ivy Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Merhaba, bana; -Mac'ten oynayabileceğim, -Kurulumu kolay, mümkünse para vermeyeyim, -Öyle karakterime çok kasmayayım, -Lol, Wow gibi değil -Soldat, Call of Duty gibi -Ergen çocukların küfretmediği, bir oyun lazım. Uzun bir süre Soldat oynamıştım, ona benzer bir şey de olabilir tabi. Hayır Sims değil. Öneriniz varsa çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 ergen küfürleri kriterini yok sayarsak team fortress 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 "-Kurulumu kolay, mümkünse para vermeyeyim," said: /summon Gerge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 OS X'de iyi oyunlar var ama multi olarak aradigin tarzda bir sey yok. Aklima tek gelen Guild Wars, Guild Wars alabilirsin yani ama pahali o da. Soldat tarzi yok bildigim. Team Fortress 2 gibi seyler de ergen dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 http://www.ahmetturan.org/wp-content/uploads/2014/12/box_03.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Eve Online var sen kasmasan bile karakter her saniye kendisi calisiyor indirim vardir bir sitede illaki 1 aylik al 5dolar civarinda oluyor begenirsen devam edersin. Bu video da neden elit oldugunu gosteriyor. http://www.youtube.com/watch?v=nVWC6I-FLEA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Multi sart mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 ooo darejedi direkt pazarladı oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Tahminen 1 ay oynayabileceğim o yüzden para verip karaktere kasmak istemiyorum. Eve Online ya da Dead State olur ozaman bu durumda sanırım. Yani multi olursa iyi olur, ama olmazsa da sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 eve onlinedan uzak dur, oyun diil interaktif screensaver o :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Bir ay oynayacaksn Eve olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 ac steami, mac oyunlarina bak, aralarindan begendigini oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 http://www.hellokittyonline.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Bir aylik en iyi oyun su aslinda, single ama: http://store.steampowered.com/app/230230/?snr=1_7_7_230_150_1 Gunde 2-3 saat oynasan yaklasik bir ayda biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 ivy said: Tahminen 1 ay oynayabileceğim o yüzden para verip karaktere kasmak istemiyorum. Eve Online ya da Dead State olur ozaman bu durumda sanırım. Yani multi olursa iyi olur, ama olmazsa da sorun olmaz. YA TEAM FORTRESS 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 hangi competitive multi oyununu açarsaç aç, her türlü ergen tepkisini çekersin oyunu bilmiyorsan. o yüzden coop oyunlara yönel mesela left 4 dead, aç botlarla takıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Portal 2 Portal Bastion The Wolf Among Us Mark of the Ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Kız gelin oyun kurdum dese slot kalmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Silphatos said: http://www.hellokittyonline.com/ Tamamdır arkadaşlar çok sağ olun. Buna başlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 hfhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Her oyuna para mı vereceğiz ya? Soldat oynanıyor mu hala ya, canım oyunum benim. Minnoşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Hiçbirine uymuyor ama Transistor güzel oyun. Mac kısmı hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 tamam sen tf2 oyna, birak gerisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Mortal Kombat mı oynayayım yani? Duke Nukem, Doom falan oynayayım en iyisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 aquila said: tamam sen tf2 oyna, birak gerisini. Çok ergen var orda, şimdi ben acemi acemi oynayınca hoş olmayan şeyler yaşanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar