Marty Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 RamsesII said: TR sınırları içerisinde KFC bunu getirmiyor ama sandviç ötesi, hayvan işi bir sandviç... Bunun adi ne? Tanisalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 KFC double down sandwich Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 acıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 tavuk arasi tavuk mu var onda kolestrol icin golden shot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Tavuk arası eriyik cheddar ve bacon var orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 ohannesburger konusu sandım ben burayı. Eskisi gibi değil ama bozdu biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 ramsesin yüzünden gidip kafam kadar bbq hamburger alıcam şimdi baconlu chedarlı fakdisşit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 vaperon said: konuyu her gördüğümde acıktırıyor... somewhat related. konu böyle bir şey diye girdim kaza haberi çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 RamsesII said: off offf.. istanbulda yahudi sandviççileri açılsın. >:I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Üşenmesem akşam evde aynısının daha güzelini bile yaparım da, üşeniyorum. O yüzden temizlikçinin yapacağı nohut ve pilavı yiyeceğim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 o resimler sandvich degil ki..resmen tencereyi bosaltip altina ustune birer dilim ekmek yerlestirmisler gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 harbi ha onu nası yicen böyle tortilla dürüme sarcan onu içine sarımsak soğan öfff akşam yapsam mı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar