Bright Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Dediğim gibi bağlantıların kontrol edilmesi ve bir anlayanın bakması lazm çünkü senin dediğinden pek birşey anlaşılmıyor. Birgün restart atıyor diyorsun, birgün PSU'dan ses geliyor diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 vatana mı götürüyüm yani ? demesinler o oyunu kaldırmıyodur bilgisayar falan daha önce başıma geldi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 O oyunu kaldırmıyordur ne abi şu devirde yok öyle birşey pek dssffss Götür Vatan'a ordan aldıysan, anlat derdini böyle böyle CS'nin loadinginde restart atıyor diye. PSU'dan şüpheleniyorum falan de test etsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 tamamdır hocam yarın götürüyüm bakalım ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Götür test etsinler herşeyi, işleri ne. PSU hariç farklı bir parçadan veya montaj hatasından da kaynaklanıyor olabilir sorun, hepsinin test edilmesi lazm gerek başka sistemlerde gerek yazılımla etc etc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Umarım yaptık ayağına bişey yapmadan geri vermezler elime vatanın işi bu belli olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 vatan iyidir merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Abi ilk koyduğum linki değiştirmiştim ben yalniz onu yaptiysan yine atar update icinmis o ayar. abi bana hic donanimsal gibi gelmiyo. cunku googleladiginizda cs go da boyle bi olay var, herkesin donaniminda sorun olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Tamam da donanımsal olmasa sorun mavi ekran veya hang yersin, restart atmaz pc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 hiç bi hata vermeden düğmeye basar gibi restart atıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Baska oyunlarda res atmiyosa cpu bazli bir sorundur. Zira hl motoru cpu ya yukleniyo daha cok. Bi occt yukleyip 3-4 saat zorlasana islemciyi. Bakalim ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 cortlatmayalım şimdi cpu yu edit: tf2 ve l4d2 yi daha fazla oynuyorum res yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Youtubeda su var gordun mu bilmiyorum. Cogu kisi sorun duzeldi yazmis. ise yaramadi diyen de var tabi deneyebilirsin. mediafire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 CPU ısıtacaksanız prime95 small FFTs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Hocam nedir bu ? Ek olarak hocam Bright CPU ısıtma işini en sona bırakacağım son çare olarak. kzpmaza said: Youtubeda su var gordun mu bilmiyorum. Cogu kisi sorun duzeldi yazmis. ise yaramadi diyen de var tabi deneyebilirsin. mediafire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 İnternette şöyle 2 yorum gördüm. CSGO girince ekran kartı 80 dereceyi görüyor haliyle fan dönüş hızı artıyor. Bir keresinde fan sesli çalışıyor diye asus gpu tweak ile %25'e sabitlemiştim ne zaman countera girsem reset atıyordu. Olay tamamen ekran kartı ile alakalı, fps_max değerini düşürün biraz. Grafiği düşüğe çekince daha çok fps alıyorsun, ekran kartın daha büyük yük altında kalıyor. Ekran kartının veya kasanın soğutması iyi değilse max_fps yi düşüreceksin başka yolu yok. Bu olay csgo ya spesifik bir sorun, yüksek fps yüksek render ekran kartı deli ısınıyor, soğutma yetmiyorsa kapanıyor cihaz. Ben BF4 oynarken 100 fps alıyorum ekran kartı 55 dereceyi geçmiyor, csgoda 300 fps alıyorum ekran kartı 80 dereceyi görüyor fanlar %50 ile çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Dene onu da fps_max 100 gibi biseydi heralde konsol kodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 bugun loldede yüklenme ekranında res attı pc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 ekran kartından olabilir.aynı sorunu yaşadık,ekran kartında arıza varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 downclockla ekran kartını oyle dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 benjani said: ekran kartından olabilir.aynı sorunu yaşadık,ekran kartında arıza varmış. ama oyunda 300fps alıyorum en yüksek ayarda yani kasma falan yok loading de atıyo arada bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 bizde de bir sorun gözükmüyordu ama aynen restart atıyordu pc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Bright said: CPU ısıtacaksanız prime95 small FFTs. Ya yaptım bunu, 20 saniyede falan 100C oldu 4770k. stock fan var intelin benchmark programıyla ölçüyorum günlük kullanımda bütün oyunlarda ultrada 70 üstü olmuyor. Demek ki render falan yapsam kızaracak alet. bir de haswell için prime 95 önermiyolar diye duyduydum ne derece doğru. edok : stok fan kullanıyorum. soğutucu alayım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Render prime kadar ısıtabilir mi bilemedim dfsddds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 HarveyQuinn said: bugun loldede yüklenme ekranında res attı pc VRAM de olabilir, Kombustor yükleyip yüksek VRAM kullanımı yapan testini denesene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar