forgiver Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 nası olsa trollüyen trollüycek istanbul'a taşındım eşyaları anca toplardım, daha 1 hafta iznim var hava soğuk olmasa şehir dışı giderdim asdadfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 otur evde kafa dinle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 hoyratça oyun oyna.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 bilg. oyunlarıyla pek aram yok vefa bozacısı tadında öneri istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 bağcılara git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Epilasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 ok metroların tranvayların son duraklarıan bakayım ne varmış oralarda bisiklet almaya gitsem havalar kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Anelor said: Epilasyon sfsdfsd enseye yaptırcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 topbasin mekanda kazandibi ye, cay ic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 tmm konu kilit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Of senin yerinde olmayi nasil isterdim. Istanbullu musun bilmiyorum ama istanbulu kesfe cikabilirsin. Sonrasinda hayatin boyu biyerlere kosturuyor yetisiyor olacagin icin appreciate etme sansin olmayacak. Yavas yavas gez ortaligi. Cok guzel sehir aslinda. Hava da kotu falan degil. Tam sultanahmetlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 gitmişimdir çoğu yerine de anahtarını sana vermiyorlar tad vermiyor adalar a gitmemiştim bu havada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 pascalnouman said: bağcılara git montla git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 forumda dur. sonra montla sıç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 forgiver said: gitmişimdir çoğu yerine de anahtarını sana vermiyorlar tad vermiyor adalar a gitmemiştim bu havada? atla vapura, bursaya git. iskender ye geri dön Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 bursaya gittim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 kadıköyü modayı taksimi gez 1. köprüyü yürüyerek geçmeye çalış. akşam 7 gibi zincirlikuyudan metrobüse bin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 of hakkaten iskender feci olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 forgiver said: bursaya gittim öneri vereyim diyorum paso yeme içme gelio aklıma vay arkadaş ya asldjasklj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 aynen..sehirleri yemekleriyle hatirliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 kız arkadaşım geçen gün "topkapı, dolmabahçe vs gezdin herhalde" dedi, 14 senedir istanbuldayım. gitmemişim arkadaş. valla ne saçma. sultanahmet e de gitmedim. varsa yoksa taksim bebek nişantaşı ortaköy hede hödö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 forgiver said: nası olsa trollüyen trollüycek istanbul'a taşındım eşyaları anca toplardım, daha 1 hafta iznim var hava soğuk olmasa şehir dışı giderdim asdadfd fatih'te itfaiyenin orda karadeniz pidecisi var, ye sonra konuşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 fatih'te ağa kapısı var(kafe) enfes manzaralı çok hoş bir yer öneririm-karadut çayı da çok güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Aktivite abi iste. Iyidir. Zaten bi sure sonra ortak yapacak bisi kalmiyo :P Dworgian said: kız arkadaşım geçen gün "topkapı, dolmabahçe vs gezdin herhalde" dedi, 14 senedir istanbuldayım. gitmemişim arkadaş. valla ne saçma. sultanahmet e de gitmedim. varsa yoksa taksim bebek nişantaşı ortaköy hede hödö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Yok zaten ben son 3 senemi evde bilg başında geçirdiğim ve gerçek hayatıma ara vermiş olduğum için, bayağı aktivite birikti. daha tango öğrenicem, spora başlıcam tekrar fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar