mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 ISP'min belirli bir rangedeki iplerle sıkıntısı varmış 32mbit olan internetim şu an 2lerde sürünüyo değiştiremedim bi türlü ufacık ufacık oynattım da olmadı modemden mac cloningden basit fiş tak çıkara kadar herşeyi denedim var mıdır başka bildiginiz bir yol? edit: pingin süper 15 ms alıyorum ama hız rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 ISP'den aliyorsan yok ne geldiyse bahtina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 statik değil dinamik ip cmd'den release yap tüm aletleri kapa gece yat zıbar sabah düzelir diyolar ulan sene olmuş 2015 hala ipv6'ya geçemedik zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 ipv6 ile ne alakası var lan bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Yok bi alakası maksat beleşe up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 belli ip range inde sıkıntı olduğuna emin misin? adsl mi fiber mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 kablo almanyadayım da benim isp'nin 85-90 ve 100+'da sıkıntısı varmış baya baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 hangi isp? 32MBit nedir ya fakir misin millet 100Mbite gecti. baska pcde falan denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Almanya dedi benim yandı devre okkibbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Seele said: hangi isp? 32MBit nedir ya fakir misin millet 100Mbite gecti. baska pcde falan denedin mi? sen de kaşınıosun bilader o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Kabelbw abi 100 mbitlik saçma sapan pahalı şu an ya eski müşterilere götler işte Wo es auch hängen kann, ist die zugewiesene IP-Aderesse. Es ist bekannt, dass die 85 - 95 und die über 100 liegende IP-Range Probleme macht bei Kabel BW, was man aber nicht offen zugibt. http://www.gutefrage.net/frage/kabelbw-internetspeed-zu-langsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 bunu yaptin mi? Zusätzliche Info: Ich habe meinen Laptop direkt an das Modem geschlossen und einen Speedtest auf KabelBW durchgeführt. Es kamen 32.000 Mbit raus, sprich es ist die optimale Geschwindigkeit. Also müsste das Problem am Router liegen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 şu var bi de, işine yarayabili Itt a népszerű IP-cím elrejtő program legújabb verziója. Kicseréli a gép IP-címét, és hamisra cseréli. A Password Safe segédprogrammal jelszó adatbázisok létrehozását tudjuk megoldani. Segítségével a felhasználók biztonságban tudhatják jelszavaikat, amelyeket a megadott biztonsági kóddal tudnak csak feloldani. http://letoltes.prim.hu/program/93256/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Seele said: bunu yaptin mi? Zusätzliche Info: Ich habe meinen Laptop direkt an das Modem geschlossen und einen Speedtest auf KabelBW durchgeführt. Es kamen 32.000 Mbit raus, sprich es ist die optimale Geschwindigkeit. Also müsste das Problem am Router liegen. denedim ya anlamadım ki mevzuyu ben de. bi daha deniyim bari bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 mulgear6 said: Seele said: bunu yaptin mi? Zusätzliche Info: Ich habe meinen Laptop direkt an das Modem geschlossen und einen Speedtest auf KabelBW durchgeführt. Es kamen 32.000 Mbit raus, sprich es ist die optimale Geschwindigkeit. Also müsste das Problem am Router liegen. denedim ya anlamadım ki mevzuyu ben de. bi daha deniyim bari bi komple modemi elektrikten alican. mac'i yeniden okumasi lazim yoksa baglantiyi kurmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 aynen öyle yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 direk takınca da 91'li ip verdi ama yine hız aynı faturayı ödemedim diye hızımı düşürmüş olmasınlar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 aga fatura ödemedin diye hiz düsmez. birde en az 3-4 fatura ödememen gerekli kesmeleri icin. Su durum hotline arayip Cold restart isteyeceksin. Tümden yeni sinyal yolluyorlar. Ikincisi zaten faturayi ödeme normal kosularda sana vaad edilen hizin en az %75 'i vermesi lazim. Mektup yazip bu ay ödemeyi yapmiyorum de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Almanya ne güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Sene 2015, adamlar almanyada ama 2 mbit internet alıyor. sonra ttnet yavaş internet verince aauuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 fatura ödemedim diye kısmışlar lol ödiyim bari bi kısmını ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 internet konusundan norvec isvec japonya falan cok fena. almanyada hala para na göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 mulgear6 said: fatura ödemedim diye kısmışlar lol ödiyim bari bi kısmını ahaha ahahah nasil lan. kabelbw ne kadar lesmis. mezarci ibneler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 önceden kesiyolardı hangisi daha fena çözemedim aradıgım hatunun da sesi çok güzeldi ya lanet olsun ki internetim yavaş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 ödersen normal carsambaya kadar aciliri. ama bence sen epey bi salladin faturayi iki gün gecirmekle yapmiyorlar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar