darkageman Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Öncelikle Selamlar; Sistemim Şu; Amd Fx 6300 CPU Asus m5a97 R2.0 Anakart Thermaltake Water v3 performer sıvı Soğutucu Asus r9 280 dual x 3gb 384 bit ekran kartı 2x4 gb 1600mhz g skill ripjaws ram. 2x ışıklı 12 watt fan 2x normal 12 watt fan 1 tb hdd 7200 rpm 128 gb ssd corsair Benim güç kaynağım bu :http://www.vatanbilgisayar.com/zm600-lx-dual-forward-serisi-600w-guc-kaynagi.html bu sisteme bu güç kaynağı yeter mi emin olamadım 2 ay oldu alalı bana yetmiyor gibi geldi ne bileyim anlamadım gitti. İşlemciyi de o.c yaptim 1.350 voltaj da 4,4 ghz de calişiyor ramlerinde voltajini 1.550 yaptim. Cevaplarınızı bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 pcu ney lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Lcd kafasi yasayan arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 power supply abi niye nub muamelesi çekiyonuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Esh said: Lcd kafasi yasayan arkadas niye öyle dedin abi ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Evet bekliyorum cevaplarinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Daha fazla donanım eklemeyeceksen sıkıntı çıkarmaz. Olur da bir iki disk daha eklersen arada mavi ekran alman muhtemel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Peki su anda performans açısından sıkıntı çıkar mı ondan emin olamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Çıkarmaz. ekran kartını yük altına soktuğunda sorun vermiyorsa problem yok işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Sıvı soğutucudan emin olamıyorum ama diğer komponentler için yeterli eğer gerçek anlamda 600 watt sağlayabiliyorsa psu. Ama su soğutma da sıkıntı yapmaz ya. 200 vga, 200 mb + cpu. Kalan 200 4 fan + pompa + 1 mekanik disk. Muhtemelen 500-550 arası çalışır tam yükte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 anladım abi zaten 600watt+80 plus evga alicam ekran kartını okutayim bi emin olmak adina değiştireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 750w psu ile fx 8350 + hd7950 crossfire yapıyor adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 275W Ekran kartinin TDP'si sanirsam, 95W da islemci. 100W da ekstralar desen 470W gibi bir deger elde ediyorsun. Zalman PSU 540W. Calistirir sorunsuz da o Zalman PSU'nun voltaj regulasyonu acilar icindeyse onun yarattigi input lagi hissedip rahatsiz oluyor olabilrisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 ya şimdi şöyle özetleyeyim oyundayım. Ekran kartım felan 63 derecelerde işlemci desen 52 oyun ara sıra ani takılıyor bi anlık böyle diyorum ekran kartından mi işlemci den mi ama her oyunda aynisini yapiyo bi tık yapiyor yani belirli bi zaman arasında olan bi olay oyunlarda ssd'de anlamadım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 RAM'lerin voltajini niye arttirdin anlamadim acikcasi. Stutter yazilim kaynakli da olabilir veya PSU'nun sinirlarina da ulasmis olabilirsin, bilemiyorum su an gormeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 işlemci ve ram de oc varken direk suçu psu ya atman onu kırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Overclocklu islemciyi overvolt bile yapsan ya isinip kapanir ya da voltaj yetersizliginden kapanir, stutter yaratmasi pek muhtemel gelmedi. RAM'lerde OC var yazilmamis sadece voltaj verildigi yazilmis, onu ben de anlamadim acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Ramlere voltaj deneme amaçli yapmiştim öyle kullaniyorum açıkcası. Bu akşam düzelticem ondan sonra dönüş yaparim yine devam edip etmediğine. 1 yildir format yemedi pc microsoftun kendi virüs programi yüklü acaba trojab felan mi yedi pc napti anlamadim işlemciye oc konusuna gelirsek onu diyen arkadaş amd de overclock yapmadigin sürece full performans alma imkanin pek yok zatn oyunlar hep 3 4 çekirdek kullaniyo mecbur kaliyorsun yapmaya . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Arada sırada oluyo gene black desert oynarken . Metal gear rising oynarken yapiyor tek tük. Çözemedim gitti ama işlemciyi oc suz denedim gene oldu bu seferr donmalar oldu :) baya bi. Oc lu iyi gene az tek tük ama simdi güç yetmese oyun şak kapanir pc kendini kapatir demekki yetiyor cpu dami ekran kartinda mi . Ekran kartida gideri var yani anlamadim hala çözemedim sorunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Cpu-core parking yapmayı denedin mi? Bi de format atmadan önce windowsu malware bytes, rogue killer, adwcleaner ve kaspersky rescue disk ile fln tarat ayrıyetten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 win 7 için geçerli değil mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 stormeagle said: win 7 için geçerli değil mi bu? Vista'dan sonra çıkmış tüm osler`de oluyor bu tweak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Yapmamiştim bunu akşam evde deneyip yorum yazarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar