Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Scripting ve kullanım metodu

NeverDown

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar boş zamanlarımda scripting ögrenmek istiyorum bu nedenle kitap okumaya karar verdim ilk önce scirpting hangi dilde yazılıyor bunu söylerseniz bende o konu ile ilgili kitap satın alıp okumaya başlayacagım.(Kitap ismi biliyorsanız yazmanız faydalı olacaktır)
not:Sphere sistemi için scriptingden bahsediyorum

[Bu mesaj NeverDown tarafından 16 Ocak 2005 23:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

herhangi bir kitaptan öğrenmen zor zaten kitabıda yok.
scriptleri inceleye inceleye burayı takip ederek sphereservers.net adresini takip ederek çok rahatlıkla öğrenebilirsin.
azda olsa php'ye benzior sanırım tam bilmiorum.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Legioner Young Nightblade

Sosyal ağlarda paylaş

spherenin default'unu incelersen & gibi işaretler yoktur.Ayrıyetten php ile html arasında dağlar kadar fark var.Php bilgim fazla değil ama html ile php yi ayırt edicek kadar bilgim var en azından başkalarının bilgilerini sınamak için php gerekmiyor shard örneğine bakman yeterli herneyse.Sphere html ye benzer zaten içerisinde htmlgump kullanılır...[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

boş vakitlerinde ogrenmeye çalışacaksan işin zor epeyce bi boş vaktin olması gerek çunku adamın kafasını epy meşgul ediyo once basit gibi gorunuyo ama içine girdikçe giriyosun beynini orumcek ağı gibi sarıyo...........VE EN SONUNDA HAYATINI KONTROL ALTINA ALIYO...........[signature][hline]-Emrah koş anani zi..yolar
---Merak etme kedidir o kedi
Sosyal ağlarda paylaş

Scripting dediginiz sadece basit bir kodlamadir bir kac kelime vardir ( 100-200 kadar bu bir kac oluyor diger kodlamalara gore ) bunlar belli basli olgulari sinirlar baslatir bitirir yada benzeri seyler yapar.
Kitap olarak bir onerim yok. Ancak eger ankara'da oturuyorsan dost kitap evinde basit kodlama teknikleri diye bir kitap cogu kodu acikliyor ve bu kodlar sphere içinde olanlari da var.
Ancak ne kadar yararli olur yorumsuz...[signature][hline]www.corbeau.gen.tr
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...