Killer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 bu google şorme ultra yavaşladı ya artık. -sildim yükledim -history ıvırzıvır data ne siliniyosa sildim -bitane ayarı kaldırın hızlanır görmüştüm internette onu yaptım 1 ay önce hızlanmıştı baya. şu an yine aynı tantanta -bilgisayarın normal hızında bişe yok -internetin hızı da normal şormeyi bıraksam mı artık nedir explorerla kapışcak nerdeyse nedek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Firefox yükledim.Onunda flash ı sorunlu.Dizileri ve flash yüklü sayfalarda sorun çıkartıyo.Flashb durmadan çöküyor falan.Ama browsingi baya başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 dns lerden birisini goggle dns yaparsan belki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 bir kac gundur benim de goggle i bile acmiyordu neredeyse..dns ini 8 8 li yaptim kendine geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 estonyaya gidinnce geri düzelir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 ben download hedesini temizledigimde duzelmisti bir kere, cok birikince oda yavaslatabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Evet oyle oldugunda cok yavasliyorum gercekten. Ben de yazilimim sonucta yani sihirli degnek yok elimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Laurelin said: ben download hedesini temizledigimde duzelmisti bir kere, cok birikince oda yavaslatabiliyor yaptım da düzelmedi bu sefer ya anlamadım. baydı resmen browser yavaş tüm iş orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Son guncellemeler ile hepten sicti batirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 browserda ismim yazıyor ya internet iyice güvensiz hissetirmeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 silsek mi beyler napsak ya. yani ya da multiplebrowser isteyen işler için durur main olarak değil de. hangoutsa zaten nasıl bi update getirdilerse adamı ben arıyorum bide bana tekrar join olcan mı diye soruyo falan yeni link açıo. iyiçe saçmaladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 http://forum.paticik.com/read.php?5,7138142,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Hepsinin iyi bir yanı varda, eksileri de çok. Chrome basit arayüz, hızlı, sync özelliği iyi Firefox eklentileri yeter IE smooth scrolling mükemmel ötesi çalışıyor Opera arada kalmış hepsinden azar azar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Abi kesinlikle Maxthon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Chrome'dan şikayet edenlerin win7 kullanıyor olma ihtimali yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 8.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Chrome'un en buyuk derdi cache olayi sanirim. Hayvan gibi cache tutup sonra o cache'i okurken catliyo bildigin. Haliyle iyice bi temizleyin, ic dis yikayin bi. Onun disinda ad block gibi DOM'a mudahale eden biseyler varsa onlar da baya etkiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 adblock baya emiyor aynen. paralıyken görmüştüm şu programı (ad muncher) sonra free yaptılar. bunu kullanıyorum artık. browsera eklenti olarak değilde simge durumunda arkada çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Adblock yerine bunu kullanın. https://chrome.google.com/webstore/detail/%C2%B5block/cjpalhdlnbpafiamejdnhcphjbkeiagm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar