miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Adanadayım ve ısınma işini elektrikle yapıyoruz,şofben,çay makinesi vs derken 2010 dan 2014 mayıs ayına kadar kışları 350,yazları 180-200 tl elektrik faturası geliyordu.Neyse mayısta ipragaz elektriğe geçtim,son 4 aydır fatura tutarım 112-96-110-116 tl.Kesinlikle bundan fazla harcadıgıma eminim,evdeki 18k klima 20 saat,12k lık 2 adet klima 12 saat çalışıyor,ustune elektrıklı sofben vs var.İlk fatura gelince sonraki ay geçirirler dedim ama dört aydır aynı geliyor.Apartmanda bu ay tedaş fatura kesmedi,apartmana bugün itibariyle 50 gündür fatura gelmedi ama biz bu sürede 2 kez fatura ödedik.Tedaş tüketimi belirlemeden ipragaz nasıl fatura kesebiliyor bilen varmı?Birde toplu 1000tl fatura gelme ihtimali olabılırmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 git faturalara itiraz et az gelmiş bunlar de başına büyük bela olur özellikle sırat köprüsü geçişinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 apartmana nasıl 1000 gelebilir onu anlamadım? bireysel kullanımlara fatura kesilmiş zaten onlara yeniden yazamaz. fatura kestiğine göre de tüketimi okumuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 ilk defa duydum ipragaz elektriği. ben de adanadayım 198 tl geldi elektrik. ısınma filan aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 ortAlama 350 gelmesi gereken fatura tutarı 100 tl geliyor,4 ayda 1000 tl lik kazanc sagladım.fatura kesiyor ipragaz ama gelip sayacı okuyan yok,nasıl kestıklerınıde anlamadım açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Neyse ipragaz harbi gazimizi aldı. Gönderdiği 755 TL lik fatura ile sabah sabah ağzımıza sicti.Aradim hiyarlari "beyefendi biz siz zorlanmayın diye ilk aylar yüksek gondermedik" gibi absürd savunma yaptılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 ahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 1000 TL'lik kazanç yaptım dedikten sonra 750'lik faturayı dayaması hiç hoş olmamış ahaha. geçmiş olsun. en azından insaflılarmış, fazla dayamadık falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 o diil de burada da tedarikçi firma değişiyo, kaç aydır 0 geliyo elektrik (= 1500 lira diye gelecek bi anda. zorlanmaya zorlanmaya ödiycez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Muz cumhuriyetinde olmasak böyle şeylere çatır çatır dava açılır. Kafalarına göre fatura kesmişler, keyifleri gelince okuyup aradaki farkı istiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 niye abi buradakiler de gayet stabil iste..giren cikan bize..senelerdir kayip kacak bilmem ne her faturada kosturuyorlar..artik neredeyse mahkemelere bile kabul ettirdiler. geri odenemez diye.. adam 1 ay yerine 45 gunde 1 okuyor..senin kullanim 2. kademe yerine 3. kademeden ucretlendiriliyor % 30 daha fazla oduyorsun..negzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 faturalar gayet resmi..bundan korunmak istiyorsan.. her ay yada 20 gunde bir sayac okuyup gidip kendin parayi yatiracaksin..benim sayac 200 den 230 olmus ne kadar diye..kademeli kaktiramayacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Valla sabahtan beri sağa sola fırça atmaktan gına geldi,menapoza girmiş hanım teyze gibiyim bugün.755 tl faturayı çerçeveletip duvara asıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 niye abi isinma arti elektrik gelmis..hem de 3 aylik gibi..dur ben hesaplayayim ne kadar vermisim 3 ayda ikisine.. 520+140 350+120 300+140 1570 vermisim abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Ahahah feci olmuş. Sen de nasıl olsa az geliyor diye köklemişsindir elektriğe. :D Fena girmiş ama 755tl nedir abi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar