DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Yapacak birsey yok bu bunye oyle calisiyor :) He bu sadece pizza / kumpir ve bigmac icin gecerli onlarda sinir tanimiyorum yerken :P Edit: Sparkcaster bilir benim bunyeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 türkiyede süper pizza potansiyeli var da iyi pizzacı pek yok. pizza yapanlar işi bilmiyor, işi bilenler pizza yapmıyor. :C bu arada 98 yılında filan dilimle pizza satan fırın vardı bakırköyde. iyi miydi değildi de vardı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Dilim pizza işini bugüne kadar gördüğüm en iyi yapan Ankara'daki Tadım Pizza. Kendisi ODTÜ'deki Hocam Piknik kumpiriyle beraber Ankara'nın özlenecek iki şeyinden biri. Bir ara İstanbul'a da şube açtılardı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 DareJedi said: Yapacak birsey yok bu bunye oyle calisiyor :) He bu sadece pizza / kumpir ve bigmac icin gecerli onlarda sinir tanimiyorum yerken :P Edit: Sparkcaster bilir benim bunyeyi. abi saygı duydum sadjaslkdjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Saygi bizden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Hiç denemdim ama pizza günlerine döndüğümde bi bakayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar