Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Fistan said: çalma zerocool sen misin o zamanlar türemiş zibilyon tanesinden biriyimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Ben de değiştirmek istiyorum ramsesiki adlı nick çok bayağı duruyor, hiç farkında olmadan almışım bu nicki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StynxCartman Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Aluriel said: StynxCartman said: Ahah oldu o zaman, başlık sizindir buyrun :) buyurucaz tabi, izin mi alıcaz bi de? madalyan bile yok Uuuu, arkadaş azmetmiş, sokmaya çalıştığı laf hedefine ulaşmaz korkusuyla bir de aynı postu özel mesaj olarak atmış. Napıyorsun evde madalyaları print-out alıp hanıma mı gösteriyosun "Bana saygı duyucaksınız lan böhühüh" diyerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 yok değiştirme falan isteyen yeni üye olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 DarKRideR said: nicki değişecek biri varsa o adam ilk benim lan, 6 yıldır nick değiştirmek için ağlıyorum her benzer konuda asdf tHE DaRKRideRR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 StynxCartman said: Uuuu, arkadaş azmetmiş, sokmaya çalıştığı laf hedefine ulaşmaz korkusuyla bir de aynı postu özel mesaj olarak atmış. Napıyorsun evde madalyaları print-out alıp hanıma mı gösteriyosun "Bana saygı duyucaksınız lan böhühüh" diyerek? alıntı yapılırsa mesajın özel mesaj otomatik gidiyor 10-15 msj atmışsın zaten nick istiyorsan yeni üye ol sen de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 StynxCartman said: Aluriel said: StynxCartman said: Ahah oldu o zaman, başlık sizindir buyrun :) buyurucaz tabi, izin mi alıcaz bi de? madalyan bile yok Uuuu, arkadaş azmetmiş, sokmaya çalıştığı laf hedefine ulaşmaz korkusuyla bir de aynı postu özel mesaj olarak atmış. Napıyorsun evde madalyaları print-out alıp hanıma mı gösteriyosun "Bana saygı duyucaksınız lan böhühüh" diyerek? :D sakin ol. Alıntılayınca otomatik özel mesaj gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 StynxCartman said: Aluriel said: StynxCartman said: Ahah oldu o zaman, başlık sizindir buyrun :) buyurucaz tabi, izin mi alıcaz bi de? madalyan bile yok Uuuu, arkadaş azmetmiş, sokmaya çalıştığı laf hedefine ulaşmaz korkusuyla bir de aynı postu özel mesaj olarak atmış. Napıyorsun evde madalyaları print-out alıp hanıma mı gösteriyosun "Bana saygı duyucaksınız lan böhühüh" diyerek? yok o öyle değil alıntı yapınca özel mesaj olarak geliyor sana bilgilendirmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 http://forum.paticik.com/read.php?62,7102605,7102645 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StynxCartman Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Ooh serin sular.. Teknolojiyi 10 yıl geriden takip ettiğim iyice belli olsun.. Yeni üyeliğe de gerek yok, bu isimle yeterince rezil oldum, geri kalan zamanlarda bunu toparlamaya kasar mutlu mesut ölürüm artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Dworgian said: Theridone said: rica ederim o zamanlar liseliydim. TABİ SEN YAŞLISIN BİLİRSİN O GÜNLERİ EHEHEHE klsajdlkasj Benim de ilk nick Zero_Cool du Tabii IRC zamanları, o zamanlar sen sokakta top peşindeydin maksimum herhal peh peh :D ZerO_CooL fln yapıoduk tabii şekilli B) ben de yaşlıyım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 kermit said: StynxCartman said: Aluriel said: StynxCartman said: Ahah oldu o zaman, başlık sizindir buyrun :) buyurucaz tabi, izin mi alıcaz bi de? madalyan bile yok Uuuu, arkadaş azmetmiş, sokmaya çalıştığı laf hedefine ulaşmaz korkusuyla bir de aynı postu özel mesaj olarak atmış. Napıyorsun evde madalyaları print-out alıp hanıma mı gösteriyosun "Bana saygı duyucaksınız lan böhühüh" diyerek? yok o öyle değil alıntı yapınca özel mesaj olarak geliyor sana bilgilendirmek için Alıntıladığında aynı mesajın içeriği öm gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 tamam vurmayin adam oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Esh said: Gelecege yatirim yapmamissin. Sorry bak ya nick değiştirmemiş gibi tripler. kimi yiyorsun elf güzeli silthanas :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 StynxCartman said: Aluriel said: StynxCartman said: Ahah oldu o zaman, başlık sizindir buyrun :) buyurucaz tabi, izin mi alıcaz bi de? madalyan bile yok Uuuu, arkadaş azmetmiş, sokmaya çalıştığı laf hedefine ulaşmaz korkusuyla bir de aynı postu özel mesaj olarak atmış. Napıyorsun evde madalyaları print-out alıp hanıma mı gösteriyosun "Bana saygı duyucaksınız lan böhühüh" diyerek? hem madalyasız, hem cahil, hem de ayar peşinde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StynxCartman Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Aluriel madalya bildiğin piksel, zorlamayasın diye diyorum :) Hani mutlu ediyorsa tamam da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 smiley'e bakılırsa seni de ediyor mutlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 kes nilay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Theridone said: ben de yaşlıyım :( kaçlısın abi sen? 30 u geçtin ve evlenmedin ise haftasonu git iste kızı. hadi artık daha çocuk yapcan, kokteyl öğrencekler, "BABA" demeden "BİJİ" demeyi, elektrik hattı çekmeyi öğrenecekler fln ohoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StynxCartman Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Aslında ferahlatması gerekiyordu.. Hehe neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 ben nickimin sexanddisco yapılmasını istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Pıtık yapın lan nolur:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Pıtık ne abi sen de mi ibnesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Dworgian said: Theridone said: ben de yaşlıyım :( kaçlısın abi sen? 30 u geçtin ve evlenmedin ise haftasonu git iste kızı. hadi artık daha çocuk yapcan, kokteyl öğrencekler, "BABA" demeden "BİJİ" demeyi, elektrik hattı çekmeyi öğrenecekler fln ohoo 88 liyim. işte yarimi kaçırcam güzel dağ bakıyorum izmir'de, haftasonu bi tırmancam bakalım ortam uygunsa öbür hafta kaçırırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Theridone said: nick konusunda dertliyim diyeni bıçaklarım senin nickin kesin değişmesi lazım cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar