NeverDown Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Evet arkadaşlar boş zamanlarımda scripting ögrenmek istiyorum bu nedenle kitap okumaya karar verdim ilk önce scirpting hangi dilde yazılıyor bunu söylerseniz bende o konu ile ilgili kitap satın alıp okumaya başlayacagım.(Kitap ismi biliyorsanız yazmanız faydalı olacaktır) not:Sphere sistemi için scriptingden bahsediyorum [Bu mesaj NeverDown tarafından 16 Ocak 2005 23:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loe Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 tam olarak bilmiyorum ama php ye benziyor kitapa fln gerek yok takıl buraya bide bacyonun yazdığı scripting e girişii oku anlarsın ztn mantığı[signature][hline]Legends never die ! Ahmet kaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeverDown Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Yok burada takılarak olacak birşey değil hem bilgisayardan uzaklaşacam hemde bir şekilde yakın olacagım bu nedenle kitap okumayı tercih ettim.Yardımcı olacak varsa allah razı olsun sphere scripting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loe Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 yardımcı olacak derken sen hele bi başlada benden sana bi pati tavsiyesi arama yapmadan sakın konu açma :)[signature][hline]Legends never die ! Ahmet kaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 sphere html code'ye benzer php ile bir ilişki göremedim mysql bakimindan :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loe Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 php ile ilişkisi tam olarak yok ama || && gibi işaretler bakımından dedim hemde benziyor. bilmiyorum ne kadar bilgin var php de[signature][hline]Legends never die ! Ahmet kaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 herhangi bir kitaptan öğrenmen zor zaten kitabıda yok. scriptleri inceleye inceleye burayı takip ederek sphereservers.net adresini takip ederek çok rahatlıkla öğrenebilirsin. azda olsa php'ye benzior sanırım tam bilmiorum.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Legioner Young Nightblade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 spherenin default'unu incelersen & gibi işaretler yoktur.Ayrıyetten php ile html arasında dağlar kadar fark var.Php bilgim fazla değil ama html ile php yi ayırt edicek kadar bilgim var en azından başkalarının bilgilerini sınamak için php gerekmiyor shard örneğine bakman yeterli herneyse.Sphere html ye benzer zaten içerisinde htmlgump kullanılır...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loe Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 nasıl yani sphere in default una bakarsak || gibi işaretler yok ?[signature][hline]Legends never die ! Ahmet kaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 -Loe- Kardeşim ne kadardır sphere ile uğraşıyorsun ? Ayriyetten gelip revision serisini anlatma bana ya...ben diyorum tren geldi geçti sen diyosun neyse...yani kel alaka şeyler diyosun[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loe Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 sen ne zamandır uraşıyorsun? ben sanki dedim php aynı scripting hiç bir farkı yok sadece dedim bir kaç şekil komut benziyor ee uzatmaya ne gerek var _?[signature][hline]Legends never die ! Ahmet kaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 her dil her dile benziyo bi kaç komut vs. açısından bakıldığında zaten ki[signature][hline]Time Only Knows.. Welcome to Persia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 kardeşim sen hata yapmışın insanların bilgilerini yarıştırabileceği topicler açılmaz bak noldu görüyon dimi??[signature][hline]www.60yil.k12.tr Pati radyoda pandomim gösterisi yapıyorum beklerim...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loe Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ii tmm hepsi benzio yani laf sokmaya gelince kimse susmuyo..[signature][hline]Legends never die ! Ahmet kaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenavar Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 boş vakitlerinde ogrenmeye çalışacaksan işin zor epeyce bi boş vaktin olması gerek çunku adamın kafasını epy meşgul ediyo once basit gibi gorunuyo ama içine girdikçe giriyosun beynini orumcek ağı gibi sarıyo...........VE EN SONUNDA HAYATINI KONTROL ALTINA ALIYO...........[signature][hline]-Emrah koş anani zi..yolar ---Merak etme kedidir o kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 cenavar çok anlamlı açıklamış lol[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Legioner Young Nightblade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 cenavar imzanı değiştirmen için imzamı toplamak gerek ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 & ve | binary operator && ve || logical operator hepsi de mevcut spherede :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Asp ye çook benziyor onu bşilir onu söylerim :) asp bilen scp bilir. yada scp bilen asp bilir :D[signature][hline]ŞU DÜNYANIN EŞİT YARATILMADIĞININ KANITISIN. AŞKIM CİĞDEMİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Tcpip ciddimisin? hemen giriom aspindir.com'a :)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Legioner Young Nightblade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 lol neden simdi asp den nefret ettigimi anladım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 asp ve vb..syntaxları cok alakasız geliyor bana nedense.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Scripting dediginiz sadece basit bir kodlamadir bir kac kelime vardir ( 100-200 kadar bu bir kac oluyor diger kodlamalara gore ) bunlar belli basli olgulari sinirlar baslatir bitirir yada benzeri seyler yapar. Kitap olarak bir onerim yok. Ancak eger ankara'da oturuyorsan dost kitap evinde basit kodlama teknikleri diye bir kitap cogu kodu acikliyor ve bu kodlar sphere içinde olanlari da var. Ancak ne kadar yararli olur yorumsuz...[signature][hline]www.corbeau.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 arkadaslarda bahsetmis, ac onune basit dialog'lari onlardan basla daha sonra, if, elseif, endif vb. bunlar neymis onlari ogren ufak ufak seyler yazmayi dene boyle gider.[signature][hline]Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 abi ole bi kitap mı war :) Yazsak tutar mı? Sphere55i-Scripting yazarı Ekrem hatta sonra Sphere 55r ye geçeriz 56 ya en son Runuo:)[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KJ. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar