Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ip değiştirmek

mulgear6

Öne çıkan mesajlar

ISP'min belirli bir rangedeki iplerle sıkıntısı varmış
32mbit olan internetim şu an 2lerde sürünüyo

değiştiremedim bi türlü
ufacık ufacık oynattım da olmadı
modemden mac cloningden basit fiş tak çıkara kadar herşeyi denedim
var mıdır başka bildiginiz bir yol?

edit: pingin süper
15 ms alıyorum ama hız rezalet
Sosyal ağlarda paylaş

Kabelbw abi
100 mbitlik saçma sapan pahalı şu an ya eski müşterilere
götler işte

Wo es auch hängen kann, ist die zugewiesene IP-Aderesse. Es ist bekannt, dass die 85 - 95 und die über 100 liegende IP-Range Probleme macht bei Kabel BW, was man aber nicht offen zugibt.

http://www.gutefrage.net/frage/kabelbw-internetspeed-zu-langsam
Sosyal ağlarda paylaş

şu var bi de, işine yarayabili

Itt a népszerű IP-cím elrejtő program legújabb verziója. Kicseréli a gép IP-címét, és hamisra cseréli.
A Password Safe segédprogrammal jelszó adatbázisok létrehozását tudjuk megoldani. Segítségével a felhasználók biztonságban tudhatják jelszavaikat, amelyeket a megadott biztonsági kóddal tudnak csak feloldani.

http://letoltes.prim.hu/program/93256/
Sosyal ağlarda paylaş

Seele said:

bunu yaptin mi?
Zusätzliche Info: Ich habe meinen Laptop direkt an das Modem geschlossen und einen Speedtest auf KabelBW durchgeführt. Es kamen 32.000 Mbit raus, sprich es ist die optimale Geschwindigkeit. Also müsste das Problem am Router liegen.

denedim ya
anlamadım ki mevzuyu ben de. bi daha deniyim bari bi
Sosyal ağlarda paylaş

mulgear6 said:

Seele said:

bunu yaptin mi?
Zusätzliche Info: Ich habe meinen Laptop direkt an das Modem geschlossen und einen Speedtest auf KabelBW durchgeführt. Es kamen 32.000 Mbit raus, sprich es ist die optimale Geschwindigkeit. Also müsste das Problem am Router liegen.

denedim ya
anlamadım ki mevzuyu ben de. bi daha deniyim bari bi

komple modemi elektrikten alican. mac'i yeniden okumasi lazim yoksa baglantiyi kurmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

aga fatura ödemedin diye hiz düsmez. birde en az 3-4 fatura ödememen gerekli kesmeleri icin.
Su durum hotline arayip Cold restart isteyeceksin. Tümden yeni sinyal yolluyorlar. Ikincisi zaten faturayi ödeme normal kosularda sana vaad edilen hizin en az %75 'i vermesi lazim. Mektup yazip bu ay ödemeyi yapmiyorum de.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...