SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Selam, Eğlence amaçlı bi projemiz var arkadaşla. Bi western filmden kareler alıp ps ile kafalar yerleştirip sunum haline getirip geyik yapıcaz blah blah. Bana içinde bayan oyuncuların da bulunduğu -figüran gibi diil garı govboy olacak sfgs-, bol ve değişik sahne içeren aksiyonu fln bol bi western film önermeniz lazım. Abi al bu filmi kes biç istediğini yaparsın tarzı aklınıza gelen bi film var mı? Benim hiç ilgim yok western filmlere, hiç bilmiyorum. Gay kovboyların filmi olmasın ama ayıp lan homofobik olan çıkar bi de uğraşmayalım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 yahsi bati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 quick and the dead vardı sanırım sharon stone, di capriro, crowe falan. çok aksiyonlu muydu tam hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 3:10 to yuma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 The good the bad and the weird, sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 o değilde bir ara trt de her sabah western film veriyordu hala veriyormu bilmiyorum ama her sabah kalkma nedenim olmuştu lan aslfkhaslf sonra loopa bağladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 bandidas, tam aradığın film http://media.sinematurk.com/film/b/03/a32965ced7b3/15829_2.jpg bu da var, sukiyaki western django http://www.firstshowing.net/img/sukiyaki-django-posterb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar