Grego Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 kimsenin haberi yok. ibraname yi önüne koyup, paket. bu mevzuyu ben, eski ev arkadaşım, seru, patron & eşi ve bir grup paticik üyesi dışında kimse bilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Bir grup dediğin de 100 kişi vardır konuyu okuyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 ben arkadaşlarada okutuyorum ibretlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 bu arada işe kim almıştı hanım kızı kendi mi başvurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 grego kendi almış abi kızı neyini anlamadınız. Helal ama adam kovdu, kararlıymış. Biz olsak arada değdirirdik bi de ama kovmak çok zor olurdu o zaman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 yine baltalar mizraklar cikmis gencler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 evet ben almıştım, daha önceden tanıyor idim. yardımcı olayım diye. bakalım ibraname görüşmesi bugün. ben yine bi duygusal çıkış bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 hem mızraklamadın hem kovuyorsun demesin kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 işte o yüzden konuşmayı ben değil patron yapacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 abi peki sana açık soru, kız şirketten kovulduktan sonra da sana meyil etmeye devam ederse mızraklar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 saplamasa bile yanıyla sole vurur mızrağın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Grego said: hiçbir mesajımı silmiyorum, duruyor hepsi. iphone u ilk aldığımdaki gelen viber account mesajları bile duruyor hatta. ama başlığa tekrar yazma sebebim bu değil elbette. arkadaş kendi alıklık rekorunu kırmış bulunuyor. haberdar edeyim dedim. shutterstock u bilen bilecektir. grafikerler için paralı yüksek çözünürlüklü fotoğraflar var. aylık üyeliğimiz 250 USD, şirket ödüyor. ve bu alık, siteye login olmadan imaj indirmeye çalışıyor. her seferinde önce ödeme planını seçiyor, sonraki ekrandan bizim üyelik şifremizi giriyor. kredi kartınıza 250 usd daha dayayacağız onaylıyor musunuz u onaylıyor. ve bu ay içinde 4 kez aynı işlemi yapıp şirkete ekstradan 1000 usd sokuyor. 4 kere ödeme planı seçiyor ve 4 kere kredi kartı ödemesini onaylıyor. 4ünde de fotoğraf indirdim sanıyor. 4. dört. HAHAHAHAH bu çok güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 RamsesII said: abi peki sana açık soru, kız şirketten kovulduktan sonra da sana meyil etmeye devam ederse mızraklar mısın? yok, ben mutlu mesutum hayatımdan. şu mesajlardan sonra yüzüne bile bakılmıyor abi, öyle bir mide bulantısı oluşturdu yani. şaka bir yana, bu kadar leş histeriklikten kimseye fayda gelmez. yapacağınız mızrak burnunuzdan gelir. ama abartırsa spark a vereceğim telefonunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 pogodi said: Grego said: hiçbir mesajımı silmiyorum, duruyor hepsi. iphone u ilk aldığımdaki gelen viber account mesajları bile duruyor hatta. ama başlığa tekrar yazma sebebim bu değil elbette. arkadaş kendi alıklık rekorunu kırmış bulunuyor. haberdar edeyim dedim. shutterstock u bilen bilecektir. grafikerler için paralı yüksek çözünürlüklü fotoğraflar var. aylık üyeliğimiz 250 USD, şirket ödüyor. ve bu alık, siteye login olmadan imaj indirmeye çalışıyor. her seferinde önce ödeme planını seçiyor, sonraki ekrandan bizim üyelik şifremizi giriyor. kredi kartınıza 250 usd daha dayayacağız onaylıyor musunuz u onaylıyor. ve bu ay içinde 4 kez aynı işlemi yapıp şirkete ekstradan 1000 usd sokuyor. 4 kere ödeme planı seçiyor ve 4 kere kredi kartı ödemesini onaylıyor. 4ünde de fotoğraf indirdim sanıyor. 4. dört. HAHAHAHAH bu çok güzelmiş allem ettik kallem ettik, aptala yatıp geri alabildik bu ücretleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 ne laylomlm şirketmiş sizinlisi stajyer 1000 dolar saplıyor ses yok edit: geri çıkarmışlar mızrağı işe alan işe aldığı elemanı patronuna kovduruyor filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 forgiver said: ne laylomlm şirketmiş sizinlisi stajyer 1000 dolar saplıyor ses yok edit: geri çıkarmışlar mızrağı işe alan işe aldığı elemanı patronuna kovduruyor filan diğerlerinin önünden gereksiz bir tepki vermesin diye oluyor bu. yoksa ben gayet bu saçmalıklarını yüzüne çarpa çarpa, paketleyip gönderebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Yapamazsın Grego. Sen merhametli adamsın. Ağlayan bir kadına için burkulur. Tanıdım ben seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 tamamdır gönderdik. ibranemeyi de aldık. mızrakçılara gün doğsun inşala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Abi ismini cismini öm ile bekliyorum beni pas geçme grego Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 isim Soyisim alalım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 http://www.belgeselizle.com/wp-content/aslanlar-ve-sirtlanlar-les-kavgasinda.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 şşş yengeniz olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 konuyu uzatacağını sanmıyorum ya. artık kendisine hayatta başarılar dileyip, sizlerin mızrak maceralarına dönebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Wishmaster ı alalım abi, adamda malzeme çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 "Draması olmasa aslında hoş kız." diyorsun dimi Grego? Drama-immune arkadaşlar var forumda bolca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar