sostizm Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 fenn said: Comic sans yazı karakterini çok severim. Mecbur kalmazsam hep bunu kullanırım. Bunun sonuçları her neyse çekmeye razıyım ;) :) Bu arada çok teşekkür ederim.Çok çok işime yaradı. Bu konudan önce amele gibi teker teker ortalama almıştım. Giden zamanlarıma ve emeğime üzüldüm Size de şunu verelim http://www.comicsanscriminal.com/
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Bu sutundaki soyadlarını silmenin bir yolu yokmu? AD SOYAD şekilde girilmiş. Benim istediğim soyadlarının silinmesi sadece isimlerinin kalması. Şöyle bir komut olabilir mi; sütundaki boşluktan sonra olan tüm harfleri sil gibi. Manuel klavyeden siliyorum ama 1k ya yakın satır mevcut
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Bunu esim soyle yapiyor: veriyi accesse aliyor orada iki sutuna ayiriyor, geri tasiyor.
Borastus Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 =LEFT(A1,FIND(" ",A1)-1) ilk boşluktan sonrasını siliyor.
Sixoms Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Data sekmesinden Text to Columns özelliği ile ayırabilirsin ad ve soyadları. Daha sonra soyad sütununu silersin.
elesso Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Borastus said: =LEFT(A1,FIND(" ",A1)-1) ilk boşluktan sonrasını siliyor. bu çok mantıklı
Öne çıkan mesajlar