arcane Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 mining den primary bi olay gibi bahsetmişsiniz de öyle birşey yok diye biliyorum.[signature][hline]Şuutoooo !!!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 hayır abi var sadece battle değil sonuçta trading skill'ler de ön plan da[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 WoW'un şu anda oturmamış ve oturması merakla beklenen bir çok özelliği var, bunlardan en önemlisi de PvP sistemi. Şu anda deneme aşamasında ve şu anki haliyle bi yorum yapmak yanlış olur bence. Anca open-betası çıktığında(ki o zaman herşey oturmuş olur, sadece server stabilitesi test edilir) PvP hakkında yorum yapmak mantıklı olacak..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 said: StRencher, 08 Temmuz 2004 12:14 tarihinde demiş ki: ehe Vampire'ın kem gözlerinden ve sözlerinden sakınalım ahahaha cok iyi yaw :) Bu arada Sam, acikcasi eger baska MMORPG oynasaydin, herseyin cok basit ve risksiz olmasinin oyunu cok büük kisirdöngüler icine sürükledigini bilirdin...Bu mining olayi sadece bir örnekti ama böyle olmasi cok mantikli, günümüz oyunlarindan eve-online'da da bu böyle.Güzel ve rare mineraller hep tehlikeli yerlerde cikiyor ve hep risk var...Inan bana riskin olmadigi oyun bi süre sonra bayiyor.Eger risk istemiyosan sende neutral zonelara gitmezsin kendi safe zoneun icinde mining yaparsin ama kalitesi düsük olur, hem kalite yüksek olsun hemde rahat mining yapiyim oyunun kalitesini cok düsürür, bi seyin ne kadar iyi olmasini istersen o kadar emek vermen lazim ve belirli riskler alman lazim, sonucta bu gercek hayattada böyle...[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 oyun iyi gelecek diğer oyunlar gibi ciddi yerine daha yumusak bir hava ve ciddi karakterler değişik olacak[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 3-4 ay ultima online oynadım hiç sıkılmadım. Arkadaşın dediği gibi risk altında olmak çok zevk veriyor insana :) Daha sonradan öss yüzünden bırakmak zorunda kaldım. 3 hafta ragnarok online oynadım. İlk iki hafta güzeldi ama sonradan yine arkadaşın dediği gibi ticari sebeplerden dolayı o kadar çok kural koymuşlarki oyunda serbestlik diye bir şey yok. PvP sadece pvp alanlarında oluyor. Orayada girince bir kazancın veya kaybettiğin birşey olmuyor. Girmek zorunda değilsin. Aşırı baydı. Paso yaratık kes level atla. Artık açmıyorum bilgisayardan sildim ve 1 hafta daha oynama sürem var aslında ;) Kimseye önermem bu oyunu oynayacağınıza bg2 oynayın daha çok oyalar sizi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 said: Lind3r0th, 08 Temmuz 2004 14:58 tarihinde demiş ki: ultima oynıcagıma gider amiga500 geri kurar kuzey&güney oynarım daha iyi =) WOW yeteri kadar iyi kimse çoban gibi kafasına göre iş yapamıcak işte düzen olucak valla ben hala civilization 2 bile oynuyorum.. Grafik bir noktaya kadar kesiyor adamı. Yani iyi yada kötü oluşunda oyunun yenilik/eskilik durumunun bir önemi yok. Heleki hala telefonda yılan oynayanlar varken.. :) Ve bence Uo hala piyasadaki en iyi mmolardan biri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Her MMO bir yerden sonra tekdüze gelebiliyor ama. 4 yıl aktif UO oynadım ve yöneticilik yaptım, 1 sene de pasif olarak yöneticilik yaptım ve artık UO da yapılacak ne var ne yoksa gördüm. 5 yıl bir oyun için inanılmaz bir süre. Ama WoW da bu olacak mı? Yani adamın biri gelip bana ultima da yarın olacakları söyleyemez, ama WoW da benden ileride olan bi herif, aa bak o nightelf görevi gelcek şimdi dikkat et hedehödö diyebilir.[signature][hline]MSN = [email protected] Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 said: Penthesilea, 09 Temmuz 2004 10:01 tarihinde demiş ki: Her MMO bir yerden sonra tekdüze gelebiliyor ama. 4 yıl aktif UO oynadım ve yöneticilik yaptım, 1 sene de pasif olarak yöneticilik yaptım ve artık UO da yapılacak ne var ne yoksa gördüm. 5 yıl bir oyun için inanılmaz bir süre. Ama WoW da bu olacak mı? Yani adamın biri gelip bana ultima da yarın olacakları söyleyemez, ama WoW da benden ileride olan bi herif, aa bak o nightelf görevi gelcek şimdi dikkat et hedehödö diyebilir. uo da yapılıcak hiçbişey gormedin daha gördügünü zannediyosun.neyi gordun ki ? Yakında neler yapılırmış ultima online da türkiye görücek..Az kaldı[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Kısa bir zaman önce pekde yanıtlanacağını düşünmeden Blizzard dan birine(sanırım tester gibi bişeymiş,yaşıtım) bir e-mail atmıştım,close beta Türkiye yede gelecekmi yok biz oynayamıyoruz sadece okuyoruz,gözünüzünm yağını yiyim:P diye.Ama cevap geldi ve gayet de dostçaydı sanki bir arkadaşımmış gibi ve devam ettiriyoruz.Sorduğum sorulara verdiği cevaplar açıkçası beni hep tatmin ediyo ki benim için bir projenin geleceği için en önemli şey dürüslüktür.Kısa kesip tüm sorularımın cevaplarını yazmıcam onun yerine benim için`budur` dedirten cevabı yazıcam.Şöyle ki;Wow ilk düşünüldüğünde ve planlar masaya yatırıldığında tüm mmorpg lerden üstündü ama diğer gruplarda boş durmayıp geliştiler ve sektör çok canlandı.Şimdi ise asıl rakiplerimizden üstünlüğümüz var fakat eskisi gibi değil,wow un en önemli kozu sw dünyası gibi fanlarının olması ve oynayan herkese eğlence vaad etmesi... Sonuçta bende ilk açıldığından beri Blizzard sayfasının Wow linkine aşina bir insanım,şimdi betayı deneyip kendi gözümüzle görme şansıda verildiğine göre hayal kırıklığı da olsa heycanlanmamak elde değil.[signature][hline]See Saw Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 said: Eternal, 09 Temmuz 2004 13:02 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 09 Temmuz 2004 10:01 tarihinde demiş ki: Her MMO bir yerden sonra tekdüze gelebiliyor ama. 4 yıl aktif UO oynadım ve yöneticilik yaptım, 1 sene de pasif olarak yöneticilik yaptım ve artık UO da yapılacak ne var ne yoksa gördüm. 5 yıl bir oyun için inanılmaz bir süre. Ama WoW da bu olacak mı? Yani adamın biri gelip bana ultima da yarın olacakları söyleyemez, ama WoW da benden ileride olan bi herif, aa bak o nightelf görevi gelcek şimdi dikkat et hedehödö diyebilir. uo da yapılıcak hiçbişey gormedin daha gördügünü zannediyosun.neyi gordun ki ? Yakında neler yapılırmış ultima online da türkiye görücek..Az kaldı Olm sen her yaz gaza geliyon, geçmedi mi hala hehehe :) İtörnılcım UO süper bir oyun da, o grafikler ve kısıtlı oynanışla artık birşey olmaz ne yazıkki. Ama şu var, eski dostlar toplanınca, görüntülü chat babında giderim ben de. Napıyonuz olm, bişiler mi dönüyo? MSN e gel hehe.[signature][hline]MSN = [email protected] Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 said: Penthesilea, 09 Temmuz 2004 14:20 tarihinde demiş ki: said: Eternal, 09 Temmuz 2004 13:02 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 09 Temmuz 2004 10:01 tarihinde demiş ki: Her MMO bir yerden sonra tekdüze gelebiliyor ama. 4 yıl aktif UO oynadım ve yöneticilik yaptım, 1 sene de pasif olarak yöneticilik yaptım ve artık UO da yapılacak ne var ne yoksa gördüm. 5 yıl bir oyun için inanılmaz bir süre. Ama WoW da bu olacak mı? Yani adamın biri gelip bana ultima da yarın olacakları söyleyemez, ama WoW da benden ileride olan bi herif, aa bak o nightelf görevi gelcek şimdi dikkat et hedehödö diyebilir. uo da yapılıcak hiçbişey gormedin daha gördügünü zannediyosun.neyi gordun ki ? Yakında neler yapılırmış ultima online da türkiye görücek..Az kaldı Olm sen her yaz gaza geliyon, geçmedi mi hala hehehe :) İtörnılcım UO süper bir oyun da, o grafikler ve kısıtlı oynanışla artık birşey olmaz ne yazıkki. Ama şu var, eski dostlar toplanınca, görüntülü chat babında giderim ben de. Napıyonuz olm, bişiler mi dönüyo? MSN e gel hehe. Sana player gözüyle hitab etmedim ben staff game master gözüyle hitaben konustum.. Adamlar yeni sehirler yeni senaryolar yazıyo uo üstüne .. Uo hakkında suan gördüklerin uo'nun 5 de 1 bile degil senin..Yurtdısında bak bakalım insanlar ne yapıyor..Yakında Bro nunda acıca serverı görmüş olucaksın o zaman daha hicbisey yapmadıgını anlarsın..[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 İlk çıktığında bi hayal kırıklığı yarabilcek olsa da eminim ki Blizzard yapcağı düzenlemeler+ek paketler+ayarlar vs ile yine en bağımlılık yapıcı massivei yaratacaklardır kuşkunuz olmasın... (bknz:Diabloll) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Blizzard'ın ismi yeter desem wow için fazla uçmuş olmam herhalde.O yüzden merak etmeyin, hiç kötü oyun yapmamış bir firma bundan sonrada ismini karalatmaz. WC3 ve TFT çıktığındada herkes eleştirdi. Yok anime gibi tipler yetersiz altyapı kısır senaryo falan.Ama o eleştirenler gerek PvPgn olsun gerek Battle net olsun sabahtan akşama kadar custom gamelerden çıkmıyorlar. Diablo, Starcraft hala güncelliğini koruyan yegane oyunlar. Bu yüzden WoW için endişeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 A her iddia'ya varım bir ek paket çıkacak ve içinde ne barındıracağını da kestirebiliyorum. 1 nisan şakası olan two headed ogre olayını ekleyebilirler. Vede Naga ırkını da ekleyebilirler. vs vs vs[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 evet ben de ek paket ve yeni ırk olayını bekliyorum yakın tarihte olmasa da..[signature][hline]Şuutoooo !!!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 said: Eternal, 09 Temmuz 2004 14:31 tarihinde demiş ki: Sana player gözüyle hitab etmedim ben staff game master gözüyle hitaben konustum.. Adamlar yeni sehirler yeni senaryolar yazıyo uo üstüne .. Uo hakkında suan gördüklerin uo'nun 5 de 1 bile degil senin..Yurtdısında bak bakalım insanlar ne yapıyor..Yakında Bro nunda acıca serverı görmüş olucaksın o zaman daha hicbisey yapmadıgını anlarsın.. Abi ne bu samimiyet gözlerim yaşardı. Benle arkadaşın gibi konuşursan sevinirim, page atan player değilim. UO dipsiz bir kuyu gibi görünüyor olabilir, adı geçtiği zaman ve en ufak bir oluşumda ben de kıpırdanıyorum, ama sonucunun hüzünle biteceğini biliyorum. UO nun (EA sağolsun :( ) diğer MMO larla savaşacak gücü pek kalmadı ne yazıkki. Bu bir gerçek eternal. (Bir yerde GM lığa mı başladın? Son bildiğim yerden ayrılmıştın.)[signature][hline]MSN = [email protected] Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Yanlız dikkatini çekerim aslında Ultima Online da senaryolu bir oyundu. Ultima serisinde yaşanan tüm olaylar burada da campaign olarak yapılıyordu. Taaki free server lar çıkana dek ve origin'i EA alana dek. Yoksa hepsinin sistemi yine aynıdır. Çünkü sonuçta bir mmorpg yapıyorsanız bir ölçüde campaign olması gerekir. Hele hele Warcraft gibi tarihini bildiğimiz bir dünyanın gelecek tarihinde yer alacaksak...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Blizzard HİÇBİR zaman hayal kırıklığı yaşatmadı... Hayatımı çürüttü...[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Aynen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 PvP sistemleri arasında swgninkini daha çok severim..Çünkü her şehir,her tepe,her dağ bir pvp alanı olabiliyor potansiyel olarak..Bence swgnin hatası COVERT memberları yaratmasıydı.Daoc'nin sistemi de hoş(gerçi 20 gün filan oynadım pvp yapmadım,okuduklarımla konuşuyorum) ama orda da illa 50. lvl olmak gerekiyor pvp için.Bu olay AOE deki 'imperial game yapalım' 'a benziyor.Yani çeşitlilik yok.Uoya gelince,bence pk sistemi çok kötü.Tam böyle güzel biryerlere gidiyorsun birden 20 bin kişi tepene biniyor bütün zevki kaçıyor insanın.Wow umarım bazı şeylerin ortasını bulur..En azından Daoc gibi pvp alanları yapıp,çeşitliliği de sağlarsa,yani tüm lvllardaki insanlara savaşlarda bir şans verirlerse,güzel olabilir.. PvE kısmı genelde bütün mmorpglerde önce "vaay süper" oluyor sonra aynı şeyi 100 bin kere kes moduna giriyor,o yüzden developerların dediklerine inanmıyorum bu konuda.Çünkü her gün aynı taktikleri kullanan,aynı şeyleri yapan robotlarla savaşıyorsunuz ne kadar AI gelişmiş olursa olsun. Benim için asıl önemli konu RP ile pvp nin bir şekilde bağdaşması,yani bir amaç uğruna savaşmak.O yüzden eğer wow bunları başaramazsa benim açımdan iyi bir oyun olmayacak.[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse Imperial Colonel R.I.P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Penthesilia bir seyi unutma Ultima Online siz ozgur olabileceksiniz diyor ama World of Warcraft in kesinlikle oole bir vaadini gormedim ben bi yerde sitesinde falan bir hiakyeye bagli bir MMORPG, ve insanlarin cogu (ben mesela) degisik irklar, ortamlar ve estetik acidan cok hos gozuken dunya mimarisi nedeniyle oynicaklar. ve WC fanlari olacak. Eger WOW bize siz o kadini oldurebileceksiniz diye bir vaadde bulunup vermesse fos cikar evet, ama o vaadi hic vermemisse sen ona fos diyemezsin, asil fosluk obaa MMORPG diyip atlayandadir ona :)[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Pvp İcin arena olacakmıs..oyunun burdan fos oldugu belli ne yanı ben bır elf kızına tecavuz etmek ıstesem yapamıcakmıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 said: Suark, 10 Temmuz 2004 14:54 tarihinde demiş ki: Pvp İcin arena olacakmıs..oyunun burdan fos oldugu belli ne yanı ben bır elf kızına tecavuz etmek ıstesem yapamıcakmıyım? o kadar da abartmayalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 alliance vs horde olayi daoc taki rvr gibi olursa bence cok iyi olur yoksa swg gibin yaparlarsa berbat zaten [Bu mesaj Bloodscalp tarafından 10 Temmuz 2004 15:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar