Curunir Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 HarveyQuinn said: cortlatmayalım şimdi cpu yu edit: tf2 ve l4d2 yi daha fazla oynuyorum res yok cortlamaz cpu aşırı ısındığında bios tarafından korumaya alıp restart atar istesen de olmaz yoksa herkesin cpu su yanardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Ekran kartında sıkıntı var gibi. Overclock yaparken sınırları zorlayınca da böyle oluyor. Benchmark yükleniyor açılamadan patliyor ama her seferinde patlamıyor falan. Kombustorla falan sıkıştır bi olmadı underclock dene denildiği gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Olay PSU da Overclock yaptigin zaman veyahut dynamic clocking oldugu zaman PSU cpu/gpu talebini karsilayamiyor ve makine iniyor assagi. 550 watt in gercek cikisi, R9 gibi power consumption canavari gpu birlesince ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Bence de olay psu dan, amd nin eski driverlarini veya optimizasyonlu driverini deneyebilirsin veya ekran karti voltajini dusurup saat hizlari asagi cekebilirsin ama en temizi pc yi aldigin yere gotur boyle boyle oluyor de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 2015'de 550w psu niye, hangi acımasız sattı sana o sistemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 550w yeter o sisteme gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 ramlerden birini çıkar öyle dene. düzelmezse diğer rami çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Vatanda test sonuçları bitmiş. Win7 kurup test etmişler sistemi donanımsal bi sorun yok dediler. Bende win8.1 kullanıyordum ben dedim şimdi 8.1 kurup test edecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 pc yi aldım bugun hem win 7 de hem win 8.1 de test ettirdim donanımsal sorun yok diyo res atma sorunu bulamadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 şimdide oturumunuz kapatılmak üzere diyip 10dakka sonra komple pc kapanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 abi yazılımsal bişeyse googlela sürekli illa ki sonuç bulursun kaç gündür napıyon sen kanser olmadın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 restart sorunu hala devam etmekte. vatan donanımsal sorun yok demişti ama bilemedim şimdi. vatandan pc yi alalı 1 ay oldu 1kere restart attı daha. ısınmadan diycem 40-50 derece arası gidiyor şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 yine mi cs oynarken attı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 league of legends oynarken attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 çözemedim durumu sıcakda değil kasa niye atıyor hala acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar