sostizm Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 fenn said: Comic sans yazı karakterini çok severim. Mecbur kalmazsam hep bunu kullanırım. Bunun sonuçları her neyse çekmeye razıyım ;) :) Bu arada çok teşekkür ederim.Çok çok işime yaradı. Bu konudan önce amele gibi teker teker ortalama almıştım. Giden zamanlarıma ve emeğime üzüldüm Size de şunu verelim http://www.comicsanscriminal.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Bu sutundaki soyadlarını silmenin bir yolu yokmu? AD SOYAD şekilde girilmiş. Benim istediğim soyadlarının silinmesi sadece isimlerinin kalması. Şöyle bir komut olabilir mi; sütundaki boşluktan sonra olan tüm harfleri sil gibi. Manuel klavyeden siliyorum ama 1k ya yakın satır mevcut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Bunu esim soyle yapiyor: veriyi accesse aliyor orada iki sutuna ayiriyor, geri tasiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 mantıklıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 =LEFT(A1,FIND(" ",A1)-1) ilk boşluktan sonrasını siliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Data sekmesinden Text to Columns özelliği ile ayırabilirsin ad ve soyadları. Daha sonra soyad sütununu silersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Borastus said: =LEFT(A1,FIND(" ",A1)-1) ilk boşluktan sonrasını siliyor. bu çok mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar