Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

itü akıllı teknoloji ve tarbil projesi

Dragonfire

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Akıllıteknoloji isimli bir şirket tarafından itü ye davet edildim yeni bir iş için.
www.tarbil.org sitesi için debug ve istatistik hesaplamaları ve son kullanıcıya(çiftçi) tanıtım gibi konuları var.
Firmayı biraz araştırayım dedim ama çevremde tanıyan yok, eğitim amaçlı tablet ve akıllı tahta satıyorlar gibi görünüyor ayrıca itü ile beraber tarbil projesini yürütüyorlarmış.
Şimdilik sadece telefon görüşmeleri yaptım yoğun olduğum için ama beni istanbula biran önce görüşmeye çağrıyorlar.

Şartları çok çok iyi değil ama bir ışık gördüm değerlendireyim diyorum.

Topic konusuna gelecek olursak bu firma, tarbil ve itü'deki işlevi hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorum ama bişey bulamadım.
Duyan gören ileşimi olan itü'de çalışan varmı yardımcı olabiliecek?

Gidipte böbrekleri bırakmayayım?
Sosyal ağlarda paylaş

kişisel tavsiyem
teknopark/patron şirketleri yerine kurumsallara yönelmen.
orda ne olacağı belli olmaz, 3 ay maaşını yatırır 4.ay 10 gün geç yatırırlar, patron kaprisli çıkar, azcık büyümeye başlasalar kurumsallık maskesi altında saçmalıklar başlar
başlar da başlar

gir kurumsal bi şirkete, kafan rahat olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

100k+ ?

ha oldu

O zaman TR banka sektörünü toplasan anca 1 kurumsal firma edio

Bankacılık Sisteminde Çalışanlar

09.13 12.13 12.14

Mevduat bankaları 190.733 192.219 193.742
Kamu sermayeli b. 53.647 54.466 53.793
Özel sermayeli b. 93.069 93.365 96.219
Fondaki b. 224 229 229
Yabancı sermayeli b. 43.793 44.159 43.501
Kalkınma ve yatırım bankaları 5.090 5.246 5.357
Toplam 195.823 197.465 199.099
Sosyal ağlarda paylaş

100k 50k işin abartısı tabi de
abi ne bileyim anlarsın ya kurumsal şirketleri, hani ölçütü nedir bimiyorum

ama teknokent'te 1 ofiste barınmaya çalışan şirket kurumsal olamaz tabii ki, adam gibi organizasyonu olması lazım, oturmuş iş planları olması lazım, departmanlarının scope'ları clear ve border'ların belli olması lazım vs vs
Sosyal ağlarda paylaş

Onu unu bilmemde 10 adama maaş vermek için ne kadar fatura kesmek lazım umarım biliyorsunuzdur.

Kurumsal firmalar arkadaşların saydığı gibi güzel yanları var ama orta ölçekli yada patron firmalarında, ışığı yakalarsa denene bilir ancak DEVLET tarafından türetilen inanılmaz bir firma artışı bunlara denk gelmemeye çalış.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...