Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PSU Hakkında Soru;

darkageman

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle Selamlar;

Sistemim Şu;
Amd Fx 6300 CPU
Asus m5a97 R2.0 Anakart
Thermaltake Water v3 performer sıvı Soğutucu
Asus r9 280 dual x 3gb 384 bit ekran kartı
2x4 gb 1600mhz g skill ripjaws ram.
2x ışıklı 12 watt fan
2x normal 12 watt fan
1 tb hdd 7200 rpm
128 gb ssd corsair

Benim güç kaynağım bu :http://www.vatanbilgisayar.com/zm600-lx-dual-forward-serisi-600w-guc-kaynagi.html

bu sisteme bu güç kaynağı yeter mi emin olamadım 2 ay oldu alalı bana yetmiyor gibi geldi ne bileyim anlamadım gitti.

İşlemciyi de o.c yaptim 1.350 voltaj da 4,4 ghz de calişiyor ramlerinde voltajini 1.550 yaptim.

Cevaplarınızı bekliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Sıvı soğutucudan emin olamıyorum ama diğer komponentler için yeterli eğer gerçek anlamda 600 watt sağlayabiliyorsa psu. Ama su soğutma da sıkıntı yapmaz ya. 200 vga, 200 mb + cpu. Kalan 200 4 fan + pompa + 1 mekanik disk. Muhtemelen 500-550 arası çalışır tam yükte.
Sosyal ağlarda paylaş

ya şimdi şöyle özetleyeyim oyundayım. Ekran kartım felan 63 derecelerde işlemci desen 52 oyun ara sıra ani takılıyor bi anlık böyle diyorum ekran kartından mi işlemci den mi ama her oyunda aynisini yapiyo bi tık yapiyor yani belirli bi zaman arasında olan bi olay oyunlarda ssd'de anlamadım yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Ramlere voltaj deneme amaçli yapmiştim öyle kullaniyorum açıkcası. Bu akşam düzelticem ondan sonra dönüş yaparim yine devam edip etmediğine. 1 yildir format yemedi pc microsoftun kendi virüs programi yüklü acaba trojab felan mi yedi pc napti anlamadim işlemciye oc konusuna gelirsek onu diyen arkadaş amd de overclock yapmadigin sürece full performans alma imkanin pek yok zatn oyunlar hep 3 4 çekirdek kullaniyo mecbur kaliyorsun yapmaya .
Sosyal ağlarda paylaş

Arada sırada oluyo gene black desert oynarken . Metal gear rising oynarken yapiyor tek tük. Çözemedim gitti ama işlemciyi oc suz denedim gene oldu bu seferr donmalar oldu :) baya bi. Oc lu iyi gene az tek tük ama simdi güç yetmese oyun şak kapanir pc kendini kapatir demekki yetiyor cpu dami ekran kartinda mi . Ekran kartida gideri var yani anlamadim hala çözemedim sorunu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...