JrStorMesT Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Tek mesajla kermitin konuyu kitledim, ups'ler ile ilgili herşeyi bu başlık altında tartışırsak daha derli toplu olur. Hem paramecium said: Selam, Bunca yazılıp çizilen bilgiler bir UPS başlığı altında olsa çok iyi olurdu :) Daha sonra da deşilmezdi en azından :P Saygılar. Hem de,madem ben başlattım, konusunu da ben açayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Nacizane tavsiyem, şu andaki sistemlerin güç tüketimi ve çalışma yükü ile en düşük UPS'in 1000VA'lık bir güç kaynağı alınması olacaktır. Bu arkadaşlar elektrikler kesilmesi yaşamasa da arada elektiriğin sizin tarafından kesilmesine ihtiyaç duymaktadır. Yani içindeki akülerin arada boşalıp doldurulması hayati önem taşır. İki senede bir yapılacak akü değişimi ile her zaman en üst performansta kullanmaya devam edersiniz. Bir de hatırlatmam gereken nokta bu arkadaşların biraz gürültücü olduğu. Elektrik kesintisi sırasında aktif hale geçtiği anda çok tiz, rahatsız edici biplemeler yapmaktadırlar. Sağda solda görürseniz kullanan kişilerden rica ederek elektrik kesintisi sırasında ne kadar ses çıkardığını kendinizce ölçün. Rahatsızlık hissetmeyeceğiniz bir modeli tercih edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 ups ile 150 euro olan kargoyu ptt kargo ile 52 liraya gönderebiliyorsunuz abi. yazık günah o paraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 bende onu diyecektim. united post service Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 iyi ya. gidip fsp alayım madem. L-I 1kva fln. vatan da 268 tl hem. ucuz mis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Gerek yok yeaa Herşey olacağına varır. Ben İngiltere deyim misal, iki kere elektrik gitti geldi geçen gün. Memleket geldi aklıma, bir damla yaş süzüldü gözümden. Bilgisayara bir şey olmadı ama. UPSsiz ve mutlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Ben hala bu elektrik kesintisinde cortlayan componentlerin dandik PSU'lardan olayi oldugunu dusunuyorum :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Bulundugumuz organize sanayi bolgesinde cok sik olmasada elektrik kesintileri yasiyoruz.Proje ofisinde 7 bilgisayar var.Bunlara da munferit ups almistik zamaninda ama tek tek pert oluyolar.Bataryalarida degisir cinsten olmadigi icin simdi gene munferit alislar yapilmasi lazim.Fakat bu noktada tek bi guc kaynagi ile bu kati besleyebilecegimi dusundum ama bu is yeterli olacak bir ups kac watt olmasi? Bu noktada sizlerin deneyimleri nelerdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Selam, APC UPS selector Ben sizin yerinizde olsam, mevcut PC'leri PSU'larını elden geçirip kafadan verimli olanlara geçerim ilk önce. Sonrasında da tek bir UPS alıp, ofise UPS için ayrı hat çekerdim. Bana göre doğru ve sağlıklı olan bu. Hem büyük kapasiteden dolayı online ürün de seçebilirsiniz. Size faydası ise sanayi bölgesinde olmanızdan ötürü, şebekedeki gürültü ve kirlenmeden cihazlarınızın etkilenmemesini sağlarsınız. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar