Certhas Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 http://store.steampowered.com/app/313120/ Pasifik Okyanusu üstünde uçağın düşmesi sonucunda hayatta kalmaya çalışma oyunu. Diğer survival oyunlarından farkı hayatta kalmaya çalışırken okyanus ta işin içerisine giriyor. said: Take the role of a plane crash survivor stranded somewhere in the Pacific Ocean. Come face to face with some of the most life threatening scenarios that will result in a different experience each time you play. Scavenge. Discover. Survive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 last dark gibi tek düze olmazsa iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 the forest'ın yandan yemişi işte sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Trailerda The Forest'dan daha güzel gibi duruyor. Akşam oynadıktan sonra yorum yazarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 http://i.imgur.com/NGy0lOQ.jpg ahahah (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 10 tl olunca alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Girdim biraz da Salt gibi adadan adaya yolculuk. Hiç bi craft yapamadım ama ağaca maymun gibi tırmanıp avokado alabiliyomuşuz onu öğrendim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 30dk da 20 tane yeni pozitif review gelmis, iyi duruyor, zombiler gereksiz seyler falan karistirmazlarsa, Early Access bi bitsin bakarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Early Access. No. Survival. Yes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Norak said: 30dk da 20 tane yeni pozitif review gelmis, iyi duruyor, zombiler gereksiz seyler falan karistirmazlarsa, Early Access bi bitsin bakarız su bitek benim hosuma gitmiyor sanirdim hep. The foresttaki sekilsiz yaratıklar yüzünden oyunu hic oynamadim bile ya. Survivalsa survival abi baska şeylerle zorluk cikar bana, niye hemen zombi uzayli vs gelip saldiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Değişik ya oyun. Tek adada kaldım hep daha başka adalara gidemedim. Craftingi falan çok hoşuma gitti ama bi türlü yengeç pişiremedim ateşte. Hindistan ceviziyle nereye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Ateste bisey pisirmek ateşin ustunde ipler olmasi lazim sanirim. bide yengeci mizraga tak oyle pisiyo galba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 camp pit yaptım ben etrafı taşlarla çevrili falan. ateş söndü tekrar yakamıyorum şu an ateşi nasıl yakıcam.sdfsdf abi bide adayı terkedince tekrar adama dönemiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 153mb iniyo yanlış oyunumu aldım lan ben gfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 önemli olan boyutu değil işlevi.sdfsdf şaka şaka ben de şaşırmıştım ama küçük boyutu aynen. bu arada ben oyunu çok sevmeme rağmen yapıcak şeyleri bitirdim ve update gelmesini bekliyorum şu an sadece. bugün yarın gelir diyorlar. forum.unity3d.com bir de şunu buldum dün. adam 2013 ocak ayında foruma başlık açmış bu oyunu yapıyorum diye. hatta browser üzerinden oynatmış ordakilere falan sonra silmiş linki tabi. bilmeyenler için oyunu sadece iki kişi yapıyor, Ben Massey ve Sam Edwards. yukardaki forumda da oyunun geleceğine dair şeyler okuyabilirsiniz, adam iki sene önce baya bişey yazmış kafasındakilerle ilgili. twitter.com şimdi şunu okudum sevindim ya ohh.sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Hotfix geldi; Hi guys, Hotfix 1 for version 0.01 (0.01.H1) is now live. Please note that you will need to start a new game as previous save files will not load correctly! Stay Alive! :: Beam Team --- 0.01.H1 CHANGE LOG Bug Fixes Rafts - Fixed the “Bermuda Triangle” bug. Rafts no longer disappear when travelling. Rafts - Improved raft functionality with collisions and ladders. Player - Fixed a bug where the player would be reloaded inside the terrain, shipwrecks, etc. Player - Adjusted swimming speed. Intro - Fixed “Bouncing Betty” bug, see: http://steamcommunity.com/app/313120/discussions/1/613948093882138495/ Cooking - Fixed campfires where multiple cookable items would interfere with each other’s cooking times. Menus - Fixed mouse sensitivity not applying. Menus - Added key binding functionality (Controllers are not officially supported, but it is possible). Menus - Added in-game options functionality. Saving/Terrain - Fixed a large bug; An edge case where if loading a saved game, and then resaving, previously saved biomes were being overwritten. Terrain - Adjusted rock and stick spawning quantity. Saving - Fixed a bug where stabbed items on the end of a Spear weren't being saved. Saving - Fixed item display names not saving. Sharks - Fixed disappearing great white sharks when killed. Sharks - Shouldn’t appear on land anymore.. Sharks - Fixed shark meat not attaching to a Fire Spit. Sharks - Spear now damages sharks. Sharks - Various AI changes to increase the difficulty (a little). Marlin - Fixed disappearing Marlins when killed. Sleeping - Changed sleeping times. You can now sleep anytime from 6:00 pm to 6:00 am. The day count also increments properly now. Flare Gun - Fixed using spam. Harvesting Yuccas and Potatoes - Fixed incorrect scale of regrowing plants. Drinkable Coconut - Fixed using animations and audio with various tools. DeadEx Box - Can now be picked up. Container and Doors - Fixed audio spam when entering loaded biomes. Container and Doors - Fixed a large bug with loot spawning positions. Various - Fixed various missing interactive object tags, descriptions, etc. Various - Fixed the “Banana” yellow arm bug when looking at the watch and another lightsource was around. Various - Fixed a hovering bug with one of the glass shaders. New Content Whales - New creature! Divers Slate - New Easter Egg! Boat Motor - Is now craftable and functional. Have fun with this one! ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=5OrliNHEUt8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 su elemanin videolari iyi 5-6 bolum seri olmus bile, http://www.youtube.com/watch?v=m3I2OR1aVUA buna benzer The Long Dark var bide zombisiz, oda early acccess gerci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 zipzip var ya onu izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 aldim ya ben oynadim bi 2 saat falan guzel baya, biraz rough around the edges tabi alpha normal eheh daha en basta 2 kere botu devirdi kopekbaligi lol ceviremedimde bastan basladim ilk ada cok ufak cıkiyor bazen, hemen bastan baslayin cok ufak olunca bisi yok nerdeyse icinde, arada bole 2 da birlesik gibi olanlar geliyor onlar iyi icinde herseyden biraz olsun yukka, patates en az bi 6-8 tas falan. yemek sorun olmuyor. mesafe cok acayip komsu adalar 2 adim gozukuyor 10 dk kurek cekip anca gidiliyor sdfs bide sis firtina vb cikarsa gorus tamamen gg yengecler buyuyor ufaklari kesmeyin, erkek disi var hepsini kesmezseniz surekli spawn oluyorlar. ev parcalarinin lego gibi tik tik birbirine oturmasi falan guzel olmus cok kolay ev yapilabiliyor. 3-5 tane palmiye kalsin adanizda coconut icin, gerisini kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Pusula buldum artik kendi adami kaybetmiyorum.lol bir de motor icin uc parcayi buldum bi tane kaldi. Baya aradim ama bulamadım onu daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 vay arkadaş bizde anca yengeç pişirip yiyelim adamlar motor bulmuş fdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 kova kilic motor cekic antibiyotik oksijen tubu vb bi ton sey buldum bende ama once evimi bi bitireyim diye ugrasiyorum tahta falan, coconut disinde bisi de yemedim su ana kadar pek hem su ve yemek veriyor ideal, yengecler birikti gerci bi suru, bide bu sularin yukselmesi bug mu feature mu anlamadim lol suda dikenler var zehirliyor ads ayrica kopekbaligina vuruyor muyum vurmuyor muyum anlamak zor gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 http://i.imgur.com/BWcv2nD.jpg - http://i.imgur.com/IyIWVd9.jpg bu foundationlar ust uste de konuyor galiba bide kule mi yapsam hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Bir de salt diye bir oyun var buna benzeyen nasil %95 positif almiş emin değilim... Alanlar eş dost heralde oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar