cabiria Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 akirafes said: duNgeon onüne gel alıyorlar partye hemen . hoppa 5 saatte 45 nerflenmeden 4 karakter kasıcam :P usta hangi dungean önünde oluyor bu ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Faalen ve sydor da 26 ya kadar kasıyorsun 6-7 kerede zaten 26 alıyorsun bu 2 dungeonda sonra 2.5 saate de zambiquede 45 oluyorsun vip im var %50 fazla xp alıyorum. Hayat bana güzel . Vip 9-10 tl mi ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 kol yakma var mı? hangi oyundu ya.. Bir oyunda guildimdeki bir tip 1 saat konuşup ko nun ne kadar iyi bir oyun olduğunu anlatıyordu. Çünkü kol yakma varmış oyunda. Millet 1km öteden seni görünce kaçıyormuş (egoya bak :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 abi dalga mı geçiyosunuz yoksa cidden oynanabilir mi? ona göre uğrarım belki bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 beyler madem ciddi ciddi bu oyunu oynuyorsunuz size bir tavsiyem olacak: Asla ama asla bu oyunla ilgili fan sitelerine veya rehber sağlayan sitelere girip oyunla ilgili yazı rehber vesaire okumayın. ondan sonra hesabınızı ele geçirirler. harcadığınız para ve zaman boşa gider. oyunla ilgili bilgi elde etmek için sadece ve sadece forumları veya varsa resmi wikisini kullanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Oyunda sms kilidi var cep telefonuna kilitli şifreniz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 rehber okurken nasıl ele geçiriyorlar? Marvel evrenindeki mental herolar gibi mi? Sen onun aklını okuyorken, o da senin aklını görebiliyor gibi =) Bide böyle anlatmayın arkadaşlar, video felan çekinde koyun, millet oynadığınıza inanmıyor gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 ben de bilmiyorum nasıl ele geçirdiklerini hesapları. knight online oynayıp hesabı ele geçirilen insanların söyledikleri bir şey. böyle rehberdir vesairedir sitelere girdikten bir müddet sonra hesapları çalınıp karakterlerinin üzerindeki eşyaların başka hesaplara ait karakterlere aktarıldığını söylerlerdi. fantastik bir şekilde ele geçiriyor da olabilirler, belli olmaz, knight online dünyası bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 manu serverına mı ne baktım, biraz kalabalık olsa belki eski günlerdeki gibi sarar da, 3-5 kişi anca gördüm siena denen şehirde. ondan keyif alamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 bemre said: manu serverına mı ne baktım, biraz kalabalık olsa belki eski günlerdeki gibi sarar da, 3-5 kişi anca gördüm siena denen şehirde. ondan keyif alamadım girince genellikle ch2 ye atıyor. ch1 de oluyor oyuncular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 manu en kalabalık server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 hayır değil. veru ortalama 7ch iken manu 4-6 arasında geziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Harbiden şuan kanal 1 e girdim, dolu gibi pazar alanı Chatteki yorumu görüp neden bu oyunlar zevkli anlayabilirsiniz :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 otopot almanıza gerek yok q-e ye atın tuşları oto oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 1 GEM verip istedigim gibi bagırıyorum oyunda :P Final fantasy e 60 tl nasıl verdim . Hangi kafayla hala cözemedim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 15 dolarlık kodu varmış bunun bende, trade ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 MALİS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Densiz said: 20 dakikada mmo not vermek? bilemiyorum... Elbette zevkler çok değişir ama çoluk çocukla da oyun oynanmaz ya :( bu ne saçma bi cümle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 niye haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Voys said: Densiz said: 20 dakikada mmo not vermek? bilemiyorum... Elbette zevkler çok değişir ama çoluk çocukla da oyun oynanmaz ya :( bu ne saçma bi cümle ya Mesela ben 46 yaşındayım .Bana göre hangi yaş grubu bahsettiginiz gruba giriyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 öyle bahsettiğiniz çoluk çocuk tayfa pek görmedim ben 19-25 genel olarak diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Yaşa göre çoluk çocuk algısı niye değişsin abi. Kimleri kastettiğimi biliyoruz işte =) Neyse en azından hikayesi sağlam gibi görünüyor. Çoluk çocuk çekilir bu hikaye için. "Seninle eğitim kampı zamanında yaptığımız antremanları hatırlıyorum, o zaman da aynen böyle güçlüydün. Napacaksın şimdi, öldürecek misin beni?" sorusuna verebildiğimiz tek seçenekli cevap olsun, hapisteki eski dış işleri bakanından görev almak olsun iyi yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 oyunun dilini ingilizce yaparsanız daha rahat edersiniz çünkü skill açıklamaları ve crafting ekranı düzeliyor, görevlerin çevirisi daha düzgün oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Oyunda brwoser türü bir köyünüz var burada maden yiyecek farm agac topluyor üretiyorsunuz . Ayrıca savas arac gerecleri imal ediyorsunuz . Ve mage cleric okcu veya savascı egitiyorsunuz . levellarini artırıyorsunuz . Bunları Çadırlar icinde ,oyundaki haritalarda nereye isterseniz konuşlandırabiliyorsunuz .Mesela savascıye rahip heal atıyor falam. savasçı yaratık kesiyor. Ve size günde 15k gold falam getiriyorlar . oyunda ne kadar cok bolge kontrol ederseniz o kadar cok geliriniz oluyor . Bunu ana oyun icine yapmaları çok hoş olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar