Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Maceracı adama macera dolu bi minibus :)

Sorj

Öne çıkan mesajlar

abi bune ya :)

günlerden dün :)

işte 5 gibi bindik dolmuşa yollar yapılıyormuş herneyse y. otogara vardık saat 8 gibi.Bilet arıoz mersin iskenderun hatay falan yok. Allahım kafayı yedik bi tane buldum 10:30 da Allah dedik arkadaş aldı.Ben kaldım annemi aradım dedim anne koş gel bilet bulduk 10:30 da rahat yetişiriz felan işte valizimi hazırladı felan böyle saat 10:25 de geldi annem aldık bileti...

Otobüs ufak dediler ehaea ya :) otobüs allahtan ufak dediler ford transitle gittik inanmıyorum yaa... + elimizde 3 kaykay 1 elektro gitar vardı eheh koltuk araları ufacık ayaklarımız sığmıyor arkadaşla felç şekilde saat 8 sularında mersine indik :( şu an mersindeyim. :( Burdanda saat 3:30 da iskenderuna geçecem

yanarım yanarım mersindeki skate park a gidemedim ona yanarım :( okadar yol çektik bari şu rezil yere gitseydik.Hoş gerçi kayamayacaktım 1 haftada 1 deck,4 truck,2 teker kırdım,2 tane rulman dağıttım :)

hayvanlık özümde var ehae

[Bu mesaj Erutan tarafından 18 Ocak 2005 12:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

antalyaya sportpoint açıldı orrdan alıyorum.

evde açılmamış abec X (niye x dedim cunki ne olduğunu bilmişom ama 52 kafa bayıldım :)) rulmanlarım var ama alamadım açamicaz :( bu arada mersin den varsa ch@tk@p kafedeyimö :) dövmeye gelebilirsiniz felan :P
Sosyal ağlarda paylaş

said:
FakeAccount, 18 Ocak 2005 12:17 tarihinde demiş ki:
du geliom otobüs 10:30 damı kalkıodu :P

ABİ 3:30 DA KALKCAZ 10:30 da dün bindik ufacık göt kadar yer yaw ayaklarını kıramıon bile sandalyeye oturur gibi değil daha abuk bi pozisyonda oturuoduk

said:
arcane, 18 Ocak 2005 12:21 tarihinde demiş ki:
o kadar şeyi kırmayı nasıl becerdin ?

Mallar dandik olunca :)

deck: migros board u
truck:old skul (kırtasiye truckları metal varya onlar)
teker:Takoz teker :)

said:
rockncoke, 18 Ocak 2005 12:34 tarihinde demiş ki:
hiç mi başka otobüs falan yoktu :)

abi olsa öle ufacık şeye binmezdik ama deli muhabbet döndü yaa süperdi abi bu doğulular süper adammış ya :)
Sosyal ağlarda paylaş

Aman tanrım, bu nasıl bir Türkçedir... Okumaya cidden çok çalıştım ama iki satır bir şey olmasına rağmen baştan sona okumayı beceremedim.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Toledor, 18 Ocak 2005 13:19 tarihinde demiş ki:
said:
fedaykin, 18 Ocak 2005 13:16 tarihinde demiş ki:
Aman tanrım, bu nasıl bir Türkçedir...

Eğri Cetvelden Doğru çizgi çıkmaz sözünü birkez daha hatırladım:)

+1[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...