GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 rock shard nası yapıyoz veya nerden buluyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Taşı eğilip, bıçakla ikiye bölceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Egilmek şart degil abi.sfdfdssf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 ben ayaktayken vuramıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 asdasd abi karakterin kolu kırıldı saate bakıyom kol yamuk sdgsgsd baştan açtım dandik adaya attı anasını satim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Benim sol kola dikenli bişey battı su altında, isilik oldu sol kol. Aşırı hoşuma gitti ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 asfaf olm ilk açtığımda oyunu kupekbalığı kovaladım,kesip etleri aldım çiğ yedim,kol kıpkırmızı oldu benekler falan cıktı ahaha denemelisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 adam buyuk baya rahatim o acidan gerekli seyler var, sirayla komsu adalara gidip odun tas coco ve gemilerdeki seyleri komple topluyorum bi yere, sonra 10 turda falan kendi adama tasiyorum hepsini, bi pusula ciksa iyi olcak. bide su altinda coook sey var asil derinde, ona yonelik bikac esya daha olsa iyi olur gibi. olta falan da guzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 dur ya ben bi deniyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Var diyemem malesef su an ama ilk hotfix ve content cok hizli geldi. bi sonraki updatede hakeder diye dusunuyorum parasini. Her baloncuk cikan yere dalip toplayip cikiyorum tertemiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 batık gemilerden nasıl çıkıyoruz ya içerde kalıyorum hep kaç oyun oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 abi şaka gibi,adadayım o kadar şey topladım ettim motor bile buldum,balina yapmışlar oyunda adanın içindne yüzüyo aldı ne varsa götürdü denize anasını satim şu oyunda bile alt f4 çektim fgjfgj ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 yuzeydeki gemilerin depo kisminda hapis kalinabiliyor bazen, tek cozum bir trunk koymak inmeden once iceriye, karadan tasiyip, ordan cikiliyor. 17 gun olmus simdilik survival, bide bu coconutlar spawn olmuyor galiba geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Kaydediyorum oyunu ben iceri atlamadan önce.sfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 yakit deposu haric herseyden 2-3 tane var lol, yapicam ins. kendime bi tane, http://www.youtube.com/watch?v=tZAQUUBjqnA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 harita icin basit bir template yaptim kendime, icinde cetvel ve grid olan bi image programi ve ingame pusula ile kaybolmaniz imkansiz gibi. merkez adamiz 1000x1000, burdan yola cikarak cevre adalari dolasiyoruz rahatca, bos: http://i.imgur.com/lj3Zz1h.png ayrica adalarda her daim bulunan yucca ve patates ile numaralandirirsaniz random gitseniz bile nerde oldugunuzu yada onceden gidip gitmediginizi bulursunuz aninda (ada 1: 1 yucca 1 patates, ada 2: 1 yucca 2 patates vb) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 ben de pervaneyi bulamadım sadece ya habire fuel tank çıkıyo. bişey dicem motorun yakıtı bitiyo mu? dolduramıyoruzdur heralde ama yeni fuel tank falan mı takıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 ilerde olcak heralde cunku bidon var bi ise yaramiyor sanırım simdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 oyunun sonunda kurtulus var mi? yoksa olene kadar ne yaparsan yap mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Şimdilik yok ama ekliceklermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 işaret fişeği buldum 2 el sıktım havaya gelen giden yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 sonra counterda sıkıyım az dedin dimi.sdfsdf trello.com burda buglar dengelenmesi gereken şeyler ve tamamlanmış buglar var. ben öyle anladım yani, devler ekliyo siteye contentleri zaten. bi daha ki updatede neler gelicek takip edebiliriz burdan. sağ tarafta da activity kısmı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 bandaj cok az cikiyor, hatta bana hic cikmadi henuz, kopekbaligi yaralarsa paso kaniyor adam, tek cozumude bandaj, bide suda yada derinde cok kalinca hasta oluyorsunuz. kilicbaligi acayip ama, 1 kere vuramadim sanirim asd, kopekbaligi onun yaninda sus baligi gibi kaliyor. ayrica bazi videolarda su baya temiz berrak falan bende tam oyle degil nedense ayarlarla mi alakali acep, yada belki biome farkidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 bandajı balancing kısmında görmüştüm sanki, hallediyorlardır herhalde. şu gelsin ya, devlerden biri paylaşmış.sdfsd edit: su bende bazı yerlerde berrak bazı yerlerde değil, ayarlardan oldugunu sanmıyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 harita icin daha iyi bi template buldum, oncekini sildim bu daha iyi http://i.imgur.com/IZYFQ54.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar