vaperon Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Şimdi bir tane windows tablet aldım, 32GB'lık bir depolama alanı olduğu için SD kart almak farz oldu. Alet şu, Asus T100TA-DK023H. Ayrıca kesinlikle tavsiye ederim. Aslında klavyesinin içine SSD alıp ekleyebiliyorum ama klavyesiz kullanımda alet düz 32GB. Biraz araştırdım. Samsung'un yeni çıkardığı Samsung 64GB PRO Class 10 Micro SDXC up to 90MB/s with Adapter gözüme çarptı. Sistem USB 3.0 tabanlı olduğu için hızda da bir problem yaşamayacağım aletle. Bu fiyat aralığında bu kapasitede alınabilecek en iyi ürün hakkında bilginizi rica ediyorum pati ahalisi. Tenk yu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Selam, Ben Sandisk tercih ediyorum bu tarz kartlarda; Extreme Pro veya daha ekonomik olan Extreme Plus. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 t100 ün klavyesi ve touchpad i çok leş inanılmaz berbat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Kim takar klavyeyi, bana tableti lazım zaten. :D Ayrıca dediğin gibi kötü değil. Hassas ve iyi çalışıyor açıkçası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 şu up to x muhabbetlerine de sinir oluyorum, benchmark ortalamasını yazsanıza işte hipneler. http://www.amazon.com/gp/product/B00DM1BDKU/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 ben bunu black friday'de 30 dolara mı ne almıştım. benchmark yaptım 81 read 48 write çıktı yani kefilim. herhangi bir sorun da yaşamadım aldığımdan bu yana (telefonda kullanıyorum aktif olarak). samsungdan biraz daha pahalı ama sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Sandisklerin ultraları nasıl? İlla extreme mi alın diyorsunuz? Ben telefona alıcam film ve mp3 için. 32 gb yeter sanırım. Son öneri nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar