Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW fos çıkacak gibi

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

said:
zlorwf, 03 Ağustos 2004 22:21 tarihinde demiş ki:
Don gömlek bir büyücü seni 2 büyüde yatırırsa hakeder mi?

Delucian ve sen yaklaşık aynı şeyi söylemişsiniz.
Don gömlek büyücüyü adam gibi bir shardda veya osi de bence o tank warrior çok rahat öldürür. Bazı freeshardlar magery skill ini abardığı için karşılaşıyoruz o don gömlek büyücülerle. Adam gibi resist, adam gibi freeze time olmazsa tabi ölürsün.
Ama lag olayında bir hakketme durumu söz konusu değil tabiki.[signature][hline]MSN = [email protected]

Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zlorwf, 05 Ağustos 2004 10:21 tarihinde demiş ki:
Ben WoW dan bahsediyordum..

WoW da dön gömlek büyücülerin tam takım warrior u yatırması önlenir işte.[signature][hline]MSN = [email protected]
Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
All servers are equal, but Eclipse is more equal than the others.

Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
Bunu uplayarak kendi kendimi döt ediyorum arkadaşlar =)

MMORPG leri geçtim gelmiş geçmiş en güzel bilgisayar oyunu olduğunu iç rahatlığıyla söyleyebilirim =)

Serverların açıldığının ilk günü görüşürüz, pre-orderımı verdim hehe[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise

Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz
Sosyal ağlarda paylaş

Yok hem burada bir arkadaşımda izledim, hem de kısa da olsa oynama imkanım oldu, oyun dinamiği, classlar, ırklar, savaş ve quest sistemi falan çok hoşuma gitti.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise

Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz
Sosyal ağlarda paylaş

lvl 20 çevresinde bayıyor biraz oyun, ama pvp olayına başladığınız zaman oyundan aldığınız zevk 5 e katlanıyor :) özellikle hillsbrad da ashenvalede filan. off süfer.[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki:
yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır.

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
ilke sen kore betada oynadın onu da unutma serverlar bii kaç bin kişiydi ve single playerdan fazla bi farkı yoktu, ben eu betada oynayım gel bi daha izle sen :)
edit: korelilerle anlaşamıyodun zaten npcden farkları yoktu

[Bu mesaj Yenerk85 tarafından 18 Ocak 2005 17:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-coLdwind-, 18 Ocak 2005 16:04 tarihinde demiş ki:
hero class açıldıktan sonra WoW un ömrü bitecek.
nedenki bence insanlar her hero classı denemk için daha çok oynarlar bence hero class çıkmazsa wowun ömrü biter[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür
Sosyal ağlarda paylaş

warcraft rpg kitaplarında çok güzel prestige classlar var(hero class dediğimiz olay bu yani),
wc3 te falan yok zaten çoğu bunların. onlardan da koyacaklardır eminim. her class için 2-3 tane seçenek olursa arasından seçilebilecek, gayet güzel olur. (mesela warrior için; blademaster ve/veya gladiator var rpg kitabında).[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık!
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Sosyal ağlarda paylaş

peki blizzard in beceremeyecegine inaniyormusunuz acaba bu oyunu gordukten sonra :) bu arada hero class a daha coook var bi expansion olarak gelecegi kesin onun icin gonul rahatligiyla 1 sene rahat rahat oynarsiniz zaten koklu bi degisiklik olursada buyuk bi test suresi koyarlar ben sanmiyorum blizzard in bu oyunu batiracagini :)
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bu ultima online dediğimiz oyunu yaklaşık 5 sene oynadım.Hayatımda yeri yurdu anısı kalan en güzel oyundu! Fakat şunuda itiraf edeyim; oyunu ilk zamanlarda günde 10 saat 20 saat oynamıs olmama hatta bunun aylarca bu sekılde surmesıne ragmen artık bir süre sonra tek düzeliğe gittiğini gördüm! yani Macera yaşayacak hiç bir yanı kalmadı cunku görebileceklerim sabitti ve bırbının hep benzerıydı! kendımı oyunsuzluktan oynamaya zorladım eskı tadı almak ıcın kendımı zorladım, eskı arkadaslarımız var dıye oynamaya zorladım! ama aslında kendımı kandırmaktan oteye gıdemedım! bir cok ınsan gıbı..... Şunuda belırteyım ultima onlıne a hıc bır lafım yok cunku o oyun herzaman aklımın en guzel kosesınde kalacak bır oyun! ama bır sure sonra artık tek amac cok para kazanıp bır ev alıp ıcını doseyıp mevcut olan mesleğimi sürdürmek oldu....Yani savascılıgın yanısıra Hayvan ehlileştirme mesleğini sürdürüp ticaret yapmak!.....ama gelin gorunkı serverların dengesızlıgınden tutun her gun bakıma alınması her gun yenı bır serverın acılması acılmıs olan guzel serverların ılgısızlıhge maruz bırakılması ınsanların kalıtesındekı düşüş, (kaliteyide o ınsanların oyundan sıkılmasına baglıyorum) , tam iyi bir yerlere geldıgımızde serverla ılgılı deıgısıklıklerın meydana gelmesı... beni ve bir cok ınsanı canından bezdırdı....

herneyse demek istedıgım asıl nokta ıse su!

World Of warcraft oyununda (ben hernekadar level sistemli oyunlara son derece karsı olsam ve nefret etsemde) bu özellik bence cok güzel olmus. cunku ınsanları yükselebilecekleri en yuksek levela kadar eğitmeye ve maceranın tam ıcıne atmayı başarıyolar! Ve bu yollardan gecerkende hem eglenıyosunuz hemde yükselebılecegımız en yuksek levelın hayalıyle oyun askını ıcımızde tutuyolar! Ve geldıgımız son noktada yanı 60 lvl oldugunda artık herturlu ırk savaslarına gonul rahatlıgıyla gırıp savasabılcez! ve altımıza cok guzel bir Binek alıp her sekılde onunla savasabılcez! 1000 goldluk bir at almak ıcın cabaladıgımızı varsayarsak o parayı bırıktırmek ıcın gececek olan zamanı da goz e aldıgımızda oyundan kopamadıgımızı da bu sekılde anlamıs olcaz! Tabi bu şart diğil bi Hunter olursun , amacın hertulu hayvanı egıtmek yanında o hayvanlarla maceralara atılmak olursa zaten hedefıne ulasma yolunda coook uzun zaman harcarsın eger ıstedıgın buysa!

uzun lafın kısası hayat wow da başladı!

Ve Ne ultima gibi tek düzeliği var ne ultimanın hıkayesı kadar basit bi hıkayesi var! ne starwars galaxies deki gibi teknolojı had safhada! Bir oyuna güzellik veren Irkların Çeşitliliği teknolojinin olmaması ve ormanlarda gezme zevkıne varılması dır! ve bunun gibi bir cok sey!

benım bu wow da gordugum tek eksık hatta tek fazlalık Gnomlar ve onların metroları muhendıslık mesleklerı ve sacma sapan ıcatlarıdır..... bana gore oyunda olmasada olur dıyebılecegım tek ırk gnomlar!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...