi.

bilip bilmeden atip tutmanin ya da eskiden olani yeniye pay bicmenin gostergesi :)

kullanmadigi bilmedigi alet hakkinda daha cok bilgiye sahip olmanin saheser bir isareti :P

hem dropbox kullaniyorum hem pdf okuyorum hem maillerimde pdf var ve hic bir sekilde senin soylediginle kisitli degilim. openin adli menuye ulasamayan kisilerin yok demesi sonrasi edinilen bir bilgi sanirim bu.

her sekilde webden, mailden, dropboxdan vs vs vs den topladigin seyleri istedigin yerde istedigin sekilde okursun. ister dropboxun icinden ister mailden ister open in ile senin ongordugun programdan.

torrentden bir sey cekip okuyayim dersen onunda cozumu su :

http://www.cydiaos.com/download-torrents-on-ipad-without-jailbreak/

jailbreaksiz.

ha dersen ben jb yapayim (ki cok basit) o zaman istedigin torrentide normal yollardan cekersin.

aktiftablet saka yollu satastim ciddiye alma.
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

ios'ta pdf dosyasını itunes ile okuyacaın programın içine atman gerektigini biliyo musun? Dropboxtan indirdigin dosyayı sadece dropbox, mailden indirdigin dosyayı sadece mail clientı açaibliyor misal.
Android al, rahat et.

[video]https://www.youtube.com/watch?v=krPhGTLJZEU?feature=oembed" width="459">

Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

eminmisin ? :)

su yukardaki mesaj forum ortaminda her okunana inanilmamasi gerektiginin en buyuk kanitlarindan birisi.

bilip bilmeden atip tutmanin ya da eskiden olani yeniye pay bicmenin gostergesi :)

kullanmadigi bilmedigi alet hakkinda daha cok bilgiye sahip olmanin saheser bir isareti :P

hem dropbox kullaniyorum hem pdf okuyorum hem maillerimde pdf var ve hic bir sekilde senin soylediginle kisitli degilim. openin adli menuye ulasamayan kisilerin yok demesi sonrasi edinilen bir bilgi sanirim bu.

her sekilde webden, mailden, dropboxdan vs vs vs den topladigin seyleri istedigin yerde istedigin sekilde okursun. ister dropboxun icinden ister mailden ister open in ile senin ongordugun programdan.

torrentden bir sey cekip okuyayim dersen onunda cozumu su :

http://www.cydiaos.com/download-torrents-on-ipad-without-jailbreak/

jailbreaksiz.

ha dersen ben jb yapayim (ki cok basit) o zaman istedigin torrentide normal yollardan cekersin.

aktiftablet saka yollu satastim ciddiye alma.

Gayet te kullandıgım bildigim alet, ios'un kötü yanını söyleyen herkes fakirlikten söylemiyor.
dropbox'taki pdf'i dropbox'ın kendi pdf okuma özelligi sayesinde okuyabiliyosun. Bu dosyayı diske kaydet, ondan sonra filecommanderdan istedigm programdan açayım diye bişey yok. O yuzden herkes kendi pdf okuma özelligini implement etmek zorunda kalıyor zaten. "open in" dıye bişeyi de görmedim ben, ios 8 ile geldiyse bilmiyorum.
Android'de ister kendi hafızasına, ister sd carda, ister usb diskte atıp da X programa açma rahatlıgı varken, pdf okumak için ipad yanlış seçim bence
Sosyal ağlarda paylaş

Ben ipad air kullanıyorum,oğlana aldığım dandirik android tabletler dışında ilk tablet deneyimim batarya süresi gayet iyi,boyutunun büyük olmasını en başta biraz yadırgadım ama sonra gayet iyi olduğunu fark ettim. Ben oyun oynamadığım için bu konuda performansı ile alakalı bir şey söylemeyeceğim. Müzik,internet,kitap,gazete,dergi,video,dizi,iflm birde arada eğitim programları gibi ıvır zıvır içeriklerle uğraşıyorum. Hafifliği fena değil. 800 lira gibi bir fiyata almıştım sıfırını gayet memnunum bir ara ipad mini 2 64 gb kampanyası vardı 850 lira onu kaçırmasan iyiyi.
Sosyal ağlarda paylaş

photographer said:

Telefonda android, tablette ios kullaniyorum. Bir dahaki tabletim bu hızla giderse muhtemelen android tabanlı olacak tabi samsung falan olmayacak inşallah adam akıllı android tablet yaparlar o zamana kadar...
mesela nexus 9 nefis olmuş.

tablette samsung tekeli biraz sıkıntıydı evet ama sony'ler gayet iyi gibi, ipadi başımdan atayım kesin sony alırım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...