Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kingdom Online

Certhas

Öne çıkan mesajlar

beyler madem ciddi ciddi bu oyunu oynuyorsunuz size bir tavsiyem olacak: Asla ama asla bu oyunla ilgili fan sitelerine veya rehber sağlayan sitelere girip oyunla ilgili yazı rehber vesaire okumayın. ondan sonra hesabınızı ele geçirirler. harcadığınız para ve zaman boşa gider. oyunla ilgili bilgi elde etmek için sadece ve sadece forumları veya varsa resmi wikisini kullanın.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de bilmiyorum nasıl ele geçirdiklerini hesapları. knight online oynayıp hesabı ele geçirilen insanların söyledikleri bir şey. böyle rehberdir vesairedir sitelere girdikten bir müddet sonra hesapları çalınıp karakterlerinin üzerindeki eşyaların başka hesaplara ait karakterlere aktarıldığını söylerlerdi. fantastik bir şekilde ele geçiriyor da olabilirler, belli olmaz, knight online dünyası bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Yaşa göre çoluk çocuk algısı niye değişsin abi. Kimleri kastettiğimi biliyoruz işte =)

Neyse en azından hikayesi sağlam gibi görünüyor. Çoluk çocuk çekilir bu hikaye için.
"Seninle eğitim kampı zamanında yaptığımız antremanları hatırlıyorum, o zaman da aynen böyle güçlüydün. Napacaksın şimdi, öldürecek misin beni?" sorusuna verebildiğimiz tek seçenekli cevap olsun, hapisteki eski dış işleri bakanından görev almak olsun iyi yani..
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunda brwoser türü bir köyünüz var burada maden yiyecek farm agac topluyor üretiyorsunuz . Ayrıca savas arac gerecleri imal ediyorsunuz .
Ve mage cleric okcu veya savascı egitiyorsunuz . levellarini artırıyorsunuz .
Bunları Çadırlar icinde ,oyundaki haritalarda nereye isterseniz konuşlandırabiliyorsunuz .Mesela savascıye rahip heal atıyor falam.
savasçı yaratık kesiyor.
Ve size günde 15k gold falam getiriyorlar .
oyunda ne kadar cok bolge kontrol ederseniz o kadar cok geliriniz oluyor .

Bunu ana oyun icine yapmaları çok hoş olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...