Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[unofficial !!!] Paticik Tişörtü 2. Adım

horacegoesskiing

Öne çıkan mesajlar

abi arka tarafa neden oky nin dizaynı koymuyorsunuz ki ? onun kadar süper bi back tasarım görmedim ama öne nickler yazılcak şekilde bi tasarım daha hoş olurdu[hline]KinGpiN the striked sazan
Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki:
kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice.
antin, kuntin, gugurigu filan...
Sosyal ağlarda paylaş

kingpin okynin dizayn çok renkli kalıpla basılınca kazık olur ondan basılmıyo(sanırım)
Kalıp basmayıncada 3 güne kalmaz mahvolur güzelim desen
Kargo ile ben yollucam[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo)
EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa..
Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa..
Espiriyi anlamadım
<<<
Sosyal ağlarda paylaş

mesela sen göndericeksin kargoyu..
belli miktar vericeksin..
kutu boyutuna göre artık o zahmete katlanırsın..:) ama orasını tam olarak bilmiyorum babama sorarım sanırım kargo sana t shirt fiyatını vericek benden alıcak öle bişey mi ne ..[hline]KinGpiN the striked sazan
Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki:
kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice.
antin, kuntin, gugurigu filan...
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler büyük ihtimalle size gelen kargo avuç kada bişi olucak çünkü tshirtleri vakumlucam:D minicik daha ucuz
Kingpin yok öle bişi söliyim parayı bankaya yatırıcan[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo)
Espiriyi anlamadım
<<<
[Bu mesaj Chemical tarafından 19 August 2003 18:12 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Chemical tarafından 19 August 2003 18:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bir adet medium alayım, large olmasın. Umarım makul mdir bu, olmazsa sündürür l ederim naapalım, tersi daha zor.
Bu arada istenen ölçülere baktımda, yeni jenerasyon mu fazla hormonlu büyüyor yoksa t-shirt almayalı epey oldu m mi l mi giyeceğimi bilmiyor olabilir miyim? İlaç için bi kişi m veya s istememiş, hepiniz mi kocamansınız kardeşim?

Netten havale yaparım hatırlatılırsa, hatırlatılmazsa elime ulaştığında hatırlar utanır yaparım. =P

Adres hede hödö pmden cheme mi bildirilecek şimdi?

Birde bu tasarımı beğenmeyen arkadaşlar; zaten 100 adet basılıyor, büyük ihtimalle tekrarı gündeme gelecek bu organizasyon başarılı olursa, dolayısıyla burada sadece "alacağım, şu ölçülerde alacağım, buraya alacağım" yazalım bence, benim gibi laf kalabalığı yapmayalım, olmaz mı?[hline]YAZIYOOOR......GUNN OSI ACCOUNTUNU SATIYOR!
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bugün gidiyorum kuşadasına 5 gün içnde dönücem o yüzden takip etmem zor forumu o yüzden gelince topic açıcam ve alıcakların listesini yapıcam[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo)
Espiriyi anlamadım
<<<
Sosyal ağlarda paylaş

ben de bi tane Medium istiyomz. Ne zaman alıcaz? Kadıköyde elden vercem. (elden vermek de ne biçim lafdır ya..eline vermek gibi azuaha)[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki:
Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D
Sosyal ağlarda paylaş

jacabo sana large olur, xl fazla sarkar.

horace, hazırsa yarın bi large da bana getir. Diilsede parasını veriyim haftaya yokum çünkü[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .

[Bu mesaj axedice tarafından 19 August 2003 22:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...