Saeros Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Your connection is not private Attackers might be trying to steal your information from www.google.com (for example, passwords, messages, or credit cards). facebook gmail google falan hiçbi yere giremiyorum bu yüzden bi tek patiye girebiliyorum lan napıcam? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Bilgisayarinin tarih saat ayari kaymis olmasin ? SSL duzgun calismiyo oyle olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 üstünü ört abi bilgisayarın. öyle gir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 saatin yanlış olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Eklentilerini kontrol et. Birde kısayolun üstüne sağ tıklayıp özelliklere girdiğinde hedef kısmında kısa yolun sonuna şüpheli bir şeyler eklenmiş mi onu kontrol et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 bilgisayarı kapa yat artık. gözlerin bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 gmail sifren sayeroz1989 degil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 di said: Bilgisayarinin tarih saat ayari kaymis olmasin ? SSL duzgun calismiyo oyle olunca. abi saat yanlıştı formattan sonra, düzelttim. demek düzeltince yanlış bu diye ağlıyo şimdi. böyle teknolocinin taanasınıavradını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Theridone said: gmail sifren sayeroz1989 degil mi 88'liyim lan ben sayeroz1988 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 oha o mantikla dusununce biz ridvaninkini filan asla tahmin bile edemeyiz ..simdi aklima geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 nasil da kekledim. biliyordum 88li oldugunu artik gece polislere anlatirsin derdini xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 bu daha hiçbir şey. ÖM'den ibanımı attım. akşam yediye kadar müddet veriyorum. öğrenci indirimi yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 nur pide salonundan indirim kuponum var onu yollayayım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 ya şimdi ben bu saati nasıl düzeltirim? istanbul saatine göre ayarlı sözde ama akşam 19:37 diyor şu anda mesela. manual düzeltince de internet falan bozuluyor işte. napıcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Saeros said: manual düzeltince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 denetim masasi saat tarih ayarla saat dilimini degistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 bir de internetten saati ayarlama opsiyonu var onu da kontrol et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 saat dilimi istanbul'u gösteriyor zaten saat sunucusuyla eşleme olayı da çalışmıyor hah oldu be time-a.nist.gov ile eşleştirebildi sonunda :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Sirasiyla sunlari yapsana bi; 1 - Zone ayarini kontrol et, gerekiyosa baska zone'a alip sonra tekrar GMT +2 yap. 2 - Saati otomatik update et. 3 - Root Certificates vardir vindoz ayarlarinda bi yerde. Onlari bi update et. Gerekirse sil vindoz yeniden ceksin. Nasi yapildigini hatirlamiyorum, sana zahmet bi google it. edit : Adamin DNS'i patlakmis ya lan. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 dns değiştirmedim hiç default duruyo direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 vpn filan varsa seni vpn deki ulkenin saatine otomatik esitliyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 bağlandığın şirket interneti falansa, bazıları dpi ssl operasyonunda kendi ssl sertifikalarını enforce ediyorlar. dolayısıyla yaptığın tüm ssl bağlantısı izlenebiliyor, bunun bir negatif yanı olarak browser'ın doğal olarak 'kardeş sen google.com'a bağlanıyorsun ama, bunun sertifikası hasanmatbaa.com tarafından imzalanmış, gittiğin yer google olmayabilir haberin olsun' diye uyarı yayınlıyor. eğer it ekibiniz varsa onlar sizin şirketin sertifikasını bilgisayarındaki güvenilir sertifikalar arasına ekliyor ve böylece facebook yazışmalarını kolayca okumaya devam ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Saeros said: Your connection is not private Attackers might be trying to steal your information from www.google.com (for example, passwords, messages, or credit cards). facebook gmail google falan hiçbi yere giremiyorum bu yüzden bi tek patiye girebiliyorum lan napıcam? :( Hacked. A Short Story. heklediler mi alirlar adamin anahtarini elinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 hekırlığı öğrenmek istiyorum. lütfen hekırlar benimle özelden iletişime geçsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar