Emre333 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 gg %10 indirim çeki vermiş bazı hesaplara benimkinde yok. donanımhaberdeki tipler ( 10+ hesap acıp bekleyenler) parayla satıyor o zaman da indirimin anlamı kalmıyor. yani şu an hesabında indirip olup da bana "bedavaya" kullandırabilecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 gelmemiş mi kimseye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 donanımhabere bir kez daha şaşırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Gelmemiş bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 masa said: donanımhabere bir kez daha şaşırdım bu olay oradaki en normal şeylerden adam coca cola dan dolap almış onu satıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Koray spor ve superga mağazalarında 1 ay süresi kalan 50 tlik çekler var işine yarıyorsa pm at genç . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Lithran said: Koray spor ve superga mağazalarında 1 ay süresi kalan 50 tlik çekler var işine yarıyorsa pm at genç . hesaba tanımlıymıs veremiyormusuz gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 o çeklerden herkese geliyor zaten sıkıntı %10 indirim kısmı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 gelmiş bugün bana, aldım istediğim telefonu. size de gelmişse donanımhaberdekiler gibi 50 tl ye satın dfgdghdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Emre333 said: masa said: donanımhabere bir kez daha şaşırdım bu olay oradaki en normal şeylerden adam coca cola dan dolap almış onu satıyor Mayhem'dir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar