wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Ben 2-3 gündür doldurmuyorum galiba sdf. Anladığım kadarıyla günü ayarlayabiliyorsun ama saat yok geçen bende ondan yakındım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 abi ben üşenirim ya merak eden olursa anlatırım yaptığım şeyleri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Sonradan doldurabiliyor muşuz günleri. Hallettim ben aradaki günler :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Güzel bi kalori tracker'ı varmış Fitocracy'nin. Resting days ve Training days için ayrı ayrı kalori ve macro veriyor. Direkt Fitocracy profiline embedded değil ama hoşuma gitti. MyFitnessPal yetmiyordu off ve on'lar için. Bu yüzden geçtim ben de Fitocracy'ye. Deneyelim bakalım böyle. Profil burada: https://www.fitocracy.com/profile/dreamendless/?feed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar