Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

soru cevap lütfen

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
seni almıcağım kesin...[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY
cs:WooK[cVk]
Mesaj tarihi:
soru cevap lütfen demişsin
soru: grup vitamin mi komedi dans üçlüsü mü?
cevap: grup vitamin.

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 16 Ocak 2005 14:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
suskun, 16 Ocak 2005 14:12 tarihinde demiş ki:
bir adada ya gidiyorsunuz yanını za 3 eşya almak isterseniz ne alırsınız ???

arkadaşım bu tarzda gereksiz soruları biz burda tartışmıyoruz. onun yerine seni garbage bölümümüze alabiliriz..
forum adına bak ona göre mesaj at lütfen. konu dışı forumu olmayan konular için..[signature][hline]Boo
Mesaj tarihi:
madreka black pear sulfur ash (gate)[signature][hline]Chemical, 08 Aralık 2004 16:26 tarihinde demiş ki:
çok sular akmıyor ama görüntü sulu sulu parladı zaten gözler pikaçu gibi oldum lan
Mesaj tarihi:
televizyon video ve müzik seti alır mal mal bakardım...[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
Galeri
Mesaj tarihi:
Şimdi 1.si bu adada benden başka kimse var mı?Yoka ben manyak mıyım kimsenin olkmadığı bir adaya neden gideyim...Hadi delilik ettim gittim dielim nasıl gittim mutlaka gittiğim şeyle geride döenbilio olmam lasım böyle bir durumda mayo,bol yemek ve en yakın arkdasşımı alırdım yanıma :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

-------------------------------------------
En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Mesaj tarihi:
arkadaşını eşya olarak mı görüyorsun ??[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
Galeri
  • Yeni Oluştur...