Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 asfgsfd benim günlük kazancım 150 civarı. Ordan hesap et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Shean said: wish şimdi ne kinlenmişsindir he noyan mevzusundan. sdpgıjsdp 96 doğumlu çocuk bana adam değilsin demiş, fazla ciddiye alamıyorum şimdi :D ek eylem dediğimiz şey, "seyir etmek" "naz eylemek" gibi şeyler miydi lan? sayısalda ilk 3000deydim hepsini öğrenmiştik zamanında. Unutuluyor zamanla böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 zamanında öylesine sınava giren adam sözelde fln ilk 500e giriyodu zaten sınava giren fazla yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Wishmaster said: asfgsfd benim günlük kazancım 150 civarı. Ordan hesap et. "işgünü" mü "gün" mü klsjklasj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Söylemeyeyim şimdi kendinizi kötü hissetmeyin ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 ben de giriyorum ygs :) bölümün ne shaen? ben hukuk istiyorum... matematik temelde problem varsa tekinay yayınlarının fasiküllerini öneririm baya ilerleme kaydettim. aslında amaç dgs ama ygs'den belki tutturursam dgsye gerek kalmaz diye şeyediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 dilden giricem. ilk 2 hedefim boğaziçi çeviribilim ve okan üniversitesi mütercim tercümanlık. matematikte yapmam gerekiyor evet abi. dilfem'e gidiyorum işte.-fetocu değilim dsfgj- o dediğin kitaplarada bakıcam türkçe konularım bitsin hele. inşallah düzgün geçer ya sınav. valla çok stres yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 madem sınava giriyorsun Shean said: dilden giricem. ilk 2 hedefim boğaziçi çeviribilim ve okan üniversitesi mütercim tercümanlık. matematik de yapmam gerekiyor evet abi. dilfem'e gidiyorum işte.-fetocu değilim dsfgj- o dediğin kitaplara da bakıcam türkçe konularım bitsin hele. inşallah düzgün geçer ya sınav. valla çok stres yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Laurelin said: kolay gelsin :D suda dursun burda http://b0.eu.icdn.ru/t/teplydogd/2/14611222EKQ.gif Da ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Bu Türkçe ile işin baya zor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 o de-da bağlaçları 1 soru çıkıyor. normalde de yazılı örnek veriyorlar ilk. ekleri ezberlemek sıkıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar