Sequo Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Twisting Nether realminde Boostingden gelen goldları oyunculara tl olarak dağıtmak için satıyoruz. 1K = 1TL. Stok çok fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 seku bir karakteri aggramar'a getir 100k alayım senden 80 kuruştan marketi genişletmek için yatırım yapmış olursun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 bingildak said: seku bir karakteri aggramar'a getir 100k alayım senden 80 kuruştan marketi genişletmek için yatırım yapmış olursun ;) Kanka o yok fiyatta düşüşte yok. Sebebi işsiz oyunculara gelir sağlamak. Heroic full runlardan gelen boosting parası bu. Geliri ana baba dırdırı çeken neden hala bir iş sahibi değilsin diyen oyunculara pay etmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 heroic i ne kadara boostluyosunuz la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 hangi guildse ben ona geleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 madcow said: heroic i ne kadara boostluyosunuz la Kişi başı 200K 10 kişigiriyoruz aynı anda 5 kişiyi boostluyoruz. 1M gold geliyor run başına. Master loot fiyatı bu. Düşen tüm itemleri bu adamlara veriyoruz. Personal loot fiyatı kişi başı 150K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 oha lan o fiyata satılıyorsa çok iyiymiş biz 2 saatte full hc + 2 mythic yapıyoruz 10 tane taşıyan adam olsa full hc 2 saatte çok rahat biter bir tek imperatorda mine patlatan gerizekalılar problem olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 bingildak said: oha lan o fiyata satılıyorsa çok iyiymiş biz 2 saatte full hc + 2 mythic yapıyoruz 10 tane taşıyan adam olsa full hc 2 saatte çok rahat biter bir tek imperatorda mine patlatan gerizekalılar problem olabilir Adamların hepsini her fight başında öldürüyoruz. Ya giremezler 10 kişi kesiyoruz hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 ney ney ney ney? 200k mı? asdf cok iyiymis. biz de 20-25 kisi girip 5 kisi alalım bari her hafta 50k gelsin asdf. siz simdi full mythic gearlısınızdır tabi 10 kisi 15 kisiyi yapıyosunuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Başkan biz yabancılara satıyoruz türkler heryerde aç. Ağız kokusuna bossu öldürdükleri için boosta gerek duymuyorlar. 100€ normalde onlarda gold karşılığı 200K oluyor. Dilerlerse paypal ile anında ödüyorlar gold ile ödeyenleride böyle bozdurma kararı aldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 hahaha çok iyiymiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 sequo healer lazım mı guilde? asdf. eurosunda gozum yok. gold lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Olm bir kere de ben bişey satayım şu forumda ya insanlar benden bişey beklemeden şöyle. Ne olur gold alın olm bir kere bişey satayım :..( herkes professionali caplemek istiyor, recipe alan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 burda biri daha vardı TN den gold satan. onun da goldlar oyle akar akar gitmiyodu bu arada. benim realmle connected degil olsa ben bi suredir almayı dusunuyorum da. hic tanıdıkta bulamadım cinli ile de ugrasmak istemiyorum falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Konu taşındı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 madcow said: burda biri daha vardı TN den gold satan. onun da goldlar oyle akar akar gitmiyodu bu arada. benim realmle connected degil olsa ben bi suredir almayı dusunuyorum da. hic tanıdıkta bulamadım cinli ile de ugrasmak istemiyorum falan. Olm o herifin goldları ben erittimya sürekli satın aldım content başı. Adam yardırıyordu paticikten şöyle satıyorum bitti goldlar falan diye. Meğerse tek sığır ben mişim çok satıyor diye adam gibi pazarlıkta yapamamışım. Hey allah adsasdasdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 ya belki de gidiyodur simdi yanlıs olmasın konustugumdan degil surekli "up" ve "stok var" yazdıgından ve topicte nerdeyse hic ben aldım super yazıları olmamasından yola cıkıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 madcow said: burda biri daha vardı TN den gold satan. onun da goldlar oyle akar akar gitmiyodu bu arada. benim realmle connected degil olsa ben bi suredir almayı dusunuyorum da. hic tanıdıkta bulamadım cinli ile de ugrasmak istemiyorum falan. valla siz goldların akar akar gidip gitmediğini stoktaki sürekli artıştan hesaplayarak iş yapıyorsanız yanlışınız var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 yanlısım vardır tabi yoksa neden 5 sayfa uplayasın da. ben patide satıstan bahsettim aldım yazan olmamıs bir kisi bile. ama sen tabi gittigidiyorla falan da gold satıyosun gidiyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Sene 2015'de wowda 3 ay sonra inferior kalacak başlangıç raid tiere en üst seviyeye de değil, yani mythicala değil heroice insanlar 100 euro verip boost alıyor ... sequo goldları aldın aldın expansion gazına gelip, şimdi sıkıldın elinde kaldı geri mi satıyon napıyon sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 3 ay değil 2 hafta sonra inferior kalıyor BRF açıkladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 kalsa nolur ya gecen adam vardı 70k veriyordu bracken normal killine personal loot olsun yeter dedi adam :) arz talep meselesi bu isler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 abi bizim guilddeki adamın biri 500k'a 665 trinket almış release haftası ben artık hiçbir şeyi yadırgamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 abi çöpe atmış parasını, en pahalıları 200-250k falan ediyordu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar