Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bmw 1.16 D 'de karar kildim ve aldim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Esh said:

Az daha m6 aliyodum kendimi zor tuttum abi. 65 bin liraya geliyo burda 2008 m6 lar falan ya.

Omrumuzde bi makine gorurduk. Sonraki hedefimi R8 olarak belirledim gerci du bakalim sdfgs

abi yalniz benim soyle bir dusuncem de var.
avrupa/abd'de para kazanmak turkiyeye gore daha zor.
turkiyede oyle kolay paralar kazanan insanlar var ki.. ozal doneminde parlayan tekstil sektorune bakin bi yeter. o yuzden burada 250 bin dolara falan satilma rs6'nin normal.
Mesaj tarihi:
Abi para zor kazaniliyo ama kolay kaybedilmiyo burda. Yani enflasyona kurban gidemiyosun, vergilerle genklemiyolar (kimi yerlerde). Genkledikleri yerlerde de minimumu 3-5bin euro kazaniyosun. Ikinci el arabalar bedava. Servis pahali diye porsche ile vw ayni fiyat olabiliyo.

Yani bi ara cildiriyodum lan ali agaoglu gibi uc araba birden alasim geldi
Mesaj tarihi:
Bir de elektrikli arabaya soyle bi guzellik yapmislar, butun ulkede park bedava elektrikli arabalar icin, otoyollari da bedava ama emin degilim. Vergisi yok zaten.

En gec 5 seneye devrim olur bu kafayla avrupada abi.
Mesaj tarihi:
moriarty said:

Esh said:

Az daha m6 aliyodum kendimi zor tuttum abi. 65 bin liraya geliyo burda 2008 m6 lar falan ya.

Omrumuzde bi makine gorurduk. Sonraki hedefimi R8 olarak belirledim gerci du bakalim sdfgs

olm burası cennet lan. keyfine araba bakıyorum lan diyorum çekiyim bi tane porsche olur aston martin olur r8 olur a7 olur. sonra bakıyorum abi nerde kullancam burda araba amk diye kendimi tutuyorum ya ahahha. yürüyüp her yere gidiliyo anasını satiyim.

siz nelerdesiniz boyle ulke olarak
merak ettim
Mesaj tarihi:
Son 1 ayda 95ten 85e indi gerci. Sagolsun paramiz deger kaybetmeyi cok seviyor.

Gecen sene bu zamanlar 105-110du sanirim. Bi 5 seje once gelseymisiz tanri olurduk heralde
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
tr'de araba kullanim evrimi sematigi;

20-30 yas = hecbek, tercihen golf/auris/i20/clio ogrenci/bekar/yeni evli
30-40 yas = biraz para ve cocuk geldi mi passat comfortline
40+ = tiguan. parayi daha da bulduysa premium marka suv
  • 3 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...