Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hangisi yanmıştır

kermit

Öne çıkan mesajlar

Hic gitmedigi icin bilmiyoruz iste. =P

Saka bi yana, bu Tottenham'da bi olaylar cikmisti iste, Turk esnaf doner bicaklariyla cikinca ortaya durulduydu nigger'lar da 2-3 sene onlari konustuydu Ingilizler "TURKLER COK SUPER LAAAN" diye. Bilmiyolar ki ordan gecerken hot dese kendi gotunu de kesicek ayni esnaf. dsf
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

senko said:

bu biraz, kartuş bitince printer'ı atmaya benzemiş.
aküyü değiştiriyorsun fistan ömürleri azalnca.

Söylemek istenilen doğru ama örnek kötü sdfg.

75 liraya printer satılıyo, kartuş alsan 100 lira swedf

ahaha
şimdi %25 dolu veriyorlar dimi kartuşları printer satarken
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Apc pahali degil.

Ben markadan ziyade bataryaya bakiyorum.

Varta vision panasonic yuasa iyi, geri kalanlar kontrgerilla

APC PAHALI DEĞİL Mİ? asdhaslkdsjas

dur bak hemen sana apc den gelen yanıtı koyayım;

Selam,

Sizin istediğiniz model SURT1000XLI 650$+KDV
http://www.apc.com/products/resource/include/techspec_index.cfm?base_sku=SURT1000XLI

Yerine SMC1500I kullanabilirsiniz (bu model online değil) 450$+KDV
http://www.apc.com/products/resource/include/techspec_index.cfm?base_sku=SMC1500I

Birde Ups e fazladan ekipman bağlamazsanız aşağıdaki modelide kullanabilirsiniz. [i](bu model online değil)

SMT1000I 390$+kdv
http://www.apc.com/products/resource/include/techspec_index.cfm?base_sku=SMT1000I

*Ödemeyi banka havalesi veya mail order tek çekim yapılabilir.
* Bütün cihazlar stokta var
*Kargoyla cihazı gönderebiliriz ödeme bize ait.
İyi çalışmalar[/i]
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Bright said:

Iyi de bataryanin korumaya bir katkisi yok ki voltaj dalgalanmalarinda veya elektrik kesintisinde :/

Korumaya katkisi , omrunun uzun olmasindan dolayi var.

Line interactive olmayan 1kva ve uzeri ups yok gibi bisey

şunu da anlamadım?

line interactive olmayan (yani on-line) ups ler 600kva ile 20000kva arası var?
Sosyal ağlarda paylaş

paramecium said:

Selam,

1.200TL civarında aldım ikisini.

Line Interactive model benim aldıklarım. Verimleri daha yüksek çünkü inverter sürekli devrede değil. Isınma ve haliyle ses olayı da yok.

Saygılar.

line interactive olanlarda pil daha kısa sürede bitiyor çünkü sürekli çalışıyor pil ve voltaj regülasyonu da on-line kadar iyi değil diye okudum ben ama?
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Online denen meret aküyü devamlı şarj ediyor, aküden de 24VDC çekip inverter üstünden 220VAC haline getiriyor. Aslında hattın elektriği ile senin besleme elektriğin birbirinden izole hale geliyor. Online ürünler daha çok şebekeden gelecek olan noise'a karşı hassasiyeti olan elektronik ürünler için tavsiye ediliyor. Mesela kalite kontrol, kalibrasyon cihazları, tıbbi cihazlar...

Benim bağladığım ürünlerin hepsi DC çalıştıkları için zaten adaptör veya PSU ile regüle ve convert ediliyorlar. PC'nin PSU Corsair. Diğerlerinin de adam gibi adaptörleri olduğu için online bir UPS almama gerek yok.

Online almaya kalkınca da işin içine tam sinüsler falan giriyor ve fiyatlar yelken açıp uzaklaşıyor.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Abi napiyonuz online falan ddfsd

Alin bi tane duz 1000-1200 luk gecin olm. Olsun 300 lira en fazla.

Kalorifer petegi veya isi kaynagi onune koymayin. Ortam isisi piller uzerinde baya etkili.

Abi ne bileyim. Line interactive ler direk şebeke hattını kullandığı, ac dc - dc ac yapmadığı için regülasyonda online lar kadar iyi değil diye okudum. Hani paranoya fln yapınca paramecium gibiyim ben. "En iyisi olsun madem" kafasında. APC tabii ki bayağı pahalıymış ama yerli olarak FCM markası da çok iyi yorumlar alıo ve fiyatı da APC nin 3 de biri kadar fln.

Ben kafama edeyim taşınırken "bozuldu bu nasılsa" diyerek aleti bıraktığım için.
Sosyal ağlarda paylaş

paramecium said:

Selam,

Online denen meret aküyü devamlı şarj ediyor, aküden de 24VDC çekip inverter üstünden 220VAC haline getiriyor. Aslında hattın elektriği ile senin besleme elektriğin birbirinden izole hale geliyor. Online ürünler daha çok şebekeden gelecek olan noise'a karşı hassasiyeti olan elektronik ürünler için tavsiye ediliyor. Mesela kalite kontrol, kalibrasyon cihazları, tıbbi cihazlar...

Benim bağladığım ürünlerin hepsi DC çalıştıkları için zaten adaptör veya PSU ile regüle ve convert ediliyorlar. PC'nin PSU Corsair. Diğerlerinin de adam gibi adaptörleri olduğu için online bir UPS almama gerek yok.

Online almaya kalkınca da işin içine tam sinüsler falan giriyor ve fiyatlar yelken açıp uzaklaşıyor.

Saygılar.

Sen de mi line diyorsun şimdi abi. Hayır zaten bir guru olarak esh line diyorken saygı duymak lazım tabii.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...