fenn Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Sizde nasıl enayi görünümlü iseniz hep sizin başınıza geliyor böyle olaylar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 senko said: bugun de 1 tl'mi kaptirdim kipa'da market arabalari 1tl koyup aliyorsun marketten ciktim arabaya yerlestirdim, bi baktim cocuk goturuo arkasindan kossam mi diye dusundum, sonra eehh diyip bindim arabaya 4-5 kez market arabasi aldiydim o parayla yarin yine kipa'ya gittigimde 1tlsiz olcam ve mal el sepetinden alcam :/ danışmaya söyle banknot bozsunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Ashes2ashes said: vicdansızlar versenize olm 3-5 kuruş ateist bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Benden para istediklerinde vermiyorum ki genelde az çıkıyor onlardan ama ne zaman biri sigara istese hemen çıkartıp bi dal veriyorum. Para değil ama sigara konusunda daha cömertim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 senko said: bugun de 1 tl'mi kaptirdim kipa'da market arabalari 1tl koyup aliyorsun marketten ciktim arabaya yerlestirdim, bi baktim cocuk goturuo arkasindan kossam mi diye dusundum, sonra eehh diyip bindim arabaya 4-5 kez market arabasi aldiydim o parayla yarin yine kipa'ya gittigimde 1tlsiz olcam ve mal el sepetinden alcam :/ "kipa'da sepetiniz ucuza dolar." macroya gitsene sen. zengin adamsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 bu arada ben üniversitedeyken (bkz: 1997 - 2001) aşti de metro girişinde bir teyze beklerdi. 4 senede eskişehir'e gidecek bilet parası biriktiremediydi kadın yazık laskdjasklj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 sonra vazgeçip terminal yakınında ev mi aldı asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 ne blim asldks Ankara'ya gittiğimde bakıcam artık. haaa bak bir de bir gün üniversite kampüsüne bi tip gelmişti. elinde ne olduğu belirsiz bir marka gofretler torba içinde, "arkadaşımız kaza yaptı, bu şirkette bunları bize verdi satıyoruz para topluyoruz" diye. acıdık tabii. üniversite Ankara'da bu arada. 5 sene kadar sonra kadıköy vapurunda çocukla karşılaşmıştım :S tabii "hayırdır arkadaş iyileşemedi mi senelerdir" dediğimde bişey istemedi benden doğal olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Dworgian said: senko said: bugun de 1 tl'mi kaptirdim kipa'da market arabalari 1tl koyup aliyorsun marketten ciktim arabaya yerlestirdim, bi baktim cocuk goturuo arkasindan kossam mi diye dusundum, sonra eehh diyip bindim arabaya 4-5 kez market arabasi aldiydim o parayla yarin yine kipa'ya gittigimde 1tlsiz olcam ve mal el sepetinden alcam :/ "kipa'da sepetiniz ucuza dolar." macroya gitsene sen. zengin adamsın. yokki yakınlarda evin biraz ilersinde kipa var bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 ne güzel işte bi dahakine 1 lira eksik harcıycaksın tasarruf yapacaksın sana iyilik yapmış çocuk farkında değilsin araba yerine sepet demek yarıyarıya az alışveriş demek, bak bunu da hesaba kat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 verdiğiniz sadakanın misliyle karşılığını bu dünyada alıyorsunuz haberiniz yok size de yaranılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 mantıklı aslında ya bi 5lt'lik su almak için markete gidiyorsun 150tl harcayip çıkıyorsun zaten bilim kanserden önce şu konuya el atsın, nası oluyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 araba yerine sepet niye alir bir insan hic anlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 araba 1 lira sepet bedava tak sepeti koluna , haydi yoluna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 senko said: yokki yakınlarda evin biraz ilersinde kipa var bi ben maslakta otururken paşa paşa metroya atlayıp kanyon macroya gidiodum valla ne blim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 varsa şekliniz sancaktepeye bekleriz sancaktepede dudullu'da ne macrosu olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Ashes2ashes said: araba 1 lira sepet bedava tak sepeti koluna , haydi yoluna insanlarin alisveris arabalarini calip evine goturmedikleri, alisveris arabasi kullanmak icin rehin para vermek gerekmeyen modern yerlerde takilin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 hala araba bi kere herkes araba alsa o alışveriş merkezinde trafik olur sepetliye yol ver falan her köşebaşına trafikçi dikmeleri lazım işkence etmeyin insanlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 senko said: varsa şekliniz sancaktepeye bekleriz sancaktepede dudullu'da ne macrosu olm zengin adamın sancaktepe dudullu da işi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 dudullu demişken şunu da bırakır kaçarım http://www.youtube.com/watch?v=z2Tek8vcIzc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 yeni trend dudullu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Dworgian said: senko said: varsa şekliniz sancaktepeye bekleriz sancaktepede dudullu'da ne macrosu olm zengin adamın sancaktepe dudullu da işi ne? 8:50 de kalkıp 9'da işte olmak gibi avanajları var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Çok dilenen adam gördüm de ,şu taksimde emo tiplerle yanına gelip, abi bir sigara verirmisin yada 1 tl diyen kadar façası zengin kendi hint fakiri adamlar görmedim.Yanlarındada ilik gibi ergen kızlar oluyor .Ağızlarına çakı çakı veresim geliyor, dünyadan elini çekmiş sanki pesefenkler umurlarında değil dilenmek amg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 senko said: 8:50 de kalkıp 9'da işte olmak gibi avanajları var :) tercih meselesi tabii =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Lithran said: Çok dilenen adam gördüm de ,şu taksimde emo tiplerle yanına gelip, abi bir sigara verirmisin yada 1 tl diyen kadar façası zengin kendi hint fakiri adamlar görmedim.Yanlarındada ilik gibi ergen kızlar oluyor .Ağızlarına çakı çakı veresim geliyor, dünyadan elini çekmiş sanki pesefenkler umurlarında değil dilenmek amg ağızlarına çakmak isteme sebebin şu bold kısım olabilir mi lasjdlskaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar