Mithat Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Konuya hakim değilim , şimdi google'a girişicektim , ondan önce burada bilen arkadaşlar varsa daha anlaşılır kolay şekilde yazarlar diye sizlere sormak istedim. Amazon / Smashwords ikilisinde kitap satmayı başarırsak , ödemeyi nasıl yapıyorlar? Ödeme alma yöntemlerimiz neler olur en rahat? Orada ödeme yöntemleri gözüküyor ama Türkiye için en rahat hangisi olur asıl merak ettiğim o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 paypal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Amazon'da seller olmak icin bi seller hesabi olusturuyosun. Banka hesap bilgilerini falan soruyo. O asamada Turkiye hesabini girebileceginden supheliyim. Amazon'un hangi sitesinde satis yapiyosan o ulkedeki hesabini girmeni istiyor. UK icin UK, USA icin USA. En guzel yolu mail atip sormak ya da selling e-book amazon seklinde bi google'lamak. Eminim vardir bi yerde. O bilgiler isine yaramazsa direkt sitesine girip contact kismindan live chat'e dadanabilirsin. Muhtemelen yardimci olamayacak ordaki representative ama seni dogru yere yonlendirecegine eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Zor değil. Bir USA adresi, telefonu ve banka hesabı gerek. Borderlinx - MyUS, Skype ve Payoneer gibi servislerle okur. Borderlinx ile aldığın adres her şekilde yasal bu arada, yazışmalarda kullanılabilir. Vergi olaylarını bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Peki çalışılabilecek bir yer var mı bunların hepsini halledebilecek? Mesela atıyorum ben birine word dosyası halinde atarım yazıyı , o alır her yerde yayınlar bütün geliri alır bana pay verir şeklinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Yayınevi deniyor onlara abi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 asdfasdf :D Ya sadece e-book yayınevi diye öyle dedim :D Bi de sen atıcan bir yere o otomatik her yere upload edicek , ben şimdi yazsam yayınevi niye alıp yayınlasın sen kimsin der bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Google play den satmayı düşünmüyorsan bir de onu düşün bence, oldukça da kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Arkadaş niye amazonda kitap satıyorsunuz ben anlamadım olayı ? Çok saçma geldi bana eğer 1000 denfazla satmayacaksanız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigi Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Merhaba arkadaşlar amerikadan adres almak veya satın aldığınız ürünleri kargolatmak istiyorsanız viabox sitesini incelemenizi tavsiye ederim. Geniş ödeme seçenekleri ve güven veren müşteri hizmetleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar