Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

E-Book satışlarından ödeme almak.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Konuya hakim değilim , şimdi google'a girişicektim , ondan önce burada bilen arkadaşlar varsa daha anlaşılır kolay şekilde yazarlar diye sizlere sormak istedim.

Amazon / Smashwords ikilisinde kitap satmayı başarırsak , ödemeyi nasıl yapıyorlar? Ödeme alma yöntemlerimiz neler olur en rahat? Orada ödeme yöntemleri gözüküyor ama Türkiye için en rahat hangisi olur asıl merak ettiğim o.
Mesaj tarihi:
Amazon'da seller olmak icin bi seller hesabi olusturuyosun. Banka hesap bilgilerini falan soruyo. O asamada Turkiye hesabini girebileceginden supheliyim. Amazon'un hangi sitesinde satis yapiyosan o ulkedeki hesabini girmeni istiyor. UK icin UK, USA icin USA. En guzel yolu mail atip sormak ya da selling e-book amazon seklinde bi google'lamak. Eminim vardir bi yerde. O bilgiler isine yaramazsa direkt sitesine girip contact kismindan live chat'e dadanabilirsin. Muhtemelen yardimci olamayacak ordaki representative ama seni dogru yere yonlendirecegine eminim.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Zor değil.

Bir USA adresi, telefonu ve banka hesabı gerek. Borderlinx - MyUS, Skype ve Payoneer gibi servislerle okur. Borderlinx ile aldığın adres her şekilde yasal bu arada, yazışmalarda kullanılabilir.

Vergi olaylarını bilmiyorum ama.
Mesaj tarihi:
Peki çalışılabilecek bir yer var mı bunların hepsini halledebilecek? Mesela atıyorum ben birine word dosyası halinde atarım yazıyı , o alır her yerde yayınlar bütün geliri alır bana pay verir şeklinde?
Mesaj tarihi:
asdfasdf :D

Ya sadece e-book yayınevi diye öyle dedim :D Bi de sen atıcan bir yere o otomatik her yere upload edicek , ben şimdi yazsam yayınevi niye alıp yayınlasın sen kimsin der bana
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Merhaba arkadaşlar amerikadan adres almak veya satın aldığınız ürünleri kargolatmak istiyorsanız viabox sitesini incelemenizi tavsiye ederim. Geniş ödeme seçenekleri ve güven veren müşteri hizmetleri var.
  • Yeni Oluştur...