Cd- Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Merhaba, İki tane dişi kedim var yakın zamanda kısırlaştıracağım, her zaman götürdüğümüz veteriner ikisi için 600TL dedi ama bana biraz çok gibi geldi. Belediyeler bedavaya yapıyo vs. diyolar ama çok da güvenemedim. Eğer fiyatlar bu civardaysa kendi veterinerimize yaptırıcaz fiyatlar hakkında bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 200-250 civarında 500 ver tertemiz yaptır belediyede yapar da biraz sert davranıyorlar hayvanlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 çok önemli bir ameliyat ondan fiyata çok bakma. bir kere yaptıracaksın. ha pahalıya yapan iyi yapan anlamına gelmiyor. belediyedeki vetler binlerce defa aynı operasyonu yaptıkları için inanılmaz deneyimliler ama ben şahsen güvenmezdim. iyi referansı olan bir vet bulursan 50-100 e bakma yaptır geç. ben antalya'da 1 yıl önce 250 fln verdim. ne bir iz kaldı, ne bir şey. adam mükemmel iş çıkardı. istanbulda benzeri bir yer arıyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 500 ideal, belediyede sorun operasyon sonrası uyandırma yerleri genelde temiz olmaz, hayvana bakteri bulaşmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 bingildak said: ben antalya'da 1 yıl önce 250 fln verdim. ne bir iz kaldı, ne bir şey. adam mükemmel iş çıkardı. istanbulda benzeri bir yer arıyorum şimdi. klinik ve veteriner adı verebilir misin? dişi miydi kedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 evet vetin adını hatırlamıyorum ama yeri çok basit. falez parkı var, laraya devam ettiğin zaman. şelalenin döküldüğü park. onun tabelasının tam karşısında, trafik ışıklarının yanında (parkın deniz tarafı değil, kunduya giden yol tarafı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 ameliyatı yapan veterinerin tipini tarif edebilir misin? hatırlıyorsan =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 yok abi herifin tipini tarif edemem, dur bilgisini bulayım sana akşam, buraya yazarım. kedilerin karnelerini o çıkardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 ev kedisi icin 250-300 arasi falan oluyor genelde normal, sokak kedisi bu zaa derseniz 100tlye dandun yapiyorlar gerci vet.ler. belediye vb olan bedava tabi ama yapan tanidik falan degilse, nope. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 bingildak said: yok abi herifin tipini tarif edemem, dur bilgisini bulayım sana akşam, buraya yazarım. kedilerin karnelerini o çıkardı. çok teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Ben 2 ay önce 2 köpeği 750 liraya yaptırdım. Kediler biraz daha ucuz oluyor. Her şey dahil 500 lira civarı bulursan yaptır. Benim yaptırdığımda; - Operasyon öncesi kan , anestezi için uygun mu tahlilleri v.s - sonrası için 5 gün pansuman yapıldı - yalamalarını engellemek için elizabeth kafalık verildi - ağrı kesici ve bazı vitamin iğneleri yapıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 bingildak said: çok önemli bir ameliyat ondan fiyata çok bakma. bir kere yaptıracaksın. ha pahalıya yapan iyi yapan anlamına gelmiyor. belediyedeki vetler binlerce defa aynı operasyonu yaptıkları için inanılmaz deneyimliler ama ben şahsen güvenmezdim. iyi referansı olan bir vet bulursan 50-100 e bakma yaptır geç. ben antalya'da 1 yıl önce 250 fln verdim. ne bir iz kaldı, ne bir şey. adam mükemmel iş çıkardı. istanbulda benzeri bir yer arıyorum şimdi. http://forum.paticik.com/read.php?22,4403703,7697945,page=3#msg-7697945 Resul cok iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar