pontipati Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 kısmet falan değil abi oturcan işte adam akıllı çalışcaksın. otur masaya kafanda ne dolaşıyosa yaz bi kağıda teker teker. ne bileyim işte -bensu yu ara -bankaya git -giysileri ütüle -hazal ile buluş -montla s gibi. hala doluysa kafan otur sandalyeye derin nefes al yavaşça ver 5dk. procrastination hep tembellikten çocukluktan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 o zaman olmuyosa napmıcakmışsın, can yücel'den gelsin, sdfksfghdag http://www.youtube.com/watch?v=YCFB7v1GPZE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 hic cak aile hekimligini..cak pre klinik ..raat et..hatta tusa da kasma gel seni anatomiye filan doktoraya alalim gec git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 halk sağlığı planlıyorum ben ya. belki doktora belki tus bilemem, ama halk sağlığı tam benlik iş. istatistik, epidemiyoloji falan seviyom sdf şu kardiyoyu verebilsem asistanları da kafaladım zaten, sahaya da çıkıcam onlarla ikinci dönem. ama işte verebilsem bi şu stajı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 halk sagligini yedirmeyebilirler bu gunlerde oralar rant yerleri.. aile hekimligi malum sistem cikinca rabet gordu.. halk sagligina da is guvenligi vs baglayacaklar gibi ondan orasi da rabette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 tusta yükseldikçe yükseliyo zaten puanı. tusla doktoranın farklarını daha tam araştırma fırsatı bulamadım, onun farklarını bi öğreneyim de ona göre tus çalışmaya başlıcam ya da baharda alese giricem. olmazsa anatomiye bakabiliriz ama nerdeydin? sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 tus merkezi sinav doktora torpil ..anadoluda bir yerlerde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 abi yok ıspartadan kaçtım istanbula geldim binbir zorlukla, bi daha anadoluda bir yere eğitim öğretim için gitmem. çalışmaya giderim anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 SEKS YAPABİLİRSİN dendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 ilk sayfada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 sene 2015 hala ders mi çalışıyorsunuz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 ivy said: Sayfa başı olduğu için, önce şunu bir alıntılayalım. yav said: ivy said: Temizlik yapabilirsin, ojelerini silip tekrar başka bir renk oje sürebilirsin, kıyafet dolabını toplayabilirsin, dışarı çıkabilirsin, telefonla uğrayabilirsin. Hepsi de çok işe yarar. ivy said: Erkeksel şeyler denince oluyor, kadınsal şeyler denince neden olmuyor? Cinsiyetçiliğe karşıyım. 31 çekmeyi erkeksel sayıp karşılığında kadınsal şeyler diye temizlikten ojeden bahsedip cinsiyetçilğe karşı olmak nasıl bir oksimoronluk acaba. ironiyi mi göremedik :D çok saçma olmuş dostum. Merhaba yavCIĞIM, nasılsın? Mesajlarımı alıntılamışsın, beni bir dertten kurtarmışsın, teşekkürler. Hani nerede yazmışım '31 çekmek' eylemini erkeksel saydığımı? Belirtmiş miyim '31 çekmek' bir erkeksel davranıştır diye? Belirtmemişim sanırım. Ben, sonraki bir yorumda 'oje sürmek' üzerine bir yorum geldiğinden, oje sürme eylemini kadınsallaştırdım. Eğer senin ileri sürdüğün gibi, yazdığım tüm maddeler kadınsal eylemler olsaydı, bak bakalım başka neler yazmışım; ivy said: Temizlik yapabilirsin, ojelerini silip tekrar başka bir renk oje sürebilirsin, kıyafet dolabını toplayabilirsin, dışarı çıkabilirsin, telefonla uğrayabilirsin. Hepsi de çok işe yarar. Yani bunların hepsi mi kadınsal eylemler? Dışarı çıkmak, telefonla uğraşmak, kıyafet dolabını toplamak maddelerini neden alıp bıkbıkbık, oksimoron, bıkbıkbık demedin? Neden bir ayrıma girdin? Ouuuuuu temizlik dedi, kadınları ezdi, hem de kendisi de bir kadın, işte şimdi açığını yakaladım hihihihi tavrın olmamış. Eksik olmuş. Benim belirtmediğim bir şeyi belirtmişim gibi göstermişsin. Ben orada telefonla uğraşmak, dışarı çıkmak ve kıyafet dolabını toplamak da dedim. Merak edenler için; Oksimoron, birbiriyle çelişen ya da tamamen zıt iki kavramın bir arada kullanılması ve bu şekilde oluşturulmuş ifade. Bazen anlamı kuvvetlendirmek için veya edebî sanat yapmak amacıyla kullanılır; bazen de halihazırda kullanılan bir kavramı eleştirmek veya alaya almak için kullanılır. Oksimoronlara sıklıkla sıfat tamlamalarında rastlanır. Bununla birlikte -paradokslar gibi- oksimoron barındıran cümleler de mevcuttur. Kaynak; http://tr.wikipedia.org/wiki/Oksimoron Oksimoron yapmadım. Sen kendi kendine öyle yaptığımı varsaymışsın (varsaymak böyle yazılır, laf sokmak isteyenler şimdiden uğraşmasın) ama malesef :( Bir ironi yoktu. Ama senin daha iyi anlaman için bundan sonra şöyle de yazabilirim; Erkeksel şeyler denince oluyor, kadınsal şeyler denince neden olmuyor? :((((((((((((((((((( Cinsiyetçiliğe karşıyım.:D:D:D(:D(:D(:DB)B)B) Böyle yazınca daha tatlı oluyorsa, ay dur ben buna laf sokayım modundan çıkıyorsan, böyle de yazabilirim sana yazdığım şeyleri. Özetle; ben nerde temizlik yapmayı kadınsal bir eylem olarak belirtmişim? Kaynaklarla gel. Telefonla uğraşmak da mı kadınsal eylem? Sataşmak için sataşmayın, düzgünce okuyup yazın. Sonra asabi ben oluyorum. Ayrıca; yav said: çok saçma olmuş dostum. Pardon? özür dilerim ben yanlış anlamışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 naptın yav popcornlar boşa gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Hadi senin popcornun boşa gitti, benim 20 dakikada yazdığım postum boşa gitti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 tebrik ediyorum seni ivy. harcayacak vaktin varsa şöyle alalım seni http://www.nefisyemektarifleri.com/karniyarik-nasil-yapilir/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Tamam anlaşıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 söz dinleyen kadınlara bayılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 ivy said: Hadi senin popcornun boşa gitti, benim 20 dakikada yazdığım postum boşa gitti :( 20 dkk da 279 sözcük mü yazabildin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Algılamam ve yazmam yavaş benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Oje sürerken yazmaya çalışmıştır belki. Ben dün tavsiye üzerine öyle yaptım, çok yavaş yazılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 @drall oje sürerken elin titrerse katlar düzgün olmazmış diye duyduydum yapmayın öyle. @ivy, sindire sindire oku ya acelen yok boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Koydum çocuğu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Drall said: Koydum çocuğu! helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 helal team ben de 8 dersin 2'sini büte bıraktım. onlar da seçmeli dersler. nası seçmişsem artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar