tAKA Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: CrayTotem, 17 Ocak 2005 17:23 tarihinde demiş ki: Türküz Doğruyuz Çalışkanız.. (Türküz Kolpayız Üşengeçiz) yavaş gel yavaş çarpacan[signature][hline]imza, tAKA AAL' 05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 tAKA takılma boşuna dalgasına yazdım.. Yani nefretle sinirler fln citti anlamda yazmadım =)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Neyin reklamı bu sorusuna hala cevap alamadım. Neyin reklamı bu?[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! [Bu mesaj karpuz tarafından 17 Ocak 2005 21:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 YAMİ diye salak bir gofret[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Gofret reklamı nasıl californication'ın klibine benzeyebilir ki? :)[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 İlgi çekmek için böyle salak bir yola başvurmuşlar işte. Çocuk yami alıyo kaykayla atlaya zıplaya oyun gibi böle arabaların üstünden geçerek falan servisine yetişiyo :)[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ya öle böle diil 3 sayfa olmuş adamlar amaçlarına ulaştılar[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 yoo mesela ben gıcıklığına yami almicam aldırtmicam şimdi :D[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 hay ben sizin akşam akşam gofret çekti canım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 direk çalmışlar yani bu kadar olur. ayrıca hakikaten de itici geldi alasım gelmiyor göfreti. tadını da merak ettim şimdi deneyen var mı?:)[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Çalıntı türk görselleri arşivine bi yapım daha katıldı da bu ne biçim iştir anlayamadım, hiçbirine bi yaptırım uygulanmıyor. Gıcıklığına mail mi atsak rhcp a :D Bunlardan birinin başına bişey gelmedikçe rahat etmicem valla.[signature][hline]evryone expects u to perform but u cant. copy/paste but nothing happens. undo but cant undo. get text ha ha ha. Im a very busy person im srry youll have to wait until tomorrow or maybe the next day if u re lucky. if im lucky. if im lucky ill still be here. hello how are you is evrything **no more dinosaurs@ montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Rhcp'a ne ki? Ne olacak yani albümleri daha mı az satacak yami yüzünden? Umurlarında değildir.[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Çok dandirik ama takdir etmek lazım.İlk sonuçta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 izledim sonunda reklamı daha onceki postumdaki tahminim dogru cıktı ikiside bilgisayar oynuna benzetildigi için ister istemez birbirne benziyo bu arada oyunlara benzetmekte rhcpdan ozentidir heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Reklamı bende izledim de benimgözümde hiç de kopya olayı oluşmadı,adamlar sana istanbulu animasyonla yapmaya çalışmış,ürünle reklam arasında fazla bir alaka da yok ancak işte gofreti yiyince güç kazanıyor felan,bence yapanlar da kliple alakalı olduğunu falan hiç tahmin etmiyorlardır ,bana sanki biz biraz abartiyoruz gibime geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar