Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Grav

bemre

Öne çıkan mesajlar

Arattım ama bulamadım başlığı varmıydı bilmiyorum.
Şuan steamde en çok satılan 3. oyun durumunda, başka bir sandbox survival ama trailerından mı bilinmez oyuna bayağı ısındım, yorumlarda güzel. Hatta alsam mı kıvamına geldim, denemiş olanlar varsa yorum yazarsa sevinirim.

steam sayfası http://store.steampowered.com/app/332500
Sosyal ağlarda paylaş

Benimde dikkatimi çekti oyun. Lag sadece official serverlarda var diyorlar bilmiyorum ne kadar doğru. Bir kaç vidyosunu izledim içerik diğer Alfa oyunlara göre çok daha zengin ama uygulaması başarılı mı onu bilemicem. Bir an alasım geldi ama early accessten çok ağzımın yandığı aklıma geldi ve vaz geçtim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben oynuyorum.Girdiğim server da lag görmedim.Zaten dayz gibi yanında pingi yazıyor.Oyun 20 tl'nin hakkını veriyor.Co-op daha zevkli olacağını düşünüyorum.Normal craft harici blueprint ler var.Bunlar mağaradaki moblardan düşüyor.Mağara yaratıkları baya bi zor.Ölünce karakter gitmiyor.Aynı karakterse spawn oluyorsunuz.Ancak öldüğünüz yerde eşyalarınız kalıyor.Öldüğünüz yeri ilk başta bulmanız zor.Bunun için location craftlıyorsunuz ve ekranın sağ üstünde son öldğünüz location,son girdiğiniz cave gibi bilgileri yazıyor.Bunun dışında farklı olarak 1-8 gün aralığında moblar istila yapıyor.o olduğu zaman buildlerinizi korumanız gerekiyor.Ben en son taret jeneratör filan yaptım tabi bunların çalışması için materyal gerekiyor.Server lar 4 kişilikte var 32 kişilikte.İçerik fena değil.Bi kaç tane daha cave var.Onları temizlemek zaman alıcaktır.Ayrıca nekadar daha blueprint var orasıda mechul.Yani şuan craftın sonu görünmüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Kendi serverimizi actik dun.
2 arkadas oynadik. Sacma-komik buglar disinda bug yok. Onlarda da egleniyorsun baya zaten. Magara zor. Quest giverlar su an calismiyor. teleporter falan lazim ya oyuna locatori yaptiktan sonra "I am going on a adventure" diye disari cikinca geri donmen gerekiyor. Ore ve Gem bulmak biraz zor olmus.

Bide 2-3 magara yaratiklari neden lv 4 ak...

Oyun guzel biraz daha gelistirilirse baya zevkli olacaktir. H1Z1 ve diablodan zaman kalirsa oynanir arada.

Tek sorunlu tarafi bence inventory ve building sistemi. Onun disinda sinirlenecek bir sey bulamadim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...