Istari Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 hem okumak hem de yazmak önemli. stephen king bir yazısında günde 3 saatini okumaya 3 saatini de yazmaya ayırmadan iyi yazar olunamayacağından bahsediyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Neil daha iyi demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 ilacin burda qanqa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Kişisel bölümü paticiğin edebiyatçıları ile dolu. Hepsi kalbinden süzülenleri kalemi ile dokuyor adeta. Göz yaşlarının sel olduğu, forumu bırakıyorum yazıları insanı yazar yapar mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 yazmak için önce bir bakış açın olmalı. senin için meme ucu sivriliği mi yoksa kafandaki huninin deliği mi önemli? delik deyip geçmemek lazım. çok mühim yuvarlaklar onlar. mesela kara delikler var, dişi tanrılar facesitting yapıp üzerimizden tatmin oluyor olabilirler. belki biz sadece uzay hücresinin aminoasitleriyiz. yeryüzünde her savaş olduğunda kımıl kımıl oluyor evren. içimizdeki kötülük bu kımıllığın varoluş sebebinden. sahi senin kaç hücren var? bunlar seni tatmin edebiliyor mu? geçen arkadaşıma kaç hücren var diye sordum, bön bön baktı. demek hücresi yok. belki de auschwitz gibi bir yerin hücresinde 4+0 da +1 olarak kalıyor. standing cellde ayakta uyuyor kira parası vermiyor. yüzüne vurmadım. belki fakirdir. hep kurban eti yemeyle alakalı. fırına mı atsaydım? fırın dedim de ekmek önemli. ama halk ekmek fırınından da bi tatman lazım. alamıyorsan brioche yiyebilirsin ama pasta değil mesela o. bunları hep yanlış anlattılar. inanmiyorsan antoinette hanıma sor. beni evine çağırmıştı dedim senin neden bu kadar kitabın var. benim değil ki onlar kocamın, biz görücü usulü evlendik. bu kadar görgüsüz olduğunu bilsem evlenmezdim, arabası bile yok dedi. sonra futboldan konuştuk. üç gün önce eve geldim. bi yattım. 28 saat uyumuşum. sonra kalkıp mekik çekeyim hemen bicepslerim oluşsun dedim. götüm yatağa yapışmış. ayıramadım. demek götüm kolay kalkmıyor. yani taş yerinde ağırdır. 9 taş oynadığın taşı denize at bakalım kaç sektiriyorsun. hiç sekmez. hep doğru tahmin ederim. o atılan taşların dilleri olsa da konuşsalar. bence aynen böyle söylerlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Biri daha demiş, ne yazmak istiyorsun? Ona göre tekniği de üslubu da değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 abi benzetmeleri iyi kullan.Benzetme yapamazsan orhun yazıtları gibi olur yazdıkların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar