Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CS GO'da PC Restart atıyor...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
HarveyQuinn said:

cortlatmayalım şimdi cpu yu

edit: tf2 ve l4d2 yi daha fazla oynuyorum res yok

cortlamaz cpu aşırı ısındığında bios tarafından korumaya alıp restart atar istesen de olmaz
yoksa herkesin cpu su yanardı
Mesaj tarihi:
Ekran kartında sıkıntı var gibi. Overclock yaparken sınırları zorlayınca da böyle oluyor. Benchmark yükleniyor açılamadan patliyor ama her seferinde patlamıyor falan. Kombustorla falan sıkıştır bi olmadı underclock dene denildiği gibi
Mesaj tarihi:
Olay PSU da

Overclock yaptigin zaman veyahut dynamic clocking oldugu zaman PSU cpu/gpu talebini karsilayamiyor ve makine iniyor assagi.

550 watt in gercek cikisi, R9 gibi power consumption canavari gpu birlesince ...
Mesaj tarihi:
Bence de olay psu dan, amd nin eski driverlarini veya optimizasyonlu driverini deneyebilirsin veya ekran karti voltajini dusurup saat hizlari asagi cekebilirsin ama en temizi pc yi aldigin yere gotur boyle boyle oluyor de.
Mesaj tarihi:
Vatanda test sonuçları bitmiş. Win7 kurup test etmişler sistemi donanımsal bi sorun yok dediler. Bende win8.1 kullanıyordum ben dedim şimdi 8.1 kurup test edecekler.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
restart sorunu hala devam etmekte. vatan donanımsal sorun yok demişti ama bilemedim şimdi. vatandan pc yi alalı 1 ay oldu 1kere restart attı daha. ısınmadan diycem 40-50 derece arası gidiyor şuan
  • Yeni Oluştur...