senko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 orda da gidince yağma yapıyor mu niggerlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Hic gitmedigi icin bilmiyoruz iste. =P Saka bi yana, bu Tottenham'da bi olaylar cikmisti iste, Turk esnaf doner bicaklariyla cikinca ortaya durulduydu nigger'lar da 2-3 sene onlari konustuydu Ingilizler "TURKLER COK SUPER LAAAN" diye. Bilmiyolar ki ordan gecerken hot dese kendi gotunu de kesicek ayni esnaf. dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 uzun süre kullanılmıyo ki upsler 4-5 sene sonra gg hele apc falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 4-5 değil 2 sene dayansa iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Selam, Batarya ömrünü doldurunca UPS mi atıyorsunuz siz? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 bu biraz, kartuş bitince printer'ı atmaya benzemiş. aküyü değiştiriyorsun fistan ömürleri azalnca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 para bok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 senko said: bu biraz, kartuş bitince printer'ı atmaya benzemiş. aküyü değiştiriyorsun fistan ömürleri azalnca. Söylemek istenilen doğru ama örnek kötü sdfg. 75 liraya printer satılıyo, kartuş alsan 100 lira swedf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 SeaGle said: senko said: bu biraz, kartuş bitince printer'ı atmaya benzemiş. aküyü değiştiriyorsun fistan ömürleri azalnca. Söylemek istenilen doğru ama örnek kötü sdfg. 75 liraya printer satılıyo, kartuş alsan 100 lira swedf ahaha şimdi %25 dolu veriyorlar dimi kartuşları printer satarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Aynen, deneme kartuşuyumuş. Lan yazıcıyı almışım zaten denemesi mi kalmış. Sanki 1 haftalığına veriyor yazıcıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Esh said: Apc pahali degil. Ben markadan ziyade bataryaya bakiyorum. Varta vision panasonic yuasa iyi, geri kalanlar kontrgerilla APC PAHALI DEĞİL Mİ? asdhaslkdsjas dur bak hemen sana apc den gelen yanıtı koyayım; Selam, Sizin istediğiniz model SURT1000XLI 650$+KDV http://www.apc.com/products/resource/include/techspec_index.cfm?base_sku=SURT1000XLI Yerine SMC1500I kullanabilirsiniz (bu model online değil) 450$+KDV http://www.apc.com/products/resource/include/techspec_index.cfm?base_sku=SMC1500I Birde Ups e fazladan ekipman bağlamazsanız aşağıdaki modelide kullanabilirsiniz. [i](bu model online değil) SMT1000I 390$+kdv http://www.apc.com/products/resource/include/techspec_index.cfm?base_sku=SMT1000I *Ödemeyi banka havalesi veya mail order tek çekim yapılabilir. * Bütün cihazlar stokta var *Kargoyla cihazı gönderebiliriz ödeme bize ait. İyi çalışmalar[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Esh said: Bright said: Iyi de bataryanin korumaya bir katkisi yok ki voltaj dalgalanmalarinda veya elektrik kesintisinde :/ Korumaya katkisi , omrunun uzun olmasindan dolayi var. Line interactive olmayan 1kva ve uzeri ups yok gibi bisey şunu da anlamadım? line interactive olmayan (yani on-line) ups ler 600kva ile 20000kva arası var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 paramecium said: Selam, 1.200TL civarında aldım ikisini. Line Interactive model benim aldıklarım. Verimleri daha yüksek çünkü inverter sürekli devrede değil. Isınma ve haliyle ses olayı da yok. Saygılar. line interactive olanlarda pil daha kısa sürede bitiyor çünkü sürekli çalışıyor pil ve voltaj regülasyonu da on-line kadar iyi değil diye okudum ben ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 gidip fcm alayım ben yine ya. eskisini niye attıydım acep. heaaa aküsü bitti, güç düğmesi gg oldu fln meh dedim attım taşınırken (15kg alet). aferin bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Abi napiyonuz online falan ddfsd Alin bi tane duz 1000-1200 luk gecin olm. Olsun 300 lira en fazla. Kalorifer petegi veya isi kaynagi onune koymayin. Ortam isisi piller uzerinde baya etkili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Voltaj regulasyonu sagliyor upslerin cogu yine. Bir de aklinizda olsun uzun sure kullanilmayan ups in pili siser. Yani ups i killanmayip kenara koyarsaniz 6-7 ay, piller cop oluyo, onu belirteyim. O yuzden pili takili olarak bitsin , yeridir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Selam, Online denen meret aküyü devamlı şarj ediyor, aküden de 24VDC çekip inverter üstünden 220VAC haline getiriyor. Aslında hattın elektriği ile senin besleme elektriğin birbirinden izole hale geliyor. Online ürünler daha çok şebekeden gelecek olan noise'a karşı hassasiyeti olan elektronik ürünler için tavsiye ediliyor. Mesela kalite kontrol, kalibrasyon cihazları, tıbbi cihazlar... Benim bağladığım ürünlerin hepsi DC çalıştıkları için zaten adaptör veya PSU ile regüle ve convert ediliyorlar. PC'nin PSU Corsair. Diğerlerinin de adam gibi adaptörleri olduğu için online bir UPS almama gerek yok. Online almaya kalkınca da işin içine tam sinüsler falan giriyor ve fiyatlar yelken açıp uzaklaşıyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Esh said: Abi napiyonuz online falan ddfsd Alin bi tane duz 1000-1200 luk gecin olm. Olsun 300 lira en fazla. Kalorifer petegi veya isi kaynagi onune koymayin. Ortam isisi piller uzerinde baya etkili. Abi ne bileyim. Line interactive ler direk şebeke hattını kullandığı, ac dc - dc ac yapmadığı için regülasyonda online lar kadar iyi değil diye okudum. Hani paranoya fln yapınca paramecium gibiyim ben. "En iyisi olsun madem" kafasında. APC tabii ki bayağı pahalıymış ama yerli olarak FCM markası da çok iyi yorumlar alıo ve fiyatı da APC nin 3 de biri kadar fln. Ben kafama edeyim taşınırken "bozuldu bu nasılsa" diyerek aleti bıraktığım için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 nasilsiniz arkadaslar iyimisiniz ? sohbet cok koyu galiba burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 paramecium said: Selam, Online denen meret aküyü devamlı şarj ediyor, aküden de 24VDC çekip inverter üstünden 220VAC haline getiriyor. Aslında hattın elektriği ile senin besleme elektriğin birbirinden izole hale geliyor. Online ürünler daha çok şebekeden gelecek olan noise'a karşı hassasiyeti olan elektronik ürünler için tavsiye ediliyor. Mesela kalite kontrol, kalibrasyon cihazları, tıbbi cihazlar... Benim bağladığım ürünlerin hepsi DC çalıştıkları için zaten adaptör veya PSU ile regüle ve convert ediliyorlar. PC'nin PSU Corsair. Diğerlerinin de adam gibi adaptörleri olduğu için online bir UPS almama gerek yok. Online almaya kalkınca da işin içine tam sinüsler falan giriyor ve fiyatlar yelken açıp uzaklaşıyor. Saygılar. Sen de mi line diyorsun şimdi abi. Hayır zaten bir guru olarak esh line diyorken saygı duymak lazım tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 kermit said: nasilsiniz arkadaslar iyimisiniz ? sohbet cok koyu galiba burda drama yok ne yapalım. keşke kar yağsa fln dimi abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 esh mini coopera biniyo olm neyine guveniyosun adamin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Kaliteli psu larin cogu voltaj regulasyonu yapmiyor mu zaten Otomatik voltaj kesiyor hatta 50 liralik psu almayin kiyin biraz paraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 @ashes, kalite dediğin anda fiyat 500+ tl den başlıyor. o eşiği aştık biz laskjdsaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 300 liraya hic bi boka yaramayan kgk alcaaniza 500 u psu ya yatirin omur boyu kullanin Psu deyip gecmeyin bi de. En önemli parçası pc nin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar