Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kedi kısırlaştırma

Cd-

Öne çıkan mesajlar

Merhaba,

İki tane dişi kedim var yakın zamanda kısırlaştıracağım, her zaman götürdüğümüz veteriner ikisi için 600TL dedi ama bana biraz çok gibi geldi. Belediyeler bedavaya yapıyo vs. diyolar ama çok da güvenemedim. Eğer fiyatlar bu civardaysa kendi veterinerimize yaptırıcaz fiyatlar hakkında bilgisi olan var mı?

Sosyal ağlarda paylaş

çok önemli bir ameliyat ondan fiyata çok bakma. bir kere yaptıracaksın. ha pahalıya yapan iyi yapan anlamına gelmiyor. belediyedeki vetler binlerce defa aynı operasyonu yaptıkları için inanılmaz deneyimliler ama ben şahsen güvenmezdim. iyi referansı olan bir vet bulursan 50-100 e bakma yaptır geç.

ben antalya'da 1 yıl önce 250 fln verdim. ne bir iz kaldı, ne bir şey. adam mükemmel iş çıkardı. istanbulda benzeri bir yer arıyorum şimdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben 2 ay önce 2 köpeği 750 liraya yaptırdım. Kediler biraz daha ucuz oluyor.

Her şey dahil 500 lira civarı bulursan yaptır.

Benim yaptırdığımda;

- Operasyon öncesi kan , anestezi için uygun mu tahlilleri v.s
- sonrası için 5 gün pansuman yapıldı
- yalamalarını engellemek için elizabeth kafalık verildi
- ağrı kesici ve bazı vitamin iğneleri yapıldı
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

çok önemli bir ameliyat ondan fiyata çok bakma. bir kere yaptıracaksın. ha pahalıya yapan iyi yapan anlamına gelmiyor. belediyedeki vetler binlerce defa aynı operasyonu yaptıkları için inanılmaz deneyimliler ama ben şahsen güvenmezdim. iyi referansı olan bir vet bulursan 50-100 e bakma yaptır geç.

ben antalya'da 1 yıl önce 250 fln verdim. ne bir iz kaldı, ne bir şey. adam mükemmel iş çıkardı. istanbulda benzeri bir yer arıyorum şimdi.

http://forum.paticik.com/read.php?22,4403703,7697945,page=3#msg-7697945

Resul cok iyidir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...