Wolas Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Ederi ile Maerwald diye bir amacayı konuşturmam gerekiyor. Amcanın yanında iken Ederi partimde olmasa sorun çıkıyormu ? İlla partime almam mı gerekiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 dusun bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 evet nerden konuşcak adam başka köyden mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 maerwaldin yanina gidince skypetan ara ederi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 önceki sayfaların birinde aksini söleyen biri vardı boşa o kadar adam tutmuşum partide diye ondan tekrar sorayım dedim mantıklı geldiğinden değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Maerwald ın yanındayken Eder olmasa da oluyor, ama Maerwald ile karşılaşmanız farklı şekilde sonuçlansaydı ve sadece konuşma geçseydi vs. belki olmayabilirdi. Mevcut durumda, Edér'i sonradan alsan da oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 asdfasfd sictik. gerce ederin olmasi, ederin questi icin farkettirir heralde, main quest icin bisey degismez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Her iki şekilde de denedim hiç farkı yok. Questden gelen exp 3 kişi daha fazla oluyor ama 2 kişi iled ortalamaya vurunca adam başı alınan exp değişmiyor. Daha da kasmam questleri az kişi bitireyimde daha fazla exp alayım diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 1.04 patch notes. Daha çok acele gerektiren fixler var, 1.05 üzerinde çalışmaya başlamışlar. https://forums.obsidian.net/blog/7/entry-180-patch-notes-104/ said: Items, Spells, and Abilities AoE indicators should now properly resize if the caster has a sub 10 Intellect score. Fixed an issue with over-time aura spells not applying the correct value on the final tick. Knock Down will now correctly be applied for the full duration of the effect. Mantle of The Dying Boar will now trigger at 33% Endurance with the effect of 5 Endurance a tick. Talisman of the Unconquerable will now give a 1.25 Focus multiplier instead of .25. Blooded should trigger properly in all cases now. Boar Animal Companion bonus damage should now work as intended. Prone Reduction mod should now work correctly. Quests and Companions Fixed Aloth and Kana speaking when they weren't in the party in one of the last levels. Sagani's fox-specific banters now require the appropriate items in the player inventory. Falanroed's dialogue no longer displays a script node. Durance will now properly discuss your dream with you if you've already discussed his staff. Relaxed some constraints on Durance's quest conversation. This allows all characters, regardless of background or stats, to finish his quest. Players can now loot the nest in Oldsong. Fixed an invalid conditional check in one of Pallegina's conversations. Heritage Hill tower will be fully revealed when exploring the map. Fixed spawn issue in a scripted interaction near the end of the game. Fixed an invalid creature spawn in the Ogre Lair in Od Nua. Sagani no longer references the antagonist by name before you know it. A container in the Catacombs of Od Nua will now remember if it was looted. The "Master's Tools" quest will now work if you have the required items before starting the quest. The "A Two Story Job" scripted interaction will not require a second grappling hook to climb down from the window if one was already used to climb up. General Fixes Optimized Save/Load game system for better performance. Optimized how scene transitions are handled for better memory usage on 32-bit machines. This may allow players to transition to new areas without running out of memory. Sound Sets from hired companions will now be properly restored when adding them to the party from the stronghold. "All Stronghold Upgrades" achievement now checks 25 upgrades instead of 26. This will properly reward the achievement if you already have fully upgraded your stronghold. The "Kill All Dragons" achievement will now properly fire if they are killed indirectly (like by a trap). This is a retroactive fix and will be rewarded if the dragons are already dead. Fixed issue where store prices were getting exceptionally large after receiving a discount. Fixed issues with gaining infinite XP from bad Stronghold data. World time will not get very large in some cases after Save/Load. Modelling offset with Durance's head has been adjusted. Icon scale is now correct on Hearth Harvest and Reghar Konnek. All shaders will now compile properly under DirectX 11. Restored all the missing effects in the intro cutscene. Removed Blunderbuss item from an early game loot table. Changed the cursor type on the blood pool in the Temple of Skaen to conversation. Fixed a few save game issues with dead summoned creatures. Fixed issue where occasionally a crash would occur when initializing the Steam API. Draggable windows are now handled properly when running at very high resolutions. Swamp Lurker's animation won't spaz anymore when the game is paused. Fixed an issue to prevent binding mouse buttons to window controls. Game will now pause if you Alt-Tab during a cutscene in full screen mode. Audio will now resume properly if the game loses focus. Fixed an issue with infinite load screen if you transition while hovering over a container. Characters will now wait for their idle animation before trying to reload which fixes an animation sync issue. Damaged characters performing AoE attacks will not overload their AI state stacks anymore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 benim bi karakterim sneak mod'da yürümez oldu. normal modda da çok ağır yürüyor herkesi de yavaşlatıyor hepsini seçtiğinde. speed veren item'lar giydirdiğimde hızlanıyor fakat bi combat'a girince gene ağırlaşıyor. düzeltemediler onu, neden olduğu bile belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Fast Mode ve Slow Mode'u çözememiş olman talihsizmiş sdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 komik mi okuma yazmam yok mu adam yürümüyo diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 D'ye bas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 adam yürümüyo sneak mod'da. diğer 5 kişi seçiyorum herks hızlı ayrıca fast ve slow mod ne biliyorum. herkesi seçinde o ağır diye hereks onun temposunda yürüyor. hız veren item takıyorum hızlanıyor 1 olan da yetmiyor gene ağır da 3 verince iyi oluyor. combat'a giriyorum çıkıyorum gene yavaş, item'i çıkar tak yapıyorum hızlanıyor tekrar. internet'te bir çok kişiye olmuş millet hep durance ile yaşamış bana druid ile oldu. hız modları ile bi alakası yok hala yazıyosun. aptal mıyız o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Ne biliyim kaçırmışsındır arada. Oyundan çıkıp girip hızın bozulmadığı bir save varsa onu loadlamayı dene, yoksa da o şekil oyunu bitirene kadar oynayacan muhtemelen patch'lenene kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 bitirdim zaten öyle oyunu. maksat başkaları acı çekmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 saçma sapan bi bug o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 adamin sakatmis rp'si yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 35. saatteyim oyunda. hiç bug olmadı şimdiye kadar. ben mi şanslıyım acep =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 ben de denk gelmedim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 bende TONLA bug oldu. neyse ki hiçbiri savegame patlatan cinsten değildi. hep görsel şeyler. bu arada cipher only bir item gördüydüm bir vendorda. focusla ilgili birşeyler yapıyordu. şimdi lazım oldu ancak nerede sattığını bulamadım. hatırlayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 o cipher only item borozanı diyosun sen. bozuk o item hala düzeltmediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 2 tane necklace var, ikisi de sanırım Lighthouse'un olduğu haritada, biri Vendor'da diğeri qreward olması lazm. Borazan bug'lı da diğeri çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 benim rogue daldığı zaman tank agro tutamıyor ne yapmam lazım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 "agro" tutmak diye bisey yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar