Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Doğru insan

Anhora

Öne çıkan mesajlar

Rasmon said:

Griyi makineye attım. Yeşil yandan çizgili giyiyorum. Sarı botlar da nasırıma vuruyo, puma sipor ayakkabı giyiyorum aşortman altımın paçalarının bi kısmı ayakap içinde, bi kısmı sallanıyo.

Kendin ol denince yaptığın şeyler mi bunlar asdfg
Sosyal ağlarda paylaş

Anhora said:

Rasmon said:

Griyi makineye attım. Yeşil yandan çizgili giyiyorum. Sarı botlar da nasırıma vuruyo, puma sipor ayakkabı giyiyorum aşortman altımın paçalarının bi kısmı ayakap içinde, bi kısmı sallanıyo.

Yok. Kendin ol denince başka şeyler yapıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Anhora said:

Rasmon said:

heaea gardaş BEYENEMEDİN Mİ? Bana da KEKO yaftalaması mı yapacaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

ivy said:

Anhora said:

Rasmon said:

Yok. Kendin ol denince başka şeyler yapıyor.

bizde mal bu, işine gelirse.
Sosyal ağlarda paylaş

hepsini okumadım ama ivy'nin yazdıklarında bir görüşü haklı buluyorum. eğlenilecek-evlenilecek kız ayrımı yapılmamalıdır. eğlenilecek diye tabir ettiğiniz kızları bile kendinize aşık edip, o evlenilecek kız dediğininiz kızlarla aynı seviye-kişiliğe getirebilirsiniz. tamamiyle erkeğin elinde. -kızlarda bunu erkekler için yapabilir. onlarında elinde olan birşey-
Sosyal ağlarda paylaş

Anhora said:

Doğrudur. Ben de gözlemledim.

Benim yan komşum iki tane kız, ikisi de ankaralı, öğlende son ses hüseyin kağıt açıp, gecenin 2'sinde çiğ köfte söylüyorlar. Bu nedir ya. Ben böyle şeyleri sevmiyorum. Bunlara kezban diyorum.

Edit: Şimdi ankaralılar bana hüseyin abimize laf mı söylüyorsun ulan diye çıkışıcaklar sadfg Benim tarzım değil sadece.

yok senin saçmalığın 2 ankaralı yüzünden tüm ankaralı kızlar kezban erkekler bilmem ne diye genelleme yapman.

23 yaşındaki azıcık tecrübenle böyle cesur laflar edersen tükürdüğünü yalarsın sadece o kadar
Sosyal ağlarda paylaş

öff, ben yazdım ama 3 sayfa daha konuşulmuş. arada arkadaş 23 yaşında "eski ilişkilerim" hede diyerek yine kadınları genellemek isteyip aslında ufak tefek kızları genellemiş kendince.

neyse, fikirleri (kadın erkek ilişki vs konusunda) oturacak tabii yıllar geçtikçe. ha bir de yeni nesil bize göre daha erken yaşıyor kimi şeyleri. bu gerçeği de göz ardı etmemek gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

öff, ben yazdım ama 3 sayfa daha konuşulmuş. arada arkadaş 23 yaşında "eski ilişkilerim" hede diyerek yine kadınları genellemek isteyip aslında ufak tefek kızları genellemiş kendince.

neyse, fikirleri (kadın erkek ilişki vs konusunda) oturacak tabii yıllar geçtikçe. ha bir de yeni nesil bize göre daha erken yaşıyor kimi şeyleri. bu gerçeği de göz ardı etmemek gerek.

ben paticik'in en genç üyesiyim abicim. gene benim fikirlerim daha oturaklı lolololololol
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

Anhora said:

Doğrudur. Ben de gözlemledim.

Benim yan komşum iki tane kız, ikisi de ankaralı, öğlende son ses hüseyin kağıt açıp, gecenin 2'sinde çiğ köfte söylüyorlar. Bu nedir ya. Ben böyle şeyleri sevmiyorum. Bunlara kezban diyorum.

Edit: Şimdi ankaralılar bana hüseyin abimize laf mı söylüyorsun ulan diye çıkışıcaklar sadfg Benim tarzım değil sadece.

yok senin saçmalığın 2 ankaralı yüzünden tüm ankaralı kızlar kezban erkekler bilmem ne diye genelleme yapman.

23 yaşındaki azıcık tecrübenle böyle cesur laflar edersen tükürdüğünü yalarsın sadece o kadar

Hak verdim, hata yaptığımı bende biliyorum. İlk sayfanın altında düzeltmiştim. Yanlış ifade etmişim. Herkesi genellemişim. O yüzden bu kadar tepki çekti başlık. Aslında ana tema başka bir şeydi.
Sosyal ağlarda paylaş

Doğru insan konusunda da şunu diyebilirim.

Ben ilk evliliğimi yaparken benim için "doğru insan" kıstasları vardı, evlendim, gördüm ne aptallık yaptığımı, şu an kıstaslarım çok ÇOK farklı.

Ha şu an birlikte olduğum kişi ilk evliliğim öncesi kafa yapımdayken karşıma çıkmış olsa bırak evlenmeyi, 1 2 aya ayrılırdık kesin.

O yüzden 20 li yaşlar bu konular için çok erken. takılın, gezin, tozun, deneyimleyin, olgunlaşın.
Sosyal ağlarda paylaş

Anhora said:

Hak verdim, hata yaptığımı bende biliyorum. İlk sayfanın altında düzeltmiştim. Yanlış ifade etmişim. Herkesi genellemişim. O yüzden bu kadar tepki çekti başlık. Aslında ana tema başka bir şeydi.

Anladım. Teşekkür açıklama için o zaman. Dediğim gibi, bu konuları dert etmen için çok erken
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...