Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 asldhakjdhas abi o dizi arka plandayken oyunda k/d ratiom fln düşüo benim dikkat dağıtıo yeminle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 GONDARCENGIZ said: nevalesine tırnak at bu şartla kapıyı açıp beleşe kafayı bul profit aklın yolu bir quarshim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 hakkaten adres versene uzak duralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Mayhem said: Oturduğum apartmanda alt komşu (kiracı) ile ben dahil tüm apartman sakinlerinin ciddi problemleri var. 1. katta oturuyorum. 5 gecedir saat 01.00 sabah 06.00 arası zilimize basılıp telaş içinde uyanıyoruz. Altta oturan 2 pavyon konsu. 5 gece öncesinde de apartman kapısının camını el girecek kadar kırıp, sokak kapısını bu şekilde açmışlar. Ertesi gün yaptırdılar falan. Eve giren çıkan erkeğin hattı hesabı yok, artık takip edemez olduk. Uyuşturucu kullanıp, bağırıp çağırmaları da cabası. Dün gece yine gece 3-4 arası zilimiz çalındı, artık küfrede küfrede çıktım indim ne basıyosun lan? diye benim zilime. Herifin teki tüm pişkinliğinle 1 defa bastım pardon diyecek kadar kürt. Artık polisi çağırdım ve yaşananları anlatıp, şikayetçi oldum. Uyarıp, gittiler. Apartmanda yönetim yok, haliyle yönetici de yok. Zaten 5 daire var. Toplam 4 katlı. Avukat patilere sormak istiyorum. Bu gibi durumlarda ne yapabiliyoruz? Katil olmadan önce son şansımı deneyip evden attırmak için nasıl bir yol izlemem gerekiyor? Zilleri ayırın. Onların zilleri ayrı ışıklı mışıklı olsun kadınların ismi yazan. Gelenler karıştırmasın siz de rahat uyuyun, mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 onları bu hayattan kurtarmayı dene. akşamları otunu şarabını al in işte ne kasıosun sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 işte evlilik böyle bir şey arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Todesengel said: Benden sana dev hizmet. Ses konusu benimde başıma gelmişti. Kavga edip mahkemelik oldum. Ben beraat ettim. Diğer komşu 11 ay hapis ve 3800 lira ceza aldı. Ama bende baya kavga var hani. Basit yaralama ve konut dokunulmazlığı ihlali. dayak yemiş. kendini dövdürt mahkemeye ver diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Adam baya ağır öküz olduğundan kız arkadaşıma vurdu. Sonra ağzını burnunu kırdım, şarhoş heriften ne dayak yicem la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 adam dayak yediği için mi 11 ay hapis ve 3800 lira ceza aldı. kesin dayak yemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Konut dokunmazlığının ihlalinden yedi. He imam he diyip bitiriyorum. Dayak yedim he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 ya ne var anlamayacak?kız arkadaşına vurmuş veya dövmüş öküz...bu da "alllaaaaaaaahhhhhh, seni bana sayıyla mı verdileeeeer laaaaaağğğğnnnhhhh" diye ekstra adrenalin oluşumu ile herifi marizlemiş. neticede burası Türkiye. karakolda da, savcılıkta da "kız arkadaşımı/eşimi dövdü, ben de kendimi kaybettim, aha herifi bu hale getirdim komser bey/sayın savcım" dediği an olay hallolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Todesengel said: Konut dokunmazlığının ihlalinden yedi. He imam he diyip bitiriyorum. Dayak yedim he. kızdığına göre kesin dayak yemiş ısısıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Üstüne bir de para almış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Ceza diyoruz olm ne para alması. Tazminat değil ceza. Kime laf atıyoruz ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 3k karşılığı tokat manyağı yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 yok, bence insan hak etmediği şekilde muamele görünce sinirlenir. (lan şaka maka avukatlık mı okusam ikinci öğretim falan?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Todesengel said: Ceza diyoruz olm ne para alması. Tazminat değil ceza. Kime laf atıyoruz ya :D adam şimdi devlete parası neyse verip seni mi dövüyor? bu nasıl sistem ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Mayhem said: işte evlilik böyle bir şey arkadaşlar siktir olup gidemiyosun abi işte. boundaries. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 sınırlara takılma esh cim. sınırlar yıkılır np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Ev sizin değilse başka eve taşının uğraşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 abi en temizi kat malikleri toplantısı düzenleyin. ya bir yönetici atayın ya da resmi makamlarda işlem yapmak üzere aranızdan birini vekil tayin edin. benzer bir durum olduğu zaman polis çağırıp tutanak tutturun ve o tutanakla noterden bir ihtarname çekin o kiracılara. baktın tekrarlıyorlar -ki anladığım kadarıyla işleri gereği tekrarlayacaklar- sulh hukuk mahkemesinde bir dava açın ve kiralananın tahliyesini talep edin. zannediyorum kat maliki de sizden yanadır. bildiğim kadarıyla prosedür böyle. eksik-yanlış varsa kıdemli av. patiler düzeltiverin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Bayanların telefonunu bana gönder ben konuşup işi tatlıya bağlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 vaperon said: Cikletten çıkan ev bu kadar olur. :P löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar