4Ever Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Selamlar, Çalıştığım Reklam Ajansına Sr./Jr. Front-End Developer arıyoruz. Kafanıza takılan soruları sorabilirsiniz. İş Detayı: Kısaca PSD to HTML. Javascript iyi bilmenizde fayda var. Yapılacak işler çok değişken, Facebook Uygulamaları ve Web siteleri arasında değişiyor. Muracaat bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Geleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Gel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Gelin gelin ortam iyi ben varım bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Gerçi Loxias var, 2 kere düşünün :) up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 çırak olarak gelebiliyor muyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 4Ever said: Selamlar, Çalıştığım Reklam Ajansına Sr./Jr. Front-End Developer arıyoruz. Kafanıza takılan soruları sorabilirsiniz. İş Detayı: Kısaca PSD to HTML. Javascript iyi bilmenizde fayda var. Yapılacak işler çok değişken, Facebook Uygulamaları ve Web siteleri arasında değişiyor. Muracaat bana. ben hiç programlama falan bilmiyorum, satış tecrübem var, siz yapın ben satayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 ben derdimi anlatabilecek kadar html css javascript filan biliyorum ama , beni alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 dur albeniyi arttirayim..olm reklam ajansi ya...bir dolu stajyer citir grafiker filan..hani su taciz edeninden..ole dusunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 esnek çalışma saatlerine uygun bir çalışan mı arıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Komiksiniz. Esnek çalışma saati diye birşey yok. Çok sıkıntılı durumlar olmazsa mesaiye kalmıyoruz. Hafta sonları çalışmıyoruz. Sabah 9:30 - 19:00 arası, sabah öğle akşam yemeğimiz var. 1 tane Sr, 2 Tane Jr arıyoruz. Eğer ucundan bakmıştım, kendimi geliştiririm diyorsan başvurunu yap. Evet dediğiniz gibi, eğlenceli ortam. Cizi kızlar, alkoller, happy happy hour dönemleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 yer neresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 19 nasil bir isten cikis saati yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Yeri ÖM attım :) neden yahu güzel, gerçi evimle işim arası yürüyerek 15dk olunca bana çok koymuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 öyle deme happy hour varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 9.30 - 19 çokmuş ya 9-6 çalışıyorum ben şu anda fazladan bir saat daha durmam için dolgun maaş lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 hafta sonu olmaması iyi ama ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 hafta sonu çalışılan yerin görüşmesine gitmem bile.. hafta sonunun amacı o zaten çalışmamak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Selam monoscope sabah 10 akşam 4 çalışma saatleri ve 6bib tl net maaş teklif ediyorum. Haftasonu yok. Kabul edildin kısacası işe hayırlı olsun. Ulaşımım zor dersen ofise yakın ev tutacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 hahah o şartlara göre meslek ne olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 monoscope bayan galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 4Ever said: hahah o şartlara göre meslek ne olacak? Çay kahve içecek abi oturup sadece Facebook twitter instagram serbest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 3 memesi filan mi var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar