Smooth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Walla ben İzmirdeyim ama baya etkilendim rakamlardan...[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Pfff ölümlü dünya ...[signature][hline]defaultgame WoW TeaM AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 eywah ölecez *pöğk* yaşamayalım en iyisi[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lhurgoyf Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 hindistandaki deprem hadisesi ıle ılgılı haber yapan ıngılız muhabirin acılıs sozu: -i see dead people[signature][hline]so high a price so willingly paid hot blood flows and a ruler is made [Bu mesaj Lhurgoyf tarafından 17 Ocak 2005 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 o adamların dilinde 2 tane küfür var gerisi öbek allahaşkına adam ne yapsın[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: John_Petrucci, 17 Ocak 2005 21:14 tarihinde demiş ki: Yaşasın hepimiz öleceğiz :tebrikz: :D:D:D[signature][hline]...Techno Cocaine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: StRencher, 17 Ocak 2005 21:11 tarihinde demiş ki: abi 2003 diyo. her gelen mail'e inanmayın yaa aynısını du$unuodum bende tam.[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 abe ekonomı felamd emeın saten zor dorultuoz belımızı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: paspatur, 17 Ocak 2005 21:09 tarihinde demiş ki: Marmara deprem araştırma enstitü'sünün 25 nisan 2003 tarihinde marmara denizi fay yapılanması ,deprem olasılık ve senaryoları adında ki araştırmayı tamamlayarak teslim etti. okuduğumuzu anlayalım!!! Tamamlayarak diyo.Demek ki neymiş 25 nisan 2003 te başlamış araştırma ve yeni tamamlanmış...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 sonuçta herkes bigün öleceğine göre kasmanın manası yok elin japonuna para yedirionuz ehu adam hepiiz ölüceeeniz dio valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Eğer bu adamlar ciddiyse, ölür müyüm? Büyük ihtimalle. O zaman banane dünya ekonomisinden? :-P[signature][hline]Ee nolcak şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Ölürsek ölürüz diyoruz da bir de yakınlarımız öldüğünü, döt gibi kaldığımızı düşünün, yaşanmadı değil önceki depremde.. Allah korusun lafından da nefret ediyorum ama olacak olan o. Ayrıca babaannem gibi tiplere de uyuz oluyorum, deprem olmuş, herkes dışarıda sabahlıyor artçılar nedeniyle, babaannemiz öleceğimiz varsa ölürüz diyor.. tövbe ya.. Şimdi çıkıp aşırı önlemler almak da paranoya olacak biraz da, bi deprem daha olursa, hem de istanbul merkezli, allah korusun artık bizi..[signature][hline]evryone expects u to perform but u cant. copy/paste but nothing happens. undo but cant undo. get text ha ha ha. Im a very busy person im srry youll have to wait until tomorrow or maybe the next day if u re lucky. if im lucky. if im lucky ill still be here. hello how are you is evrything **no more dinosaurs@ montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: paspatur, 17 Ocak 2005 21:09 tarihinde demiş ki: sonra istanbulun karantinaya alınması gerektiği... ehu. buna çok güldüm işte :) bi de nerdedir kardeşim bu raporun aslı? bi link neyin verin de bakalım bakalım... ya da aslında ben şöyle bi link veriyim [signature][hline]I feel, I can do anything - except, perhaps, live up to the expectations of the others have of me -The Legend of Selim Wormrider [Bu mesaj Grudge tarafından 18 Ocak 2005 00:36 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Grudge tarafından 18 Ocak 2005 00:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 bu deprem konusu olduğunda babamın 17 ağustos depreminde bapırarak kelime-i şaadet getirmesi geliyor. aşağı indik. babama sordular "... abi ne öle bağırdın o kadar." babamın cevabı " Hepimiz için okudum". deprem oldu bütün mahalle kahkaha atıyor durumda :D[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 22 --- [b] Mustafa Kemal Atatürk demişki... (Ahh erken gittin Atam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 bu yazının kayneği ne? nerden bulundu? sağlam binaların %70 inin etkileneceği bi depremde istanbul'un yarısının ölmesi gereki bana mantıksız geliyor bu.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! [Bu mesaj Rahan tarafından 18 Ocak 2005 01:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ehe tam da tahmin ettiğim gibi birisi oturup götünden sallaya sallaya yazmış bunları bu bir; http://www.haberturk.com/habermetni.haberturk?@=164612&c_id=110 bu da iki; http://www.ibb.gov.tr/ibbtr/155/15503/basin_bulteni_detay.cfm?sayfa=6166 kaynak göstermeden iş yapmayalım aptala döndürmeyelim insanları.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 walla bizim eski ev iyi idi zemin sağlamdı 17 ağustosta bişiy olmamıştı da kadıköy sahildeydi direk, şimdiki evde bahariyede 3.5 lik deprem olsun salsa yapar gibi sallanıyoruz walla boku yedik deprem olursa[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Cok sevincliyim ölücez :lol: :tebrikz:[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Ne Yapar Bu İnsan? - c+ c# Scriptler Yazar - Grafikle ugrasir - Web design ile ugrasir - Radyo yayınları yapar - Kahve icip evde tarzan gibi dolasır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 yaşasın ben sadece sizi seyredecegim :) yane cıgırıs bagırıs istemem ona göre[signature][hline] Cavurun Anası Gibi Sevenin Sevdası Gibi Derdimin Dermanı Gibi Bende Özledim Bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Bismillahirahmannirahim.. * tüh tüh tüh (tükürür) *[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Ne Yapar Bu İnsan? - c+ c# Scriptler Yazar - Grafikle ugrasir - Web design ile ugrasir - Radyo yayınları yapar - Kahve icip evde tarzan gibi dolasır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ya olacaksa olsun su depremde raht edelim ya bu ne her dakka yok deprem yok sular cekildi tsunami bi rht vermediler aaaaa[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Öyle ya demokrasiye iktidara gelinceye kadar gereksinmeleri vardi. İktidara gelince demokrasi ayak bağı olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 göztepedeyim.. 6ıncı katta oturuyorum., en üst katta oturuyorum.. ve burada binalar en fazla 9 katlı.. bina yılısa bile kolay kurtulurum :) insanın hemen üstünde çatı olduğunu bilemsi güzel bir şey..[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 yıkılsa[signature][hline] Cavurun Anası Gibi Sevenin Sevdası Gibi Derdimin Dermanı Gibi Bende Özledim Bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: Slat, 17 Ocak 2005 21:11 tarihinde demiş ki: Türke bişey olmaz.. caponlar tırsar tabi.. tabi 3.0 şiddetinde deprem olcak diye akşam sokakta yatan mı 7.0 şiddetinde deprem oldu mu beşik etkisi yaratan hişiler mi daa tırsaktır acaba :)[signature][hline] Sevmek bize haram! Gönül eğlendirmeli... UO'nun zararları example bir: - Hapşuu - Rel Sanet You! Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 şu ağustos 99 depreminden beri istanbulda bir deprem fobisi başladı sürekli birileri bu olay üstünden geçiniyor sürekli saçma iddialar çıkartıyor. 6 senedir bekliyoruz deprem olcak herkes ölcek her kafadan başka ses çıkıyor farklı farklı kıyamet senaryoları yazılıyor. fay hattı bile taşımıştık zamanında. bu kadar korkuyorsanız evinizin depreme olan sağlamlığını ölçtürün. sağlam değilse sağlam bir eve taşının. ya da direk ankaraya konyaya gelin o kadar ölümcül bir deprem olmaz. ama kenderlemenin dediği gibi "hepimiz ölücez nihaaaaaa" diye ortalarda çıldırmaya gerek yok. madem bu kadar ölümcül bir deprem olcağını düşünüp korkuyorsunuz, taşının konyaya, en sağlam şehirmiş orası. hem yüzölçümü de geniş, istanbul taşınsa bişi olmaz :) doğru deprem olup ölme riskimiz var. ancak zaten her an ölme riskimiz var. kafamıza uçak bile düşebilir. kimin ne zaman nerde öleceği belli değil. ölüm korkusuyla yaşamayı anlamsız buluyorum. cidden böyle bir problem varsa istanbulda, dediğim gibi taşınırsın konyaya...[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar