PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 şimdi kasada 7 tane fan olacak (5x140mm, 2x120mm). iki 140mm ön panelde iki 140mm üstte bir 140mm arkada iki 120mm altta olacak şekilde. arkada bir de psu olacak tabii exhaust o da. şimdi optimum hava akışı için giriş-çıkış olayları nasıl olmalı sizce? ben şu şekilde düşündüm: öndeki 2x140mm içeri, üstteki 2x140mm dışarı, arkadaki 1x140mm dışarı, alttaki 2x120mm içeri, bir de psu arkada dışarı. alttakileri dışarı vermek saçma geldi çünkü psu ve ekran kartları oradan hava alıyor sonuçta. ön ve arkada problem yok zaten alt/üst konusunda meraklandım biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 kasanin manualinda filan gostermesi lazim o akis olaylarini. her delige fan koymak iyi birsey degil. belki de iyi biseydir, ben bilmiyorum, uykum geldi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 http://media.bestofmicro.com/Y/S/312292/original/psu-bottom-03-EN.png kaça geldi bunlar, üstüne az eklemeyle su sogutma fln yapsaydın keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 yeni kasa aldım, 3 tane kendisi geldi 3 tane eski kasada vardı birini de alıverdim sdfklsmefklm teşekkür ederim şema için, düşündüğüm gibiymiş. googlelamak aklıma gelmemiş resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 7 fan gereksiz elektrik masrafı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 prudent said: O ilk mesajindaki onerdigin dagilim duzgun. Buyuk kanatlıları intake olarak yerleştir, küçük kanatlı/kanatları aralık olanları exhaust olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar